Kentekenplaathouder reliëf motor

Kentekenplaathouder MOTOR - RELIËF

Met fraai verchroomde opgelegde letters

Snelle levering

Snelle levering​

De gemiddelde levertijd voor reliëf houders is 3-4 weken
motor kentekenplaathouder met reliëf tekst

Laagste prijsgarantie

Wij hanteren de scherpste prijzen in de branche
motor relief kentekenplaathouder

ABS materiaal

Onze ABS houders zijn sterk, buigzaam en kleurvast

Kentekenplaat motor reliëf

Wist je dat het mogelijk is om de kentekenplaathouder van je motor te personaliseren? De kentekenplaathouders van je bedrijfsmotoren kunnen gebruikt worden om je bedrijf mee te promoten. Op een kentekenplaathouder is namelijk ruimte genoeg voor jouw boodschap. Hierbij kan het om van alles gaan, van de naam en het logo van je bedrijf tot aan een slogan of het webadres. Jij bepaalt wat er gedrukt wordt. Bij Kentekenplaathoudersbedrukken.nl kun je de kentekenplaten van jouw bedrijfsvoertuigen laten bedrukken. Of het nu gaat om het kenteken van een auto, scooter of motor, het kan allemaal bij ons.
Motor kentekenplaathouder met opgelegde letters

€ 375,-

€ 318,- | 100 stuks  = € 3,18 per stuk

Motor kentekenplaathouder met verchroomde of gekleurde opgelegde letters

Kentekenplaathouder motor reliëf van topkwaliteit ABS materiaal. Ook voor België verkrijgbaar!

  • 200 stuks: € 456,-     = € 2,28 per stuk
  • 300 stuks: € 621,-     = € 2,07 per stuk
  • 500 stuks: € 950,-     = € 1,90 per stuk

De hierboven gegeven prijzen zijn op basis van 1 ontwerp gelamineerde of verchroomde reliëf tekst.


Deze prijzen zijn ALL-IN (exclusief BTW).  Hier komen dus geen instel- of verzendkosten meer bij.

Bekijk meer informatie hier beneden of vraag een persoonlijke offerte aan.

motor reliëf nummerplaathouders

Reliëf kentekenplaathouder motor laten ontwerpen?


Heb je zelf geen mogelijkheid, zin of tijd om een ontwerpje te maken voor de opdruk op je kentekenplaathouder motor met reliëf bedrukking / opgelegde letters? Geen probleem!

Wij doen niets anders, en hebben het zo gemaakt.

Via het offerte formulier vul je je wensen qua bedrukking in, en voegt eventueel een logo toe. Wij zorgen kosteloos voor de rest!


Automaatje review
Ons garagebedrijf AutoMaatje had met spoed 1.000 kentekenplaathouders besteld ik kan niet anders zeggen dan Topservice en supersnelle levering dus 5 sterren welverdiend!
Frank Vermanen van Automaatje
Motor relief kentekenplaathouders bestellen

Hoe verloopt het proces

Na ontvangst van het offerte formulier, krijg je van ons binnen 1 werkdag een e-mail. Daarin geven wij een SUPER scherpe offerte én een visual van je eigen design reliëf kentekenplaathouder motor.

Na akkoord op beiden (na eventuele correctie ronde(n) voor het ontwerp) gaat de bestelling na ontvangst van uw betaling door naar de drukkerij. Binnen 3-4 weken zal de order vervolgens gedrukt en wel worden verstuurd.


motor nummerplaathouders reliëf

Zelf je opmaak (laten) verzorgen

Mocht je zelf je opmaak willen verzorgen of laten verzorgen door een derden partij? Dan hebben wij voor jou een opzet die je kunt downloaden. Je kunt hier zelf een ontwerp in plaatsen en vervolgens opsturen naar ons.

Vraag nu je persoonlijke offerte aan

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Offerte kentekenplaathouder relief motor

Waarom kies je voor een kentekenplaathouder met tekst?

Uiteenlopende redenen kunnen opgenoemd worden waarom het een goed idee is om de kentekenplaathouders van je motoren te voorzien van een opdruk. Hieronder zetten we een aantal van de meest genoemde redenen voor je op een rij.


Kentekenplaathouder als promotiemiddel

De kentekenplaathouders van je motoren kun je inzetten als promotiemiddel. Je bent geregeld onderweg met je bedrijfsmotoren. Bedrukking op een bedrijfsvoertuig is een goede manier om de naamsbekendheid te vergroten. Een mooi bedrukte kentekenplaathouder zal bij potentiële klanten in het oog springen.


De kentekenplaathouders van je motor worden voorzien van een passend design

Op een kentekenplaathouder wil je een opvallend design laten plaatsen. Iets wat zeker opgemerkt zal worden door voorbijgangers. Wij zorgen ervoor dat jouw opdruk optimaal tot zijn recht komt. Hierbij kun je een eigen design aanleveren, maar wij kunnen ook het design voor je ontwerpen. De stijl zal perfect aansluiten op de huisstijl van jouw bedrijf. Opdrukken in meerdere kleuren zijn een optie.


Een kentekenplaathouder van kwaliteit

Bij ons ben je er zeker van dat jouw motoren voorzien worden van kentekenplaathouders van een hoge kwaliteit. Dit komt omdat onze producten gemaakt zijn van ABS. Dit duurzame materiaal kan tegen een stootje. Ook de opdruk zal van een hoge kwaliteit zijn. 


Hoe komt een kentekenplaathouder met tekst het beste tot zijn recht?

Wij helpen je om de kentekenplaathouder zo optimaal mogelijk te bedrukken. Jouw design moet perfect tot zijn recht komen, waarbij we zo goed mogelijk gebruik maken van de beperkte ruimte op een kentekenplaathouder. Een duidelijk leesbare tekst is hierbij van essentieel belang. Een juiste grootte in combinatie met het gebruik van hoofdletters zorgt hiervoor. Daarnaast kan er gekozen worden voor opvallende kleuren om nog meer op te vallen. Ook reliëf zorgt ervoor dat een design meer opvalt. Dit 3D effect geeft een design meer body. Je kunt altijd bij ons terecht voor advies voor jouw bedrijfsvoertuigen.


Kentekenplaathouder personaliseren? Je doet het hier

Wij zorgen ervoor dat de kentekenplaathouders van je motoren meer opvallen dan ooit. Kentekenplaathouders met tekst erop springen in het oog en vergroten de kans dat mensen voor jouw bedrijf kiezen. Bij ons kun je jouw design in vele kleuren laten bedrukken. Het aanbrengen van een 3D reliëf is een optie om de opdruk nog meer van de kentekenplaathouder te laten spatten. Bij ons is het mogelijk om in grote getalen kentekenplaathouders voor motoren in te kopen. Hoe meer je inkoopt, hoe hoger de korting per stuk zal zijn. Wij hebben meer dan 10 jaar aan ervaring en een 100% tevredenheidsgarantie. Wil je ontdekken wat er mogelijk is? Vraag gerust via onze website een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan