Veel gestelde vragen over kentekenplaathouders

veel gestelde vragen

Hoeveel tekens kunnen er op de houder worden gedrukt

We werken niet met een maximaal aantal tekens per houder voor op de tekstrand. Het is geheel afhankelijk van de beschikbare ruimte op de tekstrand per model houder. Deze kan geheel naar wens maximaal benut worden. Houd er rekening mee dat de tekst goed leesbaar zal zijn van enkele meters afstand. Hele fijne details of erg kleine tekst zal moeilijk leesbaar en drukbaar zijn.

Kan ik echt niet minder dat 100 stuks bestellen?

Nee, dit kan echt niet. We leveren alleen volle dozen uit, welke in de meeste gevallen 100 stuks bevatten, mits anders vermeld op de website. We maken dus geen uitzonderingen, ook niet voor onbedrukte houders.

Hoe snel kunnen jullie leveren?

We communiceren een levertijd van 1.5 tot 2 weken. In rustige tijden heeft u uw bestelling ooit al binnen 1 week in huis, afhankelijk van de drukte in de drukkerij. Heeft u ze écht snel nodig, dan kunt u altijd even vragen of we het wellicht binnen enkele dagen kunnen versturen. Nee heeft u, ja kunt u in dat geval eventueel krijgen met een beetje geluk.

Gaat de opdruk er snel vanaf?

De bedrukking wordt gedaan met een goede kwaliteit zeefdruk die bij normale omstandigheden jaren goed blijft. Wanneer u bijvoorbeeld met regelmaat door een wasstraat gaat, kan de bedrukking eventueel wel wat eerder vervagen.

Hoe werkt het met betalen?

Na verzending van uw houders vanuit de drukkerij krijgt u een e-mail met daarin een pdf-factuur welke u binnen 8 dagen dient over te maken.

Leveren jullie ook Belgische kentekenplaathouders?

Jazeker! Ook voor België hebben we een apart model auto en motor kentekenplaathouder. We hebben hiervoor ook een aparte website https://nummerplaathouderbedrukken.be

Kan er ook een logo op de kentekenplaathouders gedrukt worden?

Ja dat kan, mits het logo niet té gedetailleerd is om bij een maximale opdruk-hoogte van 1.6 cm gedrukt te kunnen worden. Mocht u hierover twijfelen dan kunt u ons het logo gewoon even mailen en dan zullen wij dit voor u beoordelen.