kentekenplaathouders reliëf

Ga voor exclusief met je bedrijf, gebruik een 3D reliëf houder

kentekenplaathouder met chroom opdruk

€ 520,-

€ 457,-  |  200 stuks

Kentekenplaathouder reliëf

ALL-IN PRIJZEN met verchroomde of gekleurde 3D reliëfdruk (excl. BTW):


  • 100 stuks: € 318,- 
  • 300 stuks: €621,-
  • 500 stuks: € 954,-
  • 1000 stuks: € 1.799,-


Geen verzendkosten

Exclusieve uitstraling door gebruik van kentekenplaathouder chroom

Exclusieve uitstraling

Val écht op met je bedrijf door gebruik te maken van deze fraaie houders

kentekenplaathouder chroom opdruk

Verchroomd of in kleur

Naast glanzend of mat chroom kunnen we ze ook in enkele standaard kleuren afwerken

De goedkoopste prijs garantie in kentekenplaathouder chroom

De goedkoopste 

Op het gebied van reliëf houders zijn we uiteraard ook de voordeligste

kentekenplaathouder chroom snel geleverd door heel Nederland

Snelle levering

De gemiddelde levertijd voor reliëf houders is zo'n 3 weken

betaal achteraf je kentekenplaathouder

Niet goed, geld terug

Mochten de houders onverhoopt niet volgens afspraak zijn geleverd, lossen wij dit voor u op, óf u krijgt het aankoopbedrag 100% retour.

Chrome kentekenplaathouder makkelijk te monteren

Makkelijk te monteren

De reliëf houder is qua montage gelijk aan model fast click, het eenvoudigste model in gebruik

Kentekenplaathouder bedrukken met 3D reliëf

Als je de kentekenplaathouder van jouw bedrijfswagen op een unieke wijze wilt laten personaliseren, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen op diverse manieren een kentekenplaathouder bedrukken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen om de naam van je bedrijf hierop te laten drukken. Ook kunnen we je nummerplaathouder bedrukken met je logo. Tegenwoordig kun je er ook voor kiezen om je nummerplaathouder te voorzien van 3D reliëf. Dit reliëf zorgt ervoor dat je opdruk beter tot zijn recht komt. Het 3D effect springt nog meer in het oog. Kentekenplaathoudersbedrukken.nl helpt je snel en geheel vrijblijvend om je ideale design te realiseren.

Absoluut, luxe auto reliëf kentekenplaathouders met fraaie 3D-tekst en zilvergrijs verchroomde opgelegde letters kunnen een indrukwekkend promotieartikel zijn voor autobedrijven.


Hier zijn enkele redenen waarom dit een slimme keuze zou kunnen zijn:

1. Prestigieuze uitstraling:

De opgelegde zilvergrijze verchroomde letters geven de kentekenplaathouders een luxe uitstraling, wat een positieve indruk achterlaat bij klanten en potentiële klanten. Het benadrukt de aandacht voor detail en kwaliteit die uw autobedrijf vertegenwoordigt.


2. Verhoogde merkperceptie:

Door uw merknaam of logo in 3D op de kentekenplaathouders te plaatsen, versterkt u de merkperceptie. Klanten zullen uw bedrijfsnaam onmiddellijk associëren met kwaliteit en luxe, wat kan helpen om het imago van uw bedrijf te verbeteren.


3. Unieke promotie:

Luxe kentekenplaathouders met 3D-tekst en verchroomde letters vallen op en onderscheiden zich van standaard kentekenplaathouders. Dit maakt ze tot een uniek en memorabel promotieartikel.


Luxe auto reliëf kentekenplaathouders met fraaie 3D-tekst en verchroomde letters bieden een opvallende en gedenkwaardige manier om uw merk te promoten en klantrelaties op te bouwen in de autobranche. Ze stralen kwaliteit en stijl uit en kunnen een waardevolle aanvulling zijn op uw marketingstrategie.


Recensies over kentekenplaathouder chroom

Krist Segaert

Facilities, Fleet & Prevention

Tevreden van het resultaat!

Correcte online offerte, meteen respons op bijkomende vragen, duidelijke voorstellen, professionele ondersteuning, voorstel uitgewerkt in PDF, opvolging en productie perfect, levering top. 


