Kentekenplaathoudersbedrukken.nl

Persoonlijke service, kwaliteit en de beste prijs!

kentekenplaathouders auto met tekst

kentekenplaathouder auto met tekst

model Fast Click

kentekenplaathouder auto met tekst

€ 105,-

100 stuks met 1 kleur opdruk
Prijs is ALL-IN ex. BTW. 

De overige staffelprijzen en info over deze houders ziet u via 

de offerte button hieronder

De best verkochte houder van NL!

model Clipper

kentekenplaathouder auto met tekst

€ 125,-

100 stuks met 1 kleur opdruk

Prijs is ALL-IN ex. BTW. 


De overige staffelprijzen en info over deze houders ziet u via

de offerte button hieronder

inclusief 4 clipjes voor bevestiging in de hoeken!

model 3D reliëf

kentekenplaathouder auto met tekst

€ 445,-

200 stuks met reliëf druk

Prijs is ALL-IN ex. BTW.


De overige staffelprijzen en info over deze houders ziet u via

de offerte button hieronder

Zowel mat als glanzend mogelijk!

kentekenplaathouder auto met tekst

Wanneer u voor uw autobedrijf of autoschade bedrijf de bedrukking moet gaan kiezen voor uw kentekenplaathouder auto met tekst, dan is de uiteindelijke leesbaarheid van deze tekst van groot belang. Dit kan u beïnvloeden door het kiezen van een duidelijk lettertype. Óf door bijvoorbeeld met hoofdletters te werken in plaats van met kleine ofwel standaard letters. Qua lettertype zijn er ontelbaar veel mogelijkheden. Kies in ieder geval voor een lettertype dat van een afstand van een meter of 10 nog goed leesbaar is. En dit bij een maximale letterhoogte van 1.6 cm. Dat is namelijk de maximale opdruk-hoogte op de kentekenhouders.


Opdruk kleur kentekenplaathouder auto met tekst

Andere zaken die belangrijk zijn voor de bedrukking van uw kentekenplaathouders auto met tekst zijn allereerst de kleur van de bedrukking. De drukkleur WIT zijn natuurlijk het beste af tegen het zwarte van de kentekenplaathouder. Verder zijn veel gekozen drukkleuren voor de kentekenplaathouder met tekst de GELE kleur van de kentekenplaat. Indien de drukkleur van de reclame tekst goed overeenkomt met de kleur van het geel van de kentekenplaat dan lijkt het meer 1 geheel. Wij hebben hiervoor een speciale PMS drukkleur, die dit erg goed benaderd. Wilt u dit effect bereiken, vraag hier dan even specifiek naar bij uw aanvraag. De 3e meest gekozen drukkleur is zilvergrijs, ofwel pantone 877. Deze zet ook goed af tegen de diep zwarte kleur van de houders en geeft voor sommige mensen een ietwat chiquere indruk als standaard wit of geel.

Houd eventueel rekening met uw huisstijl

Wanneer u een specifiek lettertype gebruikt in uw huisstijl en eventueel ook specifieke kleuren, dan kunt u natuurlijk herkenbaar creëren door dit te laten terugkomen in uw kentekenplaathouders met tekst bedrukking. Het belangrijkste is dat u alle belangrijke elementen meeneemt in uw beslissing wat te doen qua opdruk bij uw eigen kentekenplaathouder met tekst. Twijfelt u teveel? Laat ons van alle mogelijkheden die u in gedachte heeft even een voorbeeldje maken in één PDF'je onder elkaar. U kunt ze zo in 1 oogopslag met elkaar vergelijken. Laat het ook eens aan anderen zien, en vraag hun mening over de diverse opties. Zo komt u vast tot een goede beslissing. Wij rekening geen kosten voor het opmaken van deze voorbeeldjes, zelfs niet als u uiteindelijk niet besteld.


Kentekenplaathouders bestellen? Kentekenplaathoudersbedrukken.nl!