Kentekenplaathouder scooter

Kentekenplaathouder scooter

Binnen 1 werkdag een digitaal voorbeeld en scherp(st)e prijs!

Snelle levertijd

Onze gemiddelde levertijd is 1 tot 1.5 week na bestelling

Laagste prijsgarantie

Wij hanteren de scherpste prijzen in de branche

ABS materiaal

Onze ABS houders zijn sterk, buigzaam en kleurvast 
kentekenplaathouder scooter vierkant bedrukken
scooter kentekenplaathouder vierkant

€ 116,- (excl. BTW) | 100 stuks

Scooter kentekenplaathouder bedrukken?

Kentekenplaathouder scooter in vierkant model van de hoogste kwaliteit ABS.


  • 200 stuks: € 199,-
  • 300 stuks: € 273,-
  • 500 stuks: € 419,-


De hierboven gegeven prijzen zijn op basis van 1 kleur bedrukking, en zijn ALL-IN (ex. BTW). Hier komen dus geen instel- of verzendkosten meer bij.


Een extra opdrukkleur geeft een meerprijs van € 0,20 per stuk.


Bekijk meer informatie hier beneden of vraag een persoonlijke offerte aan.

Kentekenplaathouder van een scooter laten bedrukken

Wil je jouw scooter kentekenplaathouders laten bedrukken op de manier die jij voor ogen hebt? Kentekenplaathoudersbedrukken.nl helpt je hier graag bij. Via onze site kun je de kentekenplaathouders van de scooters van je bedrijf laten voorzien van iedere bedrukking. Van de naam van je bedrijf tot aan het logo of je slogan, het kan allemaal gedrukt worden op de kentekenplaathouder van je scooter. Bovendien is het mogelijk om ons het ontwerp te laten maken. Natuurlijk kun je ook zelf het design aanleveren. Wij zorgen ervoor dat het perfect op de kentekenplaathouders van je bedrijfsscooters gedrukt zal worden

Kentekenplaathouder scooter laten ontwerpen

Kentekenplaathouder scooter laten ontwerpen?

Heb je zelf geen gelegenheid of tijd om een ontwerp te maken voor de bedrukking op je scooter kentekenplaathouder? Dat is geen enkel probleem!

Wij doen het dagelijks en hebben het zo gemaakt.

Via het offerte aanvraag formulier vul je jou opdruktekst in en voegt eventueel een logo toe. Wij zorgen (kosteloos) voor de rest!


Two Wheels Service logo
Snel, betrouwbaar en meedenkend. Super vriendelijk en je kan altijd op ze rekenen. Wij van Two Wheels Service in Amsterdam raden ze dubbel en dwars aan !!!!
S. Hadouchi, Two Wheels Service
Proces scooter kentekenplaat bestellen

Hoe verloopt het proces?

Na ontvangst van het ingevulde offerte formulier, krijg je van ons binnen 1 werkdag een bericht per e-mail. Hierin geven we onze scherpe offerte én een digitaal voorbeeldje van je kentekenplaathouder scooter met daarop je opgegeven tekst..

Na akkoord op offerte + visual (na eventuele correctie ronde(n) voor het ontwerp) gaat de order door naar de drukkerij. Binnen 1.5 week zal de order worden gedrukt en gaat deze op transport.

Betaling op factuur

Betaling bij opdracht via email-factuur

De betaling van uw kentekenplaathouder scooter order gaat via een factuur die u per mail ontvangt. Deze factuur zit als pdf bijgevoegd, met tevens voor het gemak een betaallink.


Na ontvangst van uw betaling zetten wij uw order in gang en wordt deze binnen 1-2 weken uitgeleverd. 


Zelf scooter kentekenplaathouders ontwerpen

Zelf je opmaak (Laten) verzorgen

Mocht je zelf je opmaak willen verzorgen of laten verzorgen door een derden partij? Dan hebben wij voor jou een opzet die je kunt downloaden. Je kunt hier zelf een ontwerp in plaatsen en vervolgens opsturen naar ons.

Waarom laat je de kentekenplaathouders van je scooters bedrukken?

Er zijn diverse bedrijven die gebruikmaken van bedrijfsscooters. Vaak worden scooters ingezet om bestellingen of voedselwaren te bezorgen bij de klant. Maar er zijn bijvoorbeeld ook genoeg makelaars die zich met behulp van een scooter door de stad begeven. Voor veel soorten bedrijven zijn scooters dus geschikt. Een bedrijfsscooter valt op. Het is in feite een promotiemiddel op wielen. Daar wil je zo optimaal mogelijk gebruik van maken. Door de kentekenplaathouders van scooters te laten bedrukken, weet je zeker dat de bedrijfsscooters nog meer opvallen. Het is een goede manier om in het oog te springen bij nieuwe potentiële klanten. Bovendien is het als ondernemer een uitstekende manier om aan te tonen dat je niets aan het toeval overlaat. Zelfs de details ontgaan je niet.


Scooter kentekenplaathouders bedrukken: wat zijn je opties?

