kentekenplaathouder auto bedrukken

Kentekenplaathouder auto

Binnen 1 werkdag een digitaal voorbeeld en scherp(st)e prijs!

Snelle levertijd

Snelle levertijd

Onze gemiddelde levertijd is 8-12 werkdagen na akkoord order en ontvangst betaling

Laagste prijs garantie

Laagste prijs garantie

Wij hanteren de scherpste prijzen in de branche

Sterk ABS materiaal

ABS materiaal

Onze ABS houders zijn sterk, buigzaam en kleurvast 

Kentekenplaathouder auto met tekst bedrukken?

Ben je op zoek naar een goede leverancier voor auto kentekenplaathouders? Dan ben je bij Kentekenplaathoudersbedrukken.nl aan het juiste adres. Wij schakelen snel en helpen je met alle plezier - en geheel vrijblijvend - met het ontwerp. Onze houders zijn dankzij het ABS materiaal van topkwaliteit. Ook de bedrukkingen zijn scherp en duurzaam. Daarnaast is de levertijd slechts 1 tot maximaal anderhalve week. Het enige waar jij je mee bezig hoeft te houden is het kiezen van een van onze modellen. Zoals je ziet nemen wij de rest graag voor je uit handen. Kentekenplaathouder auto met tekst bedrukken? Kies voor Kentekenplaathoudersbedrukken.nl.

Model fast click

€ 130,-

€ 114,-

Model fast click

 • Genoemde prijs is voor (minimale) afname 100 stuks met 1 kleur opdruk
 • Prijs is ALL-IN, ex. BTW
 • Meest verkochte houder van NL + BE (95% kiest voor dit model)
 • Eenvoudig en snel te monteren

Model clipper voor kentekenplaathouder

€ 170,-

€ 130,-

Model Clipper

 • Genoemde prijs is voor (minimale) afname 100 stuks met 1 kleur opdruk
 • Prijs is ALL-IN, ex. BTW. 
 • Inclusief clipjes voor bevestiging in de bovenhoeken!
 • Extra beveiliging van de kentekenplaat!
Model 3D reliëf voor kentekenplaathouder

€ 510,-

€457,- 

model 3D reliëf

 • Genoemde prijs is voor (minimale) afname 200 stuks met eigen reliëf druk
 • Prijs is ALL-IN, ex. BTW.
 • Zowel mat als glanzend chroom mogelijk!
 • Ook in enkele standaard kleuren te lamineren (o.a. wit en rood)
 • ongeveer 3-4 weken levertijd ivm productieproces


Model 4x4 voertuig Jeep kentekenplaathouder

€ 225,-

€ 177,-

Model 4x4 voertuig (Jeep)

 • Genoemde prijs is voor (minimale) afname 75 Stuks met 1 kleur opdruk
 • Prijs is ALL-IN, ex. BTW.
 • Zowel voor NL als BE verkrijgbaar
Automaatje review

Ons garagebedrijf AutoMaatje had met spoed 1.000 kentekenplaathouders besteld ik kan niet anders zeggen dan Topservice en supersnelle levering dus 5 sterren welverdiend!

Frank Vermanen van Automaatje

kentekenplaathouder auto met eigen ontwerp

In 3 stappen je eigen auto kentekenplaathouders

Stap 1: Kies je categorie en model (bijvoorbeeld: AUTO ; Fast Click).

Stap 2: Vul het offerte + drukproef formulier in (je ontvangt binnen 1 werkdag mijn voorstel).

Stap 3: Je beoordeelt de offerte en drukproef (en geeft na eventuele correcties je akkoord).


Een visual van je eigen ontwerp kentekenplaathouder + vrijblijvende offerte?

Tips voor kentekenplaathouder auto

Wanneer je voor jouw autobedrijf of autoschade bedrijf de bedrukking moet gaan kiezen voor auto kentekenplaathouder, dan is de uiteindelijke leesbaarheid van deze tekst van groot belang. Dit kan u beïnvloeden door het kiezen van een duidelijk lettertype. Óf door bijvoorbeeld met hoofdletters te werken in plaats van met kleine ofwel standaard letters. Qua lettertype zijn er ontelbaar veel mogelijkheden. Kies in ieder geval voor een lettertype dat van een afstand van een meter of 10 nog goed leesbaar is. En dit bij een maximale letterhoogte van 1.6 cm. Dat is namelijk de maximale opdruk-hoogte op de kentekenhouders.


