kentekenhouders

Kies hier jouw model kentekenhouder

Binnen 1 werkdag een digitaal voorbeeld en scherp(st)e prijs!

Snelle levertijd voor kentekenplaathouder, nummerplaathouder en kentekenhouder

Snelle levertijd

Onze gemiddelde levertijd is 1 tot 1.5 week na bestelling

Laagste prijs garantie in kentekenplaathouder, kentekenhouder en nummerplaathouder

Laagste prijsgarantie

Wij hanteren de scherpste prijzen in de branche

Beste kwaliteit ABS voor kentekenplaathouder, kentekenhouder en nummerplaathouder

ABS materiaal

Onze ABS kentekenhouders zijn sterk, buigzaam en kleurvast 

Model fast click nummerplaathouder

€ 130,-

€ 109,-

AUTO - Model fast click

 • Genoemde prijs is voor (minimale) afname 100 stuks met 1 kleur opdruk
 • Prijs is ALL-IN, ex. BTW
 • Meest verkochte kentekenhouder van NL + BE (95% kiest voor dit model)
 • Eenvoudig en snel te monteren

Model clipper kentekenplaathouder

€ 170,-

€ 129,-

AUTO - Model Clipper

 • Genoemde prijs is voor (minimale) afname 100 stuks met 1 kleur opdruk
 • Prijs is ALL-IN, ex. BTW. 
 • Inclusief clipjes voor bevestiging in de bovenhoeken!
 • Extra beveiliging van de kentekenplaat!
3D reliëf model kentekenplaathouder

€ 510,-

€442,-

AUTO - Model 3D reliëf

 • Genoemde prijs is voor (minimale) afname 200 stuks met eigen reliëf druk
 • Prijs is ALL-IN, ex. BTW.
 • Zowel mat als glanzend chroom mogelijk!
 • Ook in enkele standaard kleuren te lamineren (o.a. wit en rood)
 • ongeveer 3 weken levertijd ivm productieproces

model Jeep 4x4 kentekenplaathouder

€ 225,-

€ 178,-

JEEP - Kentekenplaathouder - 4x4

 • Genoemde prijs is voor (minimale) afname 75 Stuks met 1 kleur opdruk
 • Prijs is ALL-IN, ex. BTW.
 • Zowel voor NL als BE verkrijgbaar

€ 152,-

€ 129,-

MOTOR - Kentekenhouder NL

 • Kentekenhouder motor van top kwaliteit ABS materiaal. 
 • Ook beschikbaar voor België!
 • De hierboven gegeven prijs is op basis van 1 kleur bedrukking en zijn ALL-IN (exclusief BTW). Hier komen dus geen instel- of verzendkosten meer bij.
scooter nummerplaathouders

€ 110,--

€ 104,-

SCOOTER - Kentekenplaathouder

 • Genoemde prijs is voor (minimale) afname 100 stuks met 1 kleur opdruk  

 • Prijs is ALL-IN, ex. BTW. Hier komen dus ook geen verzendkosten meer bij

 • Top kwaliteit ABS, zeer stevig 

 • Mooie zwart glanzende houder waar de opdruk mooi op uitkomt

Kentekenhouder Fast Click monteren

In het filmpje hierlangs ziet u een kort montage filmpje van het meest verkochte model kentekenplaathouder van Nederland en België. Dit model is het gemakkelijkste en snelste in gebruik onder de auto nummerplaathouders. Bekijkt u het zelf:

AUTO Kentekenplaathouder Fast Click - De meest verkochte kentekenhouder van Nederland en België!
Dit model houder is gemaakt van hoge kwaliteit ABS kunststof. Hierdoor hebben onze houders een diep zwarte kleur, en zijn ze naast erg stevig ook buigzaam. De pasmaat is optimaal, dus geen brekende houders bij het plaatsen van de kentekenplaat.

Voor onze Belgische klanten hebben we (indien gewenst) ook bijpassende schroefjes / vijzen die we mee kunnen leveren tegen een geringe meerprijs van € 8,- ten behoeve van het bevestigen van de kentekenplaat voor 100 nummerplaathouders. Geef dit bij het bestellen even apart aan, dan zullen we deze meesturen met uw order. 