Op het gebied van het laten bedrukken van een scooter kentekenplaathouder heb je meerdere mogelijkheden. Waar je ook voor kiest, je bent verzekerd van een houder van een hoge kwaliteit die voor lange tijd mee zal gaan. Bij ons kun je kiezen uit meerdere standaard kleuren. Wij zorgen ervoor dat je de kentekenplaathouders voor je bedrijfsscooters eenvoudig en snel kunt monteren. Je bepaalt zelf wat je op de houder laat drukken. Je kunt kiezen voor alleen tekst, maar ook plaatjes behoren tot de mogelijkheden.


Scooter kentekenplaathouders: wat is het beste design?

Wij staan je met raad en daad bij om ervoor te zorgen dat de scooters van je bedrijf worden voorzien van kentekenplaathouders die opvallen. Daarom geven we altijd advies over het design dat je hierop wilt laten drukken. Het is belangrijk dat dit design goed te zien is. Een duidelijk lettertype kan hierin een flink verschil maken. Dankzij onze adviezen ben je er zeker van dat het design optimaal tot zijn recht komt.


Kentekenplaathouder van een scooter laten bedrukken bij Kentekenplaathoudersbedrukken.nl

Alle scooter kentekenplaathouders die we leveren zijn gemaakt van ABS. Dit stevige materiaal is bijzonder duurzaam. Het is mogelijk om in grote getallen kentekenplaathouders voor de scooter in te kopen. Hoe meer kentekenplaathouders je in één keer bestelt, hoe lager de prijs per plaathouder zal zijn. Dankzij de hoge kwaliteit van het materiaal zul je lang plezier beleven aan deze producten. Bovendien bepaal je helemaal zelf wat de look van de opdruk gaat worden. Het is mogelijk om zelf een design aan te leveren, maar je kunt er ook voor kiezen om dit design uit te laten werken door ons. Hierbij houden we rekening met jouw huisstijl. Zo sluit het geheel goed op elkaar aan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Via onze site kun je gratis en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.


Scooter Kentekenplaathouders: De Perfecte Promotietool voor Bedrijven


Kentekenplaathouders zijn een vaak over het hoofd gezien, maar effectief reclamemiddel voor bedrijven. Ze bieden een subtiele manier om uw merknaam, logo of boodschap aan duizenden mensen op de weg te tonen. Hoewel ze meestal worden geassocieerd met auto's, hebben scooter kentekenplaathouders met bedrukking een enorme potentie om uw bedrijf te promoten, vooral in drukke stedelijke gebieden waar scooters een populair vervoermiddel zijn.


1. 24/7 Zichtbaarheid op de Weg

Een van de belangrijkste voordelen van scooter kentekenplaathouders met bedrukking is dat ze 24/7 zichtbaarheid op de weg bieden. Scooters zijn wendbaar en worden vaak gebruikt voor woon-werkverkeer in drukke steden, wat betekent dat uw advertentie constant wordt blootgesteld aan potentiële klanten, zelfs als ze zich in het verkeer bevinden.


2. Betaalbare Marketingoplossing

In vergelijking met traditionele advertentiekanalen, zoals billboards of tv-commercials, zijn scooter kentekenplaathouders met bedrukking zeer betaalbaar. Ze zijn ideaal voor kleine en middelgrote bedrijven met beperkte marketingbudgetten. Het is een kosteneffectieve manier om uw merk te promoten zonder de bank te breken.


3. Doelgerichte Marketing

U kunt uw scooter kentekenplaathouders met bedrukking aanpassen aan uw doelgroep en bedrijfsboodschap. Of u nu een speciale aanbieding, contactgegevens of gewoon uw logo wilt promoten, de keuze is aan u. Dit maakt het mogelijk om uw marketinginspanningen specifiek af te stemmen op de behoeften van uw doelgroep.


4. Duurzaam en Langdurig

Kentekenplaathouders voor scooters zijn gemaakt van top kwaliteit gerecycled ABS materiaal. Dit betekent dat ze lang meegaan en uw boodschap gedurende lange tijd verspreiden. Het is een investering die zichzelf blijft terugbetalen.


5. Verhoogde Naamsbekendheid

Door uw merknaam of logo op scooter kentekenplaathouders te plaatsen, draagt u bij aan de naamsbekendheid van uw bedrijf. Mensen zullen uw merk herkennen wanneer ze uw scooter op straat zien of geparkeerd zien staan. Dit kan leiden tot meer vertrouwen en klantloyaliteit.


6. Meetbare Resultaten

U kunt de effectiviteit van uw scooter kentekenplaathouders met bedrukking meten door bij te houden hoeveel nieuwe klanten of leads via deze marketingmethode binnenkomen. Dit maakt het gemakkelijk om de return on investment (ROI) van uw campagne te beoordelen.


Conclusie

Scooter kentekenplaathouders met bedrukking zijn een slimme marketingkeuze voor bedrijven die op zoek zijn naar kosteneffectieve manieren om hun merk te promoten. Met 24/7 zichtbaarheid op de weg, de mogelijkheid om uw boodschap aan te passen en duurzame materialen, bieden ze een scala aan voordelen. Overweeg om ze in uw marketingstrategie op te nemen om uw naamsbekendheid te vergroten en uw bedrijf te laten groeien.

Vraag je persoonlijke offerte aan

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Kentekenplaathouder scooter offerte