Opdruk kleur kentekenplaathouder auto met tekst

Andere zaken die belangrijk zijn voor de bedrukking van uw kentekenplaathouders auto met tekst zijn allereerst de kleur van de bedrukking. De drukkleur WIT zet natuurlijk het beste af tegen het zwarte van de kentekenplaathouder. Daarnaast is de GELE kleur van het kentekenplaat een veel gekozen drukkleur voor de kentekenplaathouder auto met tekst. Indien de kleur van de reclametekst goed overeenkomt met de kleur van het geel van de kentekenplaat, dan lijkt het meer een geheel. Wij hebben hiervoor een speciale PMS-drukkleur, die dit erg goed benaderd. Wil je dit effect bereiken, vraag hier dan even specifiek naar bij jouw aanvraag. De derde meest gekozen drukkleur is zilvergrijs, ofwel pantone 877. Deze zet ook goed af tegen de diep zwarte kleur van de houders en geeft voor sommige mensen een ietwat chiquere indruk dan standaard wit of geel.


Houd eventueel rekening met jouw huisstijl

Wanneer je een specifieke lettertype gebruikt in jouw huisstijl (en eventueel ook specifieke kleuren), dan kunt u natuurlijk herkenbaarheid creëren door dit terug te laten komen in jouw auto kentekenplaathouders. Het belangrijkste is dat je alle belangrijke elementen meeneemt in jouw beslissing. Twijfel je over de bedrukking? Wij helpen je graag! Laat ons van alle mogelijkheden die je in gedachte hebt een voorbeeldje maken in één PDF'je onder elkaar. Zo kun je in een oogopslag de mogelijkheden met elkaar vergelijken. Laat het ook eens aan anderen zien, en vraag hun mening over de diverse opties. Zo kom je vast en zeker tot een goede beslissing. Wij rekening geen kosten voor het opmaken van deze voorbeeldjes, zelfs niet als je uiteindelijk niet besteld. Meer informatie?

Kentekenplaathouders Bedrukken:

Maak Reclame op de Weg

Als eigenaar van een auto-, motor- of scooterbedrijf begrijpt u ongetwijfeld hoe belangrijk het is om op te vallen in de drukke straten van Nederland. Een effectieve manier om uw merk te promoten en tegelijkertijd uw voertuigen een gepersonaliseerde uitstraling te geven, is door gebruik te maken van bedrukte kentekenplaathouders.


In deze blog gaan we dieper in op de voordelen van kentekenhouders bedrukken met uw logo en reclameboodschap.


1. Kentekenplaathouders als Mobiele Reclameborden

Kentekenplaathouders zijn meer dan alleen functionele accessoires. Ze fungeren als kleine, mobiele reclameborden die uw merk dagelijks onder de aandacht van potentiële klanten brengen. Door uw bedrijfsnaam, slogan of contactgegevens op de nummerplaathouders te bedrukken, vergroot u de zichtbaarheid van uw merk elke keer dat een van uw voertuigen de weg op gaat. Het is een eenvoudige, kosteneffectieve manier om uw bedrijf te promoten zonder extra moeite.


2. Personalisatie voor Merkidentiteit

Bedrukte kentekenplaathouders bieden u de mogelijkheid om uw voertuigen te personaliseren en een consistente merkidentiteit uit te dragen. U kunt ze ontwerpen in overeenstemming met uw merkkleuren, logo en grafische elementen. Dit zorgt voor een professionele uitstraling en maakt uw voertuigen herkenbaar voor klanten en potentiële zakenpartners.


3. Betrouwbaarheid en Duurzaamheid

Kwaliteit is van groot belang als het gaat om nummerplaathouders. Ze moeten bestand zijn tegen de verschillende weersomstandigheden en de dagelijkse slijtage op de weg. Hoogwaardige bedrukte kentekenhouders kunnen jarenlang meegaan en uw merk consistent blijven promoten. Het is een investering die op de lange termijn vruchten zal afwerpen.


4. Een Breed Bereik

Een van de belangrijkste voordelen van bedrukte kentekenplaathouders is dat ze een groot publiek bereiken. Uw voertuigen rijden rond in verschillende delen van het land, waardoor uw merknaam gezien wordt door mensen die anders misschien nooit van uw bedrijf zouden horen. Het bereik van mobiele reclame is enorm en kan leiden tot nieuwe zakelijke kansen.


5. Compliance met de Wetgeving

Het is belangrijk op te merken dat kentekenkaders moeten voldoen aan de lokale wet- en regelgeving. Controleer de eisen voor kentekenplaathouders in uw regio voordat u ze laat bedrukken om boetes of problemen met de autoriteiten te voorkomen.


Conclusie

Kentekenplaathouders bedrukken met uw logo en reclameboodschap is een slimme investering voor auto-, motor- en scooterbedrijven. Ze fungeren als mobiele reclameborden die uw merk dagelijks onder de aandacht brengen, terwijl ze tegelijkertijd een consistente merkidentiteit uitstralen. Kwaliteit en duurzaamheid zijn essentieel om ervoor te zorgen dat uw investering op de lange termijn vruchten afwerpt. Profiteer van de kracht van mobiele reclame en maak van uw voertuigen rijdende ambassadeurs voor uw bedrijf. Kentekenhouders bedrukken is niet alleen een slimme zet; het is een must voor elke ondernemer die op zoek is naar grotere zichtbaarheid en succes op de weg.