Model reliëf plaathouder monteren

Het kentekenplaathouder model reliëf monteren gaat geheel hetzelfde als bij model Fast Click. Deze hebben beiden hetzelfde ‘systeem’. Alleen de tekstrand is anders bij dit model, maar dit heeft geen invloed op het bevestigen van de houder.

Hierbij de te doorlopen stappen: Verwijder eerst met enige voorzichtigheid de kentekenplaat uit de ‘oude’ / huidige kentekenplaathouder indien van toepassing. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door met een schroevendraaier achter de kentekenplaat deze met beleid op diverse plaatsen om en om los te klikken uit de kentekenhouder. Probeer ervoor te zorgen dat u de kentekenplaat niet beschadigd.

Nu zit alleen de kentekenplaathouder nog op de auto, en zijn de 2 schroefjes waarmee deze op de auto is gemonteerd zichtbaar. Schroef deze los en verwijder de ‘oude’ auto kentekenplaathouder. De schroefjes kunt u meestal gewoon hergebruiken. Wanneer dit niet het geval is, óf wanneer er nog geen houder op de auto zat, dan neemt u 2 (eventueel ook bij ons te bestellen) eigen schroefjes.

Neem de kentekenplaathouder reliëf en schroef deze met de 2 schroefjes vast op de auto.
U kunt ervoor kiezen om 2 (van de 4 beschikbare) rondjes / ringetjes / revetjes uit het binnenste gedeelte van de houder te halen, en deze ertussen te doen bij het vastschroeven.

Bepaal aan de hand van de positie van de schroefgaatjes op de auto, welke gaten in de houder u nodig heeft. Bekijk alvorens dat u de schroeven helemaal vast schroeft om de houder recht en op de juiste hoogte zit.
Reactie plaatsen