Plezier om met deze mensen in zee te gaan!

kentekenplaathouder met chroom en reliëf

Hoe het simpele proces verloopt

Nadat we het offerte aanvraag formulier van je hebben ontvangen, krijg je van ons binnen 1 werkdag een e-mail. Daarin geven wij onze scherpe offerte én een digitaal voorbeeldje van je eigen ontwerp kentekenplaathouder.

Na akkoord op beiden (na eventuele correctie ronde(n) voor het ontwerp) gaat de order door naar de drukkerij. Binnen 3-4 weken (bij zeefdruk-houders 1-2 weken) zal de order vervolgens gedrukt en wel worden verstuurd.

kentekenplaathouder ontwerpen voor chroom opdruk

Wij helpen jou graag met je ontwerp

Heb je zelf geen mogelijkheid, zin of tijd om een ontwerpje te maken voor de bedrukking op je kentekenplaathouder? Geen probleem!

Wij doen niets anders, en hebben het zo gemaakt.

Via het offerte aanvraag formulier vul je jou opdruk-wensen in, en voegt eventueel een logo toe. Wij zorgen (kosteloos) voor de rest!

Zelf uw kentekenplaathouder chroom opmaken of laten verzorgen

Zelf je opmaak (Laten) verzorgen

Mocht je zelf je opmaak willen verzorgen of laten verzorgen door een derden partij? Dan hebben wij voor jou een opzet die je kunt downloaden. Je kunt hier zelf een ontwerp in plaatsen en vervolgens opsturen naar ons.

Vraag nu je persoonlijke offerte aan

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Persoonlijk contact persoon voor kentekenplaathouder chroom

De voordelen van een kentekenplaathouder laten bedrukken

Als je wilt dat je bedrijfswagens nog meer in het oog springen, is een kentekenplaathouder laten bedrukken de perfecte optie. Onze fraaie houders maken je bedrijfsauto helemaal af. Bovendien laat je zo aan (potentiële) klanten zien dat je ook op de details let. Onze houders worden gemaakt van ABS. Dit materiaal gaat lang mee en is van een hoge kwaliteit. Nergens anders tref je betere prijzen aan voor het laten bedrukken van een kentekenplaathouder dan bij ons.


Je bepaalt zelf de afwerking van je kentekenplaathouder. Wij leveren verchroomde houders, maar je hebt ook de keuze uit enkele standaard kleuren. Tevens kun je jouw houder laten voorzien van een gave reliëfdruk. Daarnaast zorgen we ervoor dat het monteren van de nummerplaathouder een fluitje van een cent is. De montage is te vergelijken met een fast click model. Sneller dan dat monteer je geen enkele andere variant. Je bepaalt zelf hoeveel stuks je koopt. Hoe meer stuks je in één keer bestelt, hoe lager de prijs per houder zal zijn. Niet tevreden? Dan krijg je jouw geld terug.


Waar moet je op letten als je een kentekenplaathouder laat bedrukken?


Er zijn een aantal zaken die je in het oog moet houden als je een ketentekenplaathouder wilt laten bedrukken. Ten eerste is het van belang dat de tekst (en eventueel een afbeelding of logo) goed te zien is. Het design moet leesbaar zijn. Een nummerplaathouder laten bedrukken is een vorm van promotie, maar dan moet het wel te zien zijn. De leesbaarheid kan versterkt worden door te kiezen voor een duidelijk lettertype of door te werken met hoofdletters in plaats van kleine letters. Zo zijn er nog veel meer manieren om de leesbaarheid te verbeteren. Ook 3D reliëf is een goede manier om een design beter tot zijn recht te laten komen. Je kunt altijd bij ons terecht voor advies over het optimaliseren van je ontwerp.


Kentekenplaathouder bestellen


Een kentekenplaathouder bestellen doe je bij ons. Wij kunnen de houders perfect voor jouw bedrijf personaliseren. Het unieke 3D effect laat jouw ontwerp nog beter tot zijn recht komen. Bij Kentekenplaathoudersbedrukken.nl denken we met je mee. Zo passen we het design aan op jouw huisstijl en houden we rekening met jouw wensen en voorkeuren. Zo ontstaat een design waar je 100% tevreden over zult zijn. Interesse? Vraag gratis en geheel vrijblijvend via onze site een persoonlijke offerte aan.