Model clipper kentekenhouder monteren

Hetentekenplaathouder model clipper monteren doe je in slechts een paar eenvoudige stappen. Verwijder eerst met enige voorzichtigheid de kentekenplaat uit de ‘oude’ / huidige kentekenplaathouder. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door met een schroevendraaier achter de kentekenplaat deze met beleid op diverse plaatsen om en om los te klikken uit de kentekenhouder. Probeer ervoor te zorgen dat u de kentekenplaat niet beschadigd.

Nu zit alleen de kentekenplaathouder nog op de auto, en zijn de 2 schroefjes waarmee deze op de auto is gemonteerd zichtbaar. Schroef deze los en verwijder de ‘oude’ auto kentekenplaathouder. De schroefjes kunt u in 99% van de gevallen hergebruiken. Indien dit niet het geval is, óf wanneer er nog geen houder op de auto zat, dan neemt u 2 (eventueel ook bij ons te bestellen) eigen schroefjes.

Neem de kentekenplaathouder clipper en Klik 2 (van de 4 beschikbare) hoekjes uit het binnenste gedeelte van de houder. Schroef de houder met 2 schroefjes vast op de auto. Bepaal aan de hand van de positie van de schroefgaatjes op de auto, welke gaten in de houder u nodig heeft. Bekijk alvorens dat u de schroeven helemaal vast schroeft om de houder recht en op de juiste hoogte zit.

Klik met beleid de kentekenplaat in de kentekenplaathouder. Zorg dat de kentekenplaat achter alle nokjes valt, zodat deze goed vast zit. Neem de 2 hoekjes die u voor het monteren uit de houder heeft geklikt en plaats deze in de linker en rechter bovenhoek zodat deze hoekjes de kentekenplaat nog extra vastzet.

That’s it!
Reactie plaatsen