Kentekenplaathouder 4x4 voertuig

Speciaal voor jeeps, caravans, terreinwagens en landbouwvoertuigen

Snelle levertijd

Snelle levertijd

Onze gemiddelde levertijd is 1 tot 1.5 week na bestelling
Laagste prijsgarantie

Laagste prijsgarantie

Wij hanteren de scherpste prijzen in de branche
ABS materiaal

ABS materiaal

Onze ABS houders zijn sterk, buigzaam en kleurvast 

Kentekenplaathouder 4x4 voertuig

Ook voor 4x4 voertuigen kun je jouw kentekenplaathouders laten bedrukken door ons. Je 4x4 bedrijfsvoertuigen zijn vaak onderweg. Zo kan bijvoorbeeld je bedrijfsauto onderweg zijn naar een klant, maar het kan ook zijn dat je een agrarisch bedrijf hebt waarbij je gebruik maakt van landbouwvoertuigen. Wat voor 4x4 voertuig je ook bezit, van een jeep tot aan een caravan, het is mogelijk om de kentekenplaathouders van tekst te voorzien. Dit doen wij voor diverse voertuigen, van auto’s tot aan scooters. Zelfs de kentekenplaathouders van je e-bikes kun je bij ons laten bedrukken. Wij garanderen een hoge kwaliteit, scherpe prijzen en een snelle levering. Daarom kies je voor Kentekenplaathoudersbedrukken.nl. 
Kentekenplaathouder voor jeeps en 4x4 wagens

€ 225,-

€ 177,-  |  75 Stuks

kentekenplaathouder Jeep - 4x4 + Landbouwvoertuigen

Kentekenplaathouders speciaal voor Jeep, 4x4, caravan en de meeste landbouwvoertuigen, tractoren, trekkers etc.


Ook voor België verkrijgbaar.


De hierboven gegeven prijs is op basis van 1 kleur bedrukking en zijn ALL-IN (exclusief BTW). Hier komen dus geen instel- of verzendkosten meer bij.


Genoemde prijs is voor (minimale) afname 75 Stuks met 1 kleur opdruk. Kentekenplaathouder van topkwaliteit ABS materiaal.

Overige staffelprijzen:

  • 150 stuks: € 308,-  ex. btw  ALL-IN 
  • 225 stuks: € 448,-
  • 300 stuks: € 561,-
  • 300+ stuks: Prijs op aanvraag

De hierboven gegeven prijzen zijn op basis van 1 kleur bedrukking en zijn ALL-IN (exclusief BTW). 


Bekijk meer informatie hier beneden of vraag een persoonlijke offerte aan.

Beste kwaliteit kentekenplaathouder voor jeeps en 4x4 wagens

De beste kwaliteit 

Top kwaliteit ABS, diep zwarte kleur en slijtvaste bedrukking

Krijg persoonlijk advies voor het aanschaffen van een kentekenplaathouder jeeps

Persoonlijke service

Gratis hulp bij het ontwerp en altijd binnen 1 werkdag reactie

Laagste prijs garantie voor jeeps kentekenplaathouder en 4x4 wagens

Laagste prijs garantie

Ook onze JEEP houders zijn als scherpste geprijsd

Snelle bezorging voor jeep kentekenplaathouder en terreinwagens

Snelle levering

Levertijd inclusief bedrukking is 1 - 1.5 week na akkoord PDF-proef

Betaal achter af uw jeep kentekenplaathouder

Niet goed, geld terug

Wanneer de houders onverhoopt niet volgens afspraak zijn geleverd, lossen wij dit op, óf we storten u het aankoopbedrag 100% terug.

Monteur gemakkelijk uw jeep kentekenplaathouder

Makkelijk te monteren

Gemakkelijk op de auto te plaatsen en de kentekenplaat in te voegen

kentekenplaathouder voor tereinwagens, 4x4 en jeeps

Beschikbaar voor jeeps, caravans, tractoren en 4x4 terreinwagens

Ook voor jeeps, terreinwagens (4x4) en caravans hebben we een speciaal model nummerplaathouder. Deze kunnen we zowel mét als zonder bedrukking leveren. Ook voor onze zuiderburen hebben we een apart België model. Voor meer informatie hierover kunt u kijken op onze Belgische website voor nummerplaathouders bedrukken.

Kentekenplaathouder 4x4

Maximaal te gebruiken opdrukgebied

Houd voor het bedrukken van de 4x4 houders rekening met een maximaal opdrukgebied van ongeveer 1.6 cm hoog en 32 cm breed. Binnen deze ruimte kun je de opmaak naar eigen wens invullen. Houd hierbij rekening met het feit dat de uiteindelijke lezer het van een behoorlijk afstandje gemiddeld zal moeten aflezen. Hele kleine letters of logo's met fijne details hebben dus in principe weinig meerwaarde om te drukken. Het gaat er uiteindelijk om dat mensen het lezen en bij voorkeur onthouden.

