Kentekenplaathouder speed pedelec e-bike

Kentekenplaathouder Speed Pedelec

Binnen 1 werkdag een digitaal voorbeeld en scherp(st)e prijs!

e-bike kentekenplaathouders bedrukken

Snelle levertijd

Onze gemiddelde levertijd is 1 tot 1.5 week na bestelling
e-bike nummerplaathouder bedrukken

Laagste prijsgarantie

Wij hanteren de scherpste prijzen in de branche
e-bike kentekenplaathouders

Sterk materiaal

Onze houders zijn sterk, licht buigzaam en kleurvast 

Kentekenplaathouder Speed Pedelec

Met behulp van een kentekenplaathouder voor een Speed Pedelec  creëer je een promotiemiddel op wielen. Zelfs als je werknemers onderweg zijn naar klanten op hun elektrische fietsen, maken ze promotie voor jouw bedrijf. Het bedrukken van de kentekenplaathouders van Speed Pedelec is een uitmuntende manier om de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten. Hoe meer mensen de opdruk onder ogen komen, hoe groter de kans is dat zij van de diensten van jouw bedrijf gebruik zullen maken. Bij Kentekenplaathoudersbedrukken.nl kun je terecht voor het bedrukken van de kentekenplaathouders van jouw bedrijfsvoertuigen. Naast houders voor Speed Pedelecs kun je bij ons ook terecht voor kentekenhouders voor auto’s, scooters of motoren

speed pedelec kentekenhouders
kentekenplaathouder Speed Pedelec

€ 124,- (excl. BTW) | 100 stuks

Speed Pedelec kentekenplaathouder bedrukken?

Kentekenplaathouder Speed Pedelec staand model. 


  • 200 stuks: € 215,-
  • 300 stuks: € 297,-
  • 500 stuks: € 459,-


De hierboven gegeven prijzen zijn op basis van 1 kleur bedrukking, en zijn ALL-IN (ex. BTW). Hier komen dus geen instel- of verzendkosten meer bij.


Een extra opdrukkleur geeft een meerprijs van € 0,20 per stuk.


Bekijk meer informatie hier beneden of vraag een persoonlijke offerte aan.

Kentekenplaathouder scooter laten ontwerpen

Kentekenplaathouder ontwerpen?

Heb je zelf geen gelegenheid of tijd om een ontwerp te maken voor de bedrukking op je Speed Pedelec kentekenplaathouder? Dat is geen enkel probleem!

Wij doen het dagelijks en hebben het zo gemaakt.

Via het offerte aanvraag formulier vul je jou opdruk tekst in en voegt eventueel een logo toe. Wij zorgen (kosteloos) voor de rest!


Two Wheels Service logo
Snel, betrouwbaar en meedenkend. Super vriendelijk en je kan altijd op ze rekenen. Wij van Two Wheels Service in Amsterdam raden ze dubbel en dwars aan !!!!
S. Hadouchi, Two Wheels Service
pedelec nummerplaathouder bestellen

Hoe verloopt het proces?

Na ontvangst van het ingevulde offerte formulier, krijg je van ons binnen 1 werkdag een bericht per e-mail. Hierin geven we onze scherpe offerte én een digitaal voorbeeldje van je kentekenplaathouder met daarop je opgegeven tekst..

Na akkoord op offerte + visual (na eventuele correctie ronde(n) voor het ontwerp) gaat de order door naar de drukkerij. Binnen 2-3 weken zal de order worden gedrukt en gaat deze op transport.

Betaling op factuur

Betaling bij opdracht via email-factuur

De betaling van uw kentekenplaathouder order gaat via een factuur die u per mail ontvangt. Deze factuur zit als pdf bijgevoegd.


Na ontvangst van uw betaling zetten wij uw order in gang en wordt deze binnen 2-3 weken uitgeleverd. 


Zelf scooter kentekenplaathouders ontwerpen

Zelf je opmaak (Laten) verzorgen

Mocht je zelf je opmaak willen verzorgen of laten verzorgen door een derden partij? Dan hebben wij voor jou een opzet die je kunt downloaden. Je kunt hier zelf een ontwerp in plaatsen en vervolgens opsturen naar ons.

Vraag je persoonlijke offerte aan

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Kentekenplaathouder scooter offerte

De voordelen van een kentekenplaathouder bedrukken

Er kleven meerdere pluspunten aan een kentekenplaathouder met tekst. Bovendien geniet je van extra voordelen als je het bedrukken van een kenteken aan ons overlaat. Hieronder zetten we de belangrijkste voordelen van een kentekenplaathouder met tekst bedrukken voor je op een rij.


Bedrukte kentekenplaathouders promoten je bedrijf

Gedurende een werkdag zijn je werknemers continu onderweg. Dit kan met behulp van diverse voertuigen, waaronder E-bikes. Vooral restaurants en cafetaria’s die aan huis bezorgen maken veel gebruik van elektrische fietsen. Door de kentekenplaathouders van Speed Pedelec E-bikes van een bedrukking te voorzien, tover je deze bedrijfsvoertuigen om tot promotiemiddelen op wielen. Veel mensen zien dagelijks meerdere bezorgers de revue passeren binnen hun woonplaats. Hierdoor zijn je eigen E-bikes een uitstekende manier om je bedrijf aan de man te brengen.