Kentekenplaathouder Clipper monteren

Montage filmpje van auto kentekenhouder Clipper. Een erg stevig model, met hoekjes erin om de kentekenplaat extra stevig in de houder te plaatsen. Bekijk in het filmpje hoe dit in zijn werk gaat.

Model Clipper

De Clipper auto kentekenplaathouder is een zeer stevige houder, gemaakt van top kwaliteit ABS. Na model fast click de bekendste en meest verkochte auto kentekenhouder. Voor net wat extra beveiliging en stevigheid voor de bevestiging van de kentekenplaat dé beste keus! 

Download hier de werktekening voor je ontwerp

Wilt u graag zelf het ontwerp van uw houder (laten) opmaken, dan kunt u via de button hieronder de werktekening downloaden. Deze is geschikt voor de auto modellen Clipper en Fast Click. 

Het opdrukgebied op de tekstrand is bij deze modellen 50 cm breed en 1.6 cm hoog. Binnen deze ruimte mag u de opmaak geheel zelf invullen. Houd er wel rekening mee dat u niet té kleine details heeft en dat de tekst van enkele meters afstand goed leesbaar blijft.

Reliëf kentekenhouders

Voor een exclusief uitstraling kiest u voor onze fraaie reliëf kentekenplaathouders. Te bestellen vanaf een minimale afname van 200 stuks. De levertijd is ietsjes langer dan bij de standaard zeefdruk houders. Namelijk een week of 3 in plaats van 1,5 week.


U kunt kiezen voor glanzend of mat zilvergrijze reliëfdruk. Ook is het mogelijk voor enkele standaard kleuren te kiezen, waaronder rood en wit. 


Aanvullende informatie, prijzen en uw offerte + drukproef aanvraag via de button hieronder

3d kentekenplaathouders werktekening

Ontwerp reliëf kentekenhouder zelf maken

Het beschikbare gebied voor de reliëf druk is smaller dan dat voor de zeefdruk houders. Bij de 3D reliëf houders kunt u maximaal 43 cm breed benutten voor uw tekst. Bij zeefdruk is dat 50 cm.


Hieronder kunt u via de button een werktekening downloaden waarin u de opmaak van uw 3D reliëf kentekenhouder kunt maken.

4x4 Jeep kentekenplaathouders

Voor zowel NL als België hebben we deze Jeep nummerplaathouders. Ook deze houders zijn van super kwaliteit ABS kunststof. De mooie diep zwart glanzend kleur is op de foto ook goed te zien. Uw opdruk komt hier geweldig op uit!


 De minimale afname hiervan is 75 stuks, zowel bedrukt als onbedrukt. De levertijd is evenals bij de overige zeefdruk kentekenhouders zo'n 1,5 week.


Meer informatie, prijzen en vrijblijvende digitale opzetjes onderstaande button:

Maak je eigen ontwerp JEEP kentekenhouder

Ook voor de 4x4 jeep kentekenplaathouders hebben we een aparte werktekening voor u beschikbaar. Gemakkelijk om zelf uw tekst in te plaatsen. Het is ook mogelijk (niet al te gedetailleerde) logo's in te voegen.


Houdt u er rekening mee dat uw tekst vanaf een afstand van enkele meters goed leesbaar blijft. Té fijne details in logo's of payoffs hebben qua leesbaarheid weinig nut.

Motor kentekenhouders bedrukt in uw ontwerp

Met onze werktekening kunt u eenvoudig zelf de opmaak verzorgen indien gewenst. Of u laat uw grafisch ontwerper hiermee los gaan, en een fraai ontwerp voor u ontwerpen.


Houd altijd rekening met het feit dat de beoogde lezer er van een afstand van enkele meters gemiddeld naar kijkt. De tekst en eventuele details moeten dus niet te klein worden.

Scooter kentekenhouder werktekening

De scooter kentekenhoudertjes hebben ten opzichte van de auto houders een erg beperkt opdrukgebied. Veel informatie kunt u er niet op kwijt. Een bedrijfsnaam met website, plaatsnaam en telefoonnummer zal dus niet lukken. 


