Kentekenplaathouder motor

Kentekenplaathouder motor

Binnen 1 werkdag een digitaal voorbeeld en scherp(st)e prijs!

Snelle levering

Snelle levering​

Onze gemiddelde levertijd is 1 tot 1.5 week na bestelling

Laagste prijsgarantie

Wij hanteren de scherpste prijzen in de branche

ABS materiaal

Onze ABS houders zijn sterk, buigzaam en kleurvast
Motor kentekenplaathouder bedrukken

€ 152,-

€ 134,- (excl. BTW)  |  100 stuks

Motor kentekenplaathouder bedrukken?

Kentekenplaathouder motor van topkwaliteit ABS materiaal. Ook voor België verkrijgbaar!

  • 200 stuks: € 235,-  ex. btw  ALL-IN 
  • 300 stuks: € 327,-
  • 500 stuks: € 509,-

De hierboven gegeven prijzen zijn op basis van 1 kleur bedrukking en zijn ALL-IN (exclusief BTW). 


Hier komen dus geen instel- of verzendkosten meer bij.

Bekijk meer informatie hier beneden of vraag een persoonlijke offerte aan.


Een extra drukkleur is € 0,20 per stuk extra

Kentekenplaathouder van een motor laten bedrukken

De kentekenplaathouder van een motor is veelzijdiger dan je misschien dacht. Ook voor bedrijven biedt een kentekenhouder van een motor mogelijkheden. Door een motor kentekenplaathouder te laten bedrukken door ons, kun je dit onderdeel van een bedrijfsmotor geheel personaliseren. Kentekenplaathouders van motoren beschikken over genoeg ruimte om voorzien te worden van de naam, het logo, de website of de slogan van je bedrijf. Zelfs als je werknemers onderweg zijn op de motor, promoten ze op deze wijze jouw bedrijf. Daarom is het laten bedrukken van de kentekenplaat van de motor een aanrader. Hiervoor ben je bij Kentekenplaathoudersbedrukken.nl aan het juiste adres. 
Kentekenplaathouder motor laten ontwerpen

Kentekenplaathouder motor laten ontwerpen?

Heb je zelf geen mogelijkheid, zin of tijd om een ontwerpje te maken voor de opdruk op je kentekenplaathouder motor? Geen probleem!

Wij doen niets anders, en hebben het zo gemaakt.

Via het offerte formulier vul je je wensen qua bedrukking in, en voegt eventueel een logo toe. Wij zorgen kosteloos voor de rest!

Automaatje review
Ons garagebedrijf AutoMaatje had met spoed 1.000 kentekenplaathouders besteld ik kan niet anders zeggen dan Topservice en supersnelle levering dus 5 sterren welverdiend!
Frank Vermanen van Automaatje
Motor kentekenplaat bestellen

Hoe verloopt het proces

Na ontvangst van het offerte formulier, krijg je van ons binnen 1 werkdag een e-mail. Daarin geven wij een SUPER scherpe offerte én een visual van je eigen design kentekenplaathouder motor.

Na akkoord op beiden (na eventuele correctie ronde(n) voor het ontwerp) gaat de bestelling door naar de drukkerij. Binnen 1.5 week zal de order vervolgens gedrukt en wel worden verstuurd.

Zelf je opmaak (laten) verzorgen

Mocht je zelf je opmaak willen verzorgen of laten verzorgen door een derden partij? Dan hebben wij voor jou een opzet die je kunt downloaden. Je kunt hier zelf een ontwerp in plaatsen en vervolgens opsturen naar ons.

Vraag nu je persoonlijke offerte aan

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Offerte kentekenplaathouder motor

5 goede redenen om de kentekenplaathouders van motoren te laten bedrukken

Er zijn meerdere redenen waarom het bedrukken van de kentekenplaathouders van je bedrijfsmotoren een goed idee is. Ten eerste is het een uitmuntende manier om je bedrijf extra te promoten. Zien de juiste personen dit promotiemiddel, dan kan dit je extra klanten opleveren. Ten tweede bieden wij je flexibiliteit. Zo kun je een eigen design aanleveren, maar je kunt het design ook aan ons overlaten. Wij zorgen ervoor dat het nieuwe design naadloos aansluit op de huisstijl van je bedrijf. Hierbij houden we rekening met al jouw wensen en voorkeuren. Meerdere kleuren zijn mogelijk. 


Ten derde weet je zeker dat je een motor kentekenplaat van hoge kwaliteit koopt. Onze motor kentekenplaathouders worden allen gemaakt van ABS. Dit is een stevig materiaal dat lang meegaat. Ten vierde kun je bij ons terecht om de kentekenplaathouders van al jouw bedrijfsvoertuigen te laten bedrukken. Zo kun je bij ons de kentekenplaathouders van auto’s laten bedrukken, waarbij 3D reliëf een optie is. Ook de kentekenplaathouders van scooters kunnen bij ons bedrukt worden. Tot slot is het mogelijk om de kentekenhouders van motoren te voorzien van een 3D reliëf. Een motor met reliëf letters valt extra op en bovendien ziet het er geweldig uit. 


Motor kentekenplaathouder optimaal laten bedrukken 

De kentekenplaat van een motor goed bedrukken is een vak apart. De ruimte is relatief beperkt, maar het doel is om alsnog in het oog te springen bij passanten. Dit kan op een aantal manieren. Ten eerste is het belangrijk dat de tekst daadwerkelijk leesbaar is. Een passende grootte zorgt hiervoor. Opvallende kleuren en reliëf kunnen een design nog meer laten opvallen. Weet je niet zeker wat je wilt voor jouw bedrijfsmotoren? Je kunt altijd bij ons terecht voor advies. 


Kentekenhouder van een motor laten bedrukken door Kentekenplaathoudersbedrukken.nl

Zoals je hebt kunnen lezen, zijn er bijzonder veel mogelijkheden als je de kentekenplaathouders van motoren wilt laten bedrukken. Zo kun je zelf een design aanleveren, maar je kunt dit ontwerp ook aan ons overlaten. Je hebt de keuze uit meerdere kleuren. Ook kun je kiezen voor een reliëf, zodat de bedrukking nog meer opvalt. Daarnaast belonen we bedrijven die groot inkopen. Hoe meer kentekenplaathouders je koopt, hoe lager de prijs per stuk zal zijn.


Naast onze scherpe prijzen leveren wij tevens snel. Daarom kies je voor Kentekenplaathoudersbedrukken.nl.  Benieuwd naar de mogelijkheden? Op onze  website ontdek je meer info. Je kunt hier ook eenvoudig en snel een gratis offerte aanvragen.