nummerplaathouder fatbike

Kentekenplaathouder voor Fatbikes

Binnen 1 werkdag een digitaal voorbeeld en scherp(st)e prijs!

e-bike kentekenplaathouders bedrukken

Snelle levertijd

Onze gemiddelde levertijd is 1 tot 1.5 week na bestelling
e-bike nummerplaathouder bedrukken

Laagste prijsgarantie

Wij hanteren de scherpste prijzen in de branche
e-bike kentekenplaathouders

Sterk materiaal

Onze houders zijn sterk, licht buigzaam en kleurvast 

De opkomst van bedrukte kentekenplaathouders

door de Fatbike kentekenplicht

Met de groeiende populariteit van fatbikes, de robuuste off-road fietsen met extra brede banden, ontstaat er een nieuwe discussie binnen de fietsgemeenschap: moet er een kentekenplicht komen voor fatbikes? Sommigen beweren dat dit een noodzakelijke stap is om de veiligheid op de weg te waarborgen, terwijl anderen vrezen voor een overmatige regulering van deze populaire tweewielers. In dit artikel bekijken we de mogelijke gevolgen van een fatbike kentekenplicht en hoe deze situatie de vraag naar bedrukte kentekenplaathouders zou kunnen stimuleren.


Waarom een kentekenplicht voor fatbikes?

De roep om een kentekenplicht voor fatbikes komt voort uit zorgen over de groeiende aanwezigheid van deze krachtige fietsen op de openbare wegen. Door hun massieve banden en krachtige motoren kunnen fatbikes hoge snelheden bereiken, vergelijkbaar met sommige gemotoriseerde voertuigen. Voorstanders van een kentekenplicht argumenteren dat dit de identificatie van fatbikes vergemakkelijkt en handhaving van verkeersregels mogelijk maakt.

Een bijkomend voordeel zou zijn dat in geval van verkeersovertredingen of ongelukken, de verantwoordelijke partij snel geïdentificeerd kan worden. Voorstanders beweren dat dit bijdraagt aan de veiligheid van zowel fatbike-rijders als andere weggebruikers.


De gevolgen voor fatbike-enthousiastelingen:

Voor fervente fatbike-enthousiastelingen kan de invoering van een kentekenplicht als belastend worden ervaren. Het idee van een dergelijke regelgeving staat haaks op het gevoel van vrijheid en avontuur dat veel fatbike-rijders zoeken. Bovendien kan het kosten met zich meebrengen, niet alleen voor het verkrijgen van het kenteken zelf, maar ook voor mogelijke verzekeringen en andere administratieve lasten.


Een kans voor bedrukte kentekenplaathouders voor fatbikes:

Hoewel de kentekenplicht wellicht tegen de principes van sommige fatbike-enthousiastelingen ingaat, biedt het ook nieuwe zakelijke kansen. Bedrijven die gespecialiseerd zijn in de productie van kentekenplaathouders kunnen profiteren van de toegenomen vraag naar gepersonaliseerde en aantrekkelijke ontwerpen. Met fatbike-rijders die hun unieke stijl willen uitdrukken, kan de vraag naar bedrukte kentekenplaathouders aanzienlijk toenemen.

Het personaliseren van kentekenplaathouders biedt niet alleen een esthetisch voordeel, maar het stelt fatbike-rijders ook in staat om een statement te maken. Bedrijven kunnen inspelen op deze vraag door een breed scala aan ontwerpen en materialen aan te bieden, waardoor klanten de mogelijkheid hebben om hun kentekenplaat op een unieke manier te presenteren.

Conclusie:

Of een kentekenplicht voor fatbikes daadwerkelijk wordt ingevoerd, blijft voorlopig nog onzeker. Wat echter zeker is, is dat veranderingen in de regelgeving vaak nieuwe zakelijke kansen met zich meebrengen. Als de kentekenplicht voor fatbikes werkelijkheid wordt, kunnen bedrijven die gespecialiseerd zijn in het personaliseren van kentekenplaathouders een bloeiende markt tegemoet zien. Fatbike-enthousiastelingen zullen dan niet alleen de weg delen met andere weggebruikers, maar ook hun unieke stijl en persoonlijkheid op een nieuwe manier tentoonstellen.

Pedelec kentekenplaathouder bedrukken

€ 124,- (excl. BTW) | 100 stuks

Fatbike kentekenplaathouders bedrukken?

Kentekenplaathouder voor Fatbikes


  • 200 stuks: € 215,-
  • 300 stuks: € 297,-
  • 500 stuks: € 459,-


De hierboven gegeven prijzen zijn op basis van 1 kleur bedrukking, en zijn ALL-IN (ex. BTW). Hier komen dus geen instel- of verzendkosten meer bij.

Een extra opdrukkleur geeft een meerprijs van € 0,20 per stuk.


Bekijk meer informatie hier beneden of vraag een persoonlijke offerte aan.

fatbikes-kentekenplaathouders

Fatbike Kentekenplaathouder ontwerpen?

Heb je zelf geen gelegenheid of tijd om een ontwerp te maken voor de bedrukking op je Fatbike kentekenplaathouder? Dat is geen enkel probleem!

Wij doen het dagelijks en hebben het zo gemaakt.

Via het offerte aanvraag formulier vul je jou opdruk tekst in en voegt eventueel een logo toe. Wij zorgen (kosteloos) voor de rest!


Two Wheels Service logo
Snel, betrouwbaar en meedenkend. Super vriendelijk en je kan altijd op ze rekenen. Wij van Two Wheels Service in Amsterdam raden ze dubbel en dwars aan !!!!
S. Hadouchi, Two Wheels Service
kentekenhouder fatbikes

Hoe verloopt het proces?

Na ontvangst van het ingevulde offerte formulier, krijg je van ons binnen 1 werkdag een bericht per e-mail. Hierin geven we onze scherpe offerte én een digitaal voorbeeldje van je Fatbike kentekenplaathouder met daarop je opgegeven tekst..

Na akkoord op offerte + visual (na eventuele correctie ronde(n) voor het ontwerp) gaat de order door naar de drukkerij. Binnen 1.5 week zal de order worden gedrukt en gaat deze op transport.

Betaling op factuur
kentekenplaathouders voor Fatbikes

Betaling bij opdracht via email-factuur

De betaling van uw kentekenplaathouder scooter order gaat via een factuur die u per mail ontvangt. Deze factuur zit als pdf bijgevoegd.


Na ontvangst van uw betaling zetten wij uw order in gang en wordt deze binnen 1-2 weken uitgeleverd. 


kentekenplaathouders voor fatbikes

Zelf je opmaak (Laten) verzorgen

Mocht je zelf je opmaak willen verzorgen of laten verzorgen door een derden partij? Dan hebben wij voor jou een opzet die je kunt downloaden. Je kunt hier zelf een ontwerp in plaatsen en vervolgens opsturen naar ons.

Vraag je persoonlijke offerte aan

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Kentekenplaathouder scooter offerte