Page content

Waarom zou je kentekenplaathouders bedrukken?

Het is een slim idee om kentekenplaathouders te bedrukken. Voor bedrijven met eigen bedrijfsvoertuigen is dit een optie. De gemiddelde nummerplaathouder biedt ruimte voor meer opdrukken dan alleen het kenteken. Hier kun je zowel tekst als afbeeldingen op laten drukken. Bij ons kun je terecht voor het laten bedrukken van kentekenplaathouders. Dit kunnen wij voor uiteenlopende voertuigen voor je doen, van e-bikes tot aan landbouwvoertuigen. Je bepaalt zelf of je gebruik maakt van een eigen ontwerp of dat je het design aan ons overlaat. Wij zorgen ervoor dat er een eindresultaat ontstaat waar je 100% tevreden over zult zijn. In deze blog vertellen we je meer over de mogelijkheden van kentekenplaathouders bedrukken.

De voordelen van kentekenplaathouders bedrukken

Het bedrukken van een kentekenplaathouder is een goedkope en efficiënte manier om je eigen bedrijf of onderneming extra te promoten. Bedrijfsvoertuigen zijn geregeld onderweg, naar bijvoorbeeld zakelijke relaties of klanten. Als je onderweg bent, zijn er veel mensen die je bedrijfsvoertuig te zien krijgen. Omdat zoveel mensen dit voertuig zien, is een bedrijfsvoertuig een ideaal promotiemiddel. Dit heeft als hoger doel om de naamsbekendheid van je bedrijf in de regio te verhogen. Hoe bekender je onderneming is, hoe groter de kans is dat je nieuwe klanten aantrekt. Mensen zijn immers geneigd om te kiezen voor een bedrijf waar ze bekend mee zijn, al is het maar van naam.

Kentekenplaathouders voor verschillende bedrijfsvoertuigen

Een ander voordeel van het bedrukken van kentekenplaathouders is dat je bij ons de keuze hebt uit meerdere varianten. Bovendien kun je de nummerplaathouders van verscheidene soorten voertuigen bij ons laten bedrukken. De meest gekozen optie is het bedrukken van de kentekenplaathouder van een auto. Logisch, want er zijn veel bedrijven met eigen bedrijfswagens. Maar ook de kentekenplaathouder van een motor kun je bij ons laten bedrukken. Daarnaast kun je bij ons terecht voor het bedrukken van de kentekenplaathouder van een scooter, de kentekenplaathouder van een 18.2 Amerikaan en de kentekenplaathouder van een 4×4 voertuig. Daarnaast benoemden we in de eerste alinea al dat je ook bij ons terecht kunt voor e-bikes en landbouwvoertuigen.

Je bepaalt zelf het design

Een bijkomend voordeel is dat je bij ons als klant veel invloed hebt op het uiteindelijke design. Je kunt ervoor kiezen om dit zelf uit te voeren, of om het ontwerp te laten maken door een door jezelf gekozen derde partij. Maar het is ook een optie om een ontwerp door ons te laten maken. Wij laten het design pas afdrukken wanneer jij 100% tevreden over het design. Bovendien houden we te allen tijde rekening met de huisstijl van je bedrijf. Wij maken gebruik van grote letters, zodat alles goed te lezen valt. Zo weet je zeker dat de bedrukking niet gemist wordt. Je hebt de keuze uit meerdere kleuren. Daarnaast kun je kiezen voor 3D reliëf, zodat de bedrukking nog meer opvalt.

Hoe kun je een kentekenplaathouder met tekst inzetten?

Een bijkomend voordeel van het bedrukken van kentekenplaathouders is de veelzijdigheid waarmee je dit product kunt inzetten. Hieronder zetten we de beste voorbeelden hiervan voor je op een rij.