De vele mogelijkheden van een kentekenplaathouder bedrukken

Op de kentekenplaathouder van een Speed Pedelec E-bike kun je diverse soorten opdrukken laten plaatsen. Veel bedrijven kiezen voor hun naam en logo, maar ook bedrukkingen als een slogan of een mailadres zijn opties. Je mag je eigen design aanleveren, maar je kunt het creëren van een design ook aan ons overlaten. Wij zorgen ervoor dat het design goed past bij je huisstijl. Voor de opdruk kunnen meerdere kleuren gebruikt worden. Daarnaast letten wij erop dat de opdruk duidelijk zichtbaar is. Zo weet je zeker dat jouw boodschap je doelgroep bereikt.


Kentekenplaathouders van een hoge kwaliteit

Wij gaan altijd voor 100% klanttevredenheid. Eén van de manieren waarop we dit bereiken is door kentekenplaathouders van een hoge kwaliteit te leveren. Onze kentekenplaathouders voor E-bikes zijn gemaakt van ABS. Dit materiaal gaat lang mee en is bijzonder stootvast. Bovendien kunnen wij hier teksten en afbeeldingen op afdrukken. Zelfs 3D reliëf bedrukking behoort tot de mogelijkheden. Je kunt bij ons ook kiezen voor 3D reliëf voor een auto of 3D reliëf voor een motor.


Kentekenplaathouder van een Speed Pedelec laten bedrukken door ons

Als je de kentekenplaathouders van je E-bikes wilt laten bedrukken, ben je bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze snelle levering hoef je niet lang te wachten totdat je bedrijfsvoertuigen voorzien zijn van een gepersonaliseerde kentekenplaathouder. Dit alles doen wij tegen scherpe tarieven. Hoe meer kentekenplaathouders je laat bedrukken, hoe lager de prijs per stuk zal zijn. Wil je weten hoe scherp de prijzen zijn? Via onze website kun je gratis en compleet vrijblijvend een offerte aanvragen.

Kentekenplaathouders met reclameopdruk voor speed pedelecs (elektrische fietsen met hoge snelheid) en e-bikes (elektrische fietsen)


Deze kunnen tal van voordelen bieden voor bedrijven en organisaties die deze voertuigen gebruiken of verkopen.

Hier zijn enkele voordelen:


Zichtbaarheid en naamsbekendheid vergroten:

  • Speed pedelecs en e-bikes worden steeds populairder, en ze worden vaak gebruikt voor woon-werkverkeer in drukke stedelijke gebieden. Door uw merknaam, logo of boodschap op kentekenplaathouders te bedrukken, vergroot u de zichtbaarheid van uw bedrijf en verhoogt u de naamsbekendheid terwijl deze voertuigen op de weg zijn.

Doelgroepgerichte promotie:

  • Als u speed pedelecs of e-bikes verkoopt of deze voertuigen als onderdeel van uw bedrijfsactiviteiten gebruikt, kunt u kentekenplaathouders bedrukken met een boodschap die specifiek gericht is op fietsers. Dit zorgt ervoor dat uw boodschap wordt gezien door een relevante doelgroep.

Milieuvriendelijk imago:

  • Het promoten van uw bedrijf op voertuigen die milieuvriendelijk zijn, zoals e-bikes, kan helpen bij het creëren van een positief imago voor uw merk. Het toont uw betrokkenheid bij milieuvriendelijke transportmiddelen en duurzaamheid.

Praktisch en nuttig:

  • Kentekenplaathouders hebben een functioneel doel; ze houden het kenteken op zijn plaats en beschermen het tegen beschadigingen. Fietsers zullen de kentekenplaathouder daadwerkelijk gebruiken, wat zorgt voor herhaalde blootstelling aan uw merk.

Lange levensduur:

  • Deze kentekenplaathouders zijn doorgaans gemaakt van duurzame materialen zoals kunststof of metaal en zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden en slijtage. Dit betekent dat uw merk langdurig wordt gepromoot.

Versterken van klantrelaties:

  • Door kentekenplaathouders als promotionele geschenken aan uw klanten te geven, kunt u de relatie met uw bestaande klanten versterken en waardering tonen voor hun steun.

Meetbare resultaten:

  • U kunt de effectiviteit van uw promotiecampagne meten door het aantal verkochte e-bikes, speed pedelecs of leads dat via deze marketingmethode binnenkomt bij te houden. Dit maakt het gemakkelijk om de return on investment (ROI) van uw campagne te beoordelen.

Kortom, kentekenplaathouders met reclameopdruk voor speed pedelecs en e-bikes kunnen een kosteneffectieve en doeltreffende manier zijn om uw merk te promoten onder fietsers, uw bedrijfsimago te verbeteren en uw naamsbekendheid te vergroten. Het is een strategie die de voordelen van mobiliteit, duurzaamheid en zichtbaarheid combineert om uw bedrijf te laten groeien.