Kies wat naar uw mening het meeste nut heeft voor de lezer. Een bedrijfsnaam en telefoonnummer, óf bijvoorbeeld alleen de website. Waar de (potentiële) klant vervolgens ook alle aanvullende informatie kan vinden. Succes met uw ontwerp met behulp van onderstaand te downloaden werktekening

Bedrukte kentekenhouders bestellen

De offerte aanvraag van de kentekenplaathouders

Het proces start bij de offerte aanvraag die u als klant indient via de website. U navigeert naar de productpagina van het model kentekenplaathouder dat u wilt aanschaffen. Op deze pagina vult u vervolgens het offerteformulier in. Hier geeft u in aan welke tekst u op de houder wilt laten bedrukken en in welke opdrukkleur. Indien van toepassing vermeld u daarbij het gewenste lettertype. Als er ook nog een logo op moet komen, dan kunt u het logo bestand bij de aanvraag uploaden. Samen met uw contactgegevens verzend u het formulier, wat bij ons vervolgens meteen als offerteaanvraag binnen komt.


De offerte en drukproef van uw kentekenhouders

Wanneer wij een dergelijke aanvraag binnen krijgen, maken we meteen het gewenste ontwerp in orde. Wanneer er bruikbare teksten en bestanden zijn aangeleverd, is dit meestal binnen enkele minuten geregeld. We slaan dit bestandje vervolgens op als PDF. In antwoord op uw aanvraag mailen wij u vervolgens een offerte gebaseerd op het model kentekenhouder dat u heeft opgevraagd. Rekening houdende met de gewenste afname staffel én het aantal opdrukkleuren. Daar voegen we vervolgens de PDF proef bij van uw ontwerp. U beoordeelt vervolgens zowel de offerte als het ontwerp, waarbij er na een eventuele correctieronde voor het ontwerp (meestal) akkoord wordt gegeven voor de opdracht!


Het bedrukken en versturen van uw bestelling kentekenhouders

Zodra het ontwerp akkoord is, en wij van u het gewenste aflever- en factuuradres hebben ontvangen, kunnen we de order definitief in gang zetten. We zetten de order met het ontwerp door naar de drukkerij, tesamen met het afleveradres. Bij de drukkerij wordt de order uitgedraaid en worden er screens gemaakt van het opdrukbestand. Deze worden vervolgens belicht ten behoeve van het zeefdruk proces. Wanneer er geen standaard opdruk kleur wordt gebruikt zal er tevens nog inkt gemengd moeten worden om de gewenste Pantone kleur inkt te realiseren. De orders worden op volgorde van binnenkomst behandeld, meestal na 1 week na de bestelmail is verstuurd. Het bestelde aantal dozen van uw gekozen houders wordt bij de zeefdrukmachine neergezet en dan kan het drukproces worden gestart. Elke opdrukkleur wordt in een aparte drukgang op de houder geplaatst. Tussendoor worden de houders in een droogrek geplaatst zodat de inkt op de houder kan drogen en hechten.


Wanneer de kentekenhouders zijn gedrukt en gedroogd worden ze vervolgens weer met beleid terug in de dozen gedaan. Vervolgens worden de dozen dichtgetaped met onze eigen Kentekenplaathouders Bedrukken tape. Het transport wordt vervolgens ingepland bij de transporteur, en een adreslabel wordt geprint. Deze gaat op de doos of dozen en uw bestelling wordt vervolgens aan het eind van de dag opgehaald door de transporteur voor levering (normaliter) de volgende werkdag.

doos kentekenhouders met tape


Levering en facturatie kentekenplaathouders

Binnen 2 werkdagen na verzenden worden de kentekenhouders bij u als klant afgeleverd. U beoordeeld of de houders aan uw verwachtingen voldoen. Nadat wij vanuit de drukkerij hebben vernomen dat uw order is verstuurd en ontvangen, mailen wij u de factuur in PDF. Hierbij hanteren wij een betalingstermijn van 8 dagen.