Wij sturen gratis sample kentekenplaathouders naar u toe

Gratis sample opsturen

Wij staan 100% achter onze jeep houders. Dus als u ter referentie van de kwaliteit van deze 4x4 houders én / of de bedrukking graag een sample ontvangt, sturen we u deze 1 met alle plezier kosteloos toe. 

Stuur in dat geval even een e-mail met daarin het gewenste model houder, de kentekenplaathouder jeep in dit geval. Én het adres waar we deze naartoe mogen versturen, en u heeft de volgende werkdag een sample in huis!.

Hulp nodig voor het ontwerpen van een jeep kentekenplaathouder?

Wij helpen je graag en kosteloos bij je ontwerp

Heb je zelf geen mogelijkheid, zin of tijd om een ontwerpje te maken voor de bedrukking op je jeep kentekenplaathouder? Geen probleem!

Wij doen niets anders, en hebben het zo gemaakt.

Via het offerte aanvraag formulier vul je jou opdruk-wensen in, en voegt eventueel een logo toe. Wij zorgen (kosteloos) voor de rest!

Laat je opmaak voor een jeep kentekenplaathouder vezorgen

Zelf je opmaak (Laten) verzorgen

Mocht je zelf je opmaak willen verzorgen of laten verzorgen door een derden partij? Dan hebben wij voor jou een werktekening van de 4x4 jeep kentekenplaathouder die je kunt downloaden. Je kunt hier zelf een ontwerp in plaatsen en vervolgens opsturen naar ons.

Vraag je persoonlijke offerte aan

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Een vast contact persoon voor vragen over nummerplaathouder

Waarom kies je voor een kentekenplaathouder met tekst?

Als je 4x4 bedrijfsvoertuigen vaak onderweg zijn, is het een aanrader om de kentekenplaathouder te laten bedrukken. Je kunt kiezen voor allerlei opdrukken, van logo’s tot aan tekst. Maar wat zijn de voordelen van kentekenplaathouders met tekst?


Wij bedrukken elk 4x4 kenteken

Het maakt niet uit wat voor 4x4 voertuigen je in je wagenpark hebt. Wij kunnen de kentekenplaathouder van ieder soort voertuig voor je bedrukken. Ook voor agrarische bedrijven kunnen we de kentekenplaathouders van diverse landbouwvoertuigen, waaronder tractoren, bedrukken. 


Kentekenplaathouders met tekst vergroten je zichtbaarheid

Omdat bedrijfsvoertuigen geregeld onderweg zijn, krijgen veel mensen deze voertuigen te zien. Dat zorgt ervoor dat een bedrijfswagen de perfecte manier is om je eigen bedrijf te promoten. Hoe meer mensen bekend raken met je bedrijf, hoe groter de kans is dat zij gebruikmaken van je diensten. Bovendien laat je zien dat je op de details let door je kentekenplaathouders te voorzien van de naam van je bedrijf. Het zijn de kleine dingen die een klant kunnen overtuigen van de meerwaarde van je onderneming.


Veel mogelijkheden

Je bepaalt zelf het design dat je op de 4x4 kentekens laat drukken. Mocht het nodig zijn, dan kunnen wij het ontwerp voor je maken. Wij kiezen hierbij voor een groot lettertype, zodat we zeker weten dat alles goed zichtbaar is. Naast tekst is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een logo op de kentekenplaathouder te laten drukken. De zichtbaarheid kan vergroot worden door de opdruk in reliëf te laten plaatsen. Wij laten de kentekenplaathouders pas bedrukken als jij 100% tevreden bent over het ontwerp.


Kentekenplaathouder van een hoge kwaliteit

Bij ons ben je gegarandeerd van kentekenplaathouders van een hoge kwaliteit. Dit komt omdat al onze kentekenplaathouders gemaakt zijn van ABS. Dit materiaal is uitzonderlijk stevig. Het kan tegen een stootje. Bovendien gaat ABS lang mee. Je zult hierdoor voor langere tijd plezier beleven aan de kentekenplaathouders voor je 4x4 voertuigen.


4x4 kenteken laten bedrukken door ons

Bij Kentekenplaathoudersbedrukken.nl ben je aan het juiste adres als je kentekenplaathouders wilt laten bedrukken. Dit doen wij voor uiteenlopende bedrijfsvoertuigen, van motoren tot aan voertuigen met Amerikaanse nummerplaten. Onze kentekenplaathouders zijn van een hoge kwaliteit. Daarnaast garanderen we je de laagste prijzen in de branche van dit moment. Ook profiteer je bij ons van een snelle levering. Wij gaan altijd voor 100% klanttevredenheid. Benieuwd naar je opties? Neem een kijkje op onze site of vraag een gratis offerte aan.