Aangenaam, ik ben Leon

Jouw persoonlijke contactpersoon bij Kentekenplaathoudersbedrukken.nl

Graag stel ik mij voor

Mijn naam is Leon Langedijk, initiatiefnemer van Kentekenplaathoudersbedrukken.nl. Deze website viel tot 2015 onder het ‘moederbedrijf’ PR Products. Wij verkochten de kentekenplaathouders in eerste instantie ook alleen via onze website van PR Products, en doen dit overigens nog steeds.


Om de kentekenplaathouders toch wat uitgebreider te kunnen presenteren hebben we halverwege 2015 besloten om hiervoor een aparte website te realiseren. Door het succes en om de zaken wat beter gescheiden te kunnen houden is er begin 2016 besloten om het bedrijf Kentekenplaathoudersbedrukken.nl apart in te schrijven bij de KVK en dus los van PR Products verder te gaan.


Ik (Leon Langedijk) zet mijn werkzaamheden bij PR Products ook gewoon voort en doe de kentekenplaathouders er dus apart bij. Qua bereikbaarheid zijn er geen problemen aangezien ik beide mailboxen de gehele dag open heb en ook telefonisch voor beide bereikbaar ben.

Persoonlijk advies voor kentenplaathouder

Wij beschikken over een totaalleverancier in kentekenplathouders en nummerplaathouders.

PR Products

PR Products is een one-stop totaalleverancier van huisstijlartikelen. Wij zijn distributeur van Relatiegeschenken en Promotionele artikelen en we werken vanuit Helmond. We beleveren veel klanten in Nederland en België, van multinational tot eenmanszaak.

De wensen van de klant zijn bij ons altijd het uitgangspunt. Daarnaast proberen we waar nodig een adviserende en ondersteunende rol te spelen in het hele proces van artikel keuze tot drukbestand en aflevering.

Achtergrond van kentekenplaathouders bedrukken.nl

Mijn achtergrond

Hiervoor had ik een functie bij Van Rijsingen Diepvries met raakvlakken op het gebied van marketing en communicatie. Contact met klanten en leveranciers was hierbij voor mij al dagelijkse kost. De dagelijkse bezigheden en opgedane ervaringen en kennis waren een goede basis voor hetgeen we bij PR Products verder naar onze eigen business hebben geoptimaliseerd.


Qua opleiding heb ik aan de Fontys Hogeschool in Tilburg gestudeerd. Ik ben 'bachelor of marketing' door de opleiding SPECO succesvol te hebben afgerond.

Jaren laneg ervaring in kentenplaathouders en nummerplaathouders

Jaren ervaring

Inmiddels zijn we reeds ruim 15 jaar onderweg in deze branche. Dagelijks bezig met onze producten, digitale drukproeven, het meedenken met klanten over passende producten voor hun beurs, reclamecampagne of relatiegeschenk enzovoorts. Vaak zit er ook nog een tijdsdruk achter wat de uitdaging om iets te realiseren alleen maar groter maakt. Het gaat er uiteindelijk toch om dat we een tevreden klant hebben.

Toekomst gericht met onze kentekenplaathouder

Toekomstvisie

Wij hoeven niet per se de grootste distributeur van Relatiegeschenken en Promotieartikelen te worden, maar wel degene met de meest(e) tevreden klanten.


Dit proberen we te realiseren door middel van service, kwaliteit, goede prijzen, door mee te denken met klant én door voorop te lopen bij trends en evenementen.


Dit geldt ook voor Kentekenplaathoudersbedrukken.nl.

Hiermee zijn we al aardig op weg tot nu toe, te zien aan onze zeer positieve reviews die op ons Google bedrijfsprofiel tot nu toe zijn gegeven : Google review pagina Kentekenplaathoudersbedrukken.nl