Nummerplaat bedrukken als reclame

Eén van de grootste voordelen van kentekenplaathouders bedrukken is het feit dat je jouw bedrijfsvoertuig, van auto tot e-bike, omtovert tot een promotiemiddel op wielen. Kentekenplaathouders zijn een fantastische manier om reclame te maken voor je eigen bedrijf of organisatie. Wij zorgen ervoor dat deze houders opvallen, zodat mensen ze echt te zien krijgen. Hoe meer een reclame-uiting opvalt, hoe beter de resultaten zijn die je zult behalen. Het voornaamste doel is om de naamsbekendheid van je onderneming te vergroten. Als mensen weten wie je bent, is dit een belangrijke eerste stap richting het gebruik maken van jouw producten of diensten. Veel van onze klanten gebruiken daarom onze kentekenplaathouders als reclame.

Gepersonaliseerde kentekenplaathouders als relatiegeschenk

Relatiegeschenken worden altijd gewaardeerd door klanten. Dit effect wordt nog eens versterkt als het relatiegeschenk daadwerkelijk een functie heeft voor hen. In het geval van een kentekenplaat is dit absoluut het geval. Voor een bedrijf is het mogelijk om kentekenplaathouders te personaliseren en vervolgens als relatiegeschenk weg te geven aan klanten. Ook hiervoor kun je bij ons terecht. Je bepaalt zelf wat je op de nummerplaathouders laat drukken.

Kentekenplaathouders op maat voor autobedrijven

Er is geen betere sector waar kentekenplaathouders als relatiegeschenk kunnen dienen dan voor autobedrijven. Bovendien vinden klanten het leuk om bijvoorbeeld van hun eigen garage een gepersonaliseerde houder te ontvangen. Zo voelen ze net wat meer verbinding met je autobedrijf.

De eigenschappen van onze kentekenplaathouders

Voor ieder bedrijfsvoertuig hebben wij een kentekenplaathouder op maat. Voor welk soort houder je ook kiest, je bent altijd verzekerd van een hoge kwaliteit. Dit komt onder meer omdat al onze producten gemaakt zijn van ABS van de beste kwaliteit. Daarnaast heb je bij ons de keuze uit meerdere modellen. Zo is er bijvoorbeeld het Fast Click Model, een optie die eenvoudig te plaatsen valt. Hetzelfde geldt voor het Clipper Model. Wij hebben kentekenplaathouders voor zowel kleinere als grotere voertuigen. Je hebt de optie om de houder van een 3D reliëf te laten voorzien.

Extra promotieartikelen als je bij ons bestelt

Wij zijn een specialist op het gebied van kentekenplaathouders. Maar het mooie aan ons bedrijf is dat we je ook een aantal aantrekkelijke promotieartikelen aanbieden. Zo kunnen we ook showroom platen op maat voor je maken. Hoe meer stuks je inkoopt, hoe hoger de korting per stuk zal zijn. Daarnaast kun je bij ons terecht voor gepersonaliseerde sleutelhangers met lasergravure. Ook matmetalen, imitatieleer en RFID signal blockers behoren tot de mogelijkheden. Tevens zijn smeerkaarthoesjes en handelsklemmen opties.

Kentekenplaat bestellen bij Kentekenplaathoudersbedrukken.nl

De mogelijkheden van bedrukte kentekenplaathouders zijn enorm. Wil je de kentekenplaathouder van je bedrijfsauto’s personaliseren? Wij helpen je hier graag bij. Dankzij onze vele jaren aan ervaring weten we er iedere keer weer voor te zorgen dat onze klanten 100% tevreden zijn. Kwaliteit is gegarandeerd dankzij het gebruik van ABS. Hoe meer houders je in één keer inkoopt, hoe lager de prijs per stuk zal zijn. Onze snelle levering zorgt ervoor dat het niet lang duurt voordat je jouw gepersonaliseerde nummerplaathouders op je bedrijfsvoertuigen kunt plaatsen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Kentekenplaathouders bedrukken: welke mogelijkheden zijn er?

De kentekenplaathouders van je bedrijfsvoertuigen zijn veelzijdiger dan je misschien zou denken. Een kentekenplaathouder bevat ruimte voor meer dan alleen het kenteken. Je kunt hier bijvoorbeeld ook de naam en het logo van je bedrijf of onderneming op laten drukken. Zo tover je jouw bedrijfsvoertuigen in één klap om tot promotiemiddelen op wielen. Bij Kentekenplaathoudersbedrukken.nl kun je de kentekenplaathouders van je bedrijfsvoertuigen laten bedrukken. Je kunt de kentekens van diverse voertuigen van een opdruk voorzien.

Maar wat zijn precies de mogelijkheden als je een nummerplaathouder wilt laten bedrukken? We vertellen je er in deze blog meer over. Ten eerste gaan we dieper in op de meerwaarde van het laten bedrukken van de kentekenplaathouders van je bedrijfsvoertuigen. Vervolgens laten we je zien van welke voertuigen je de kentekenplaten bij ons kunt laten bedrukken. Ook vertellen we je meer over hoe dit precies in zijn werk gaat.

Waarom kies je voor een kentekenplaathouder met tekst?

Een kentekenplaathouder met tekst kent meerdere voordelen. Voornamelijk is het een extra manier om je bedrijf te promoten. Je bedrijfsgegevens zijn duidelijk zichtbaar als je werknemers van hot naar her reizen binnen de regio. Hoe meer mensen de naam (en het logo) van je bedrijf te zien krijgen, hoe meer dit je naamsbekendheid vergroot. Hoe bekender je bent, hoe groter de kans is dat je nieuwe klanten aantrekt. Dit wordt ook wel het Mere Exposure effect genoemd: simpelweg doordat mensen bekend zijn met je bedrijf, is de kans groter dat ze met je in zee gaan. Bedrukte kentekenplaathouders kunnen hieraan bijdragen.

Voor welke voertuigen kun je een kentekenplaat bestellen?

Het mooie aan kentekenplaten bestellen via onze website is dat je de keuze hebt uit meerdere soorten kentekenplaathouders. Daarnaast kun je deze nummerplaathouders laten plaatsen op verschillende soorten bedrijfsvoertuigen. Hieronder zetten we de mogelijkheden voor je op een rij.

Kentekenplaathouder voor een auto

Er zijn vele bedrijven die auto’s als bedrijfsvoertuigen hanteren. Ook voor auto kentekenplaathouders zit je bij ons goed. Je kunt zelf het design voor de bedrukking aanleveren, maar je kunt dit ook aan ons overlaten. Wij zorgen ervoor dat er een design ontstaat dat naadloos aansluit op de huisstijl van je bedrijf. Je profiteert bij ons van scherpe prijzen en een hoge kwaliteit. Op het gebied van kentekenplaathouders heb je de volgende opties voor je bedrijfsauto’s:

  • Model fast click: de naam zeg het al, dit is een variant die je eenvoudig en snel kunt plaatsen dankzij het handige kliksysteem. Niet voor niets is dit de meest verkochte kentekenplaathouder in zowel Nederland als België. Gemaakt van hoogwaardig ABS.
  • Model clipper: de clips van deze variant maken de montage bijzonder simpel. Deze variant valt op door de hoge mate van beveiliging.
  • Model 3D reliëf: als je de bedrukking op de kentekenplaathouders nog meer wilt laten opvallen, kies je voor 3D reliëf.
  • Model 4×4 voertuig: bedrijfsauto’s zijn er in allerlei soorten en maten. Als je op zoek bent naar een passende kentekenplaathouder voor bijvoorbeeld een jeep, is dit de optie voor jou.

Kentekenplaathouder voor een motor

Een andere populaire optie als bedrijfsvoertuig is de motor. Bij ons kun je ook een bedrukte kentekenplaathouder voor een motor bestellen. Ook deze houder is gemaakt van ABS. Dit materiaal is uiterst stevig en gaat bijzonder lang mee. Bij ons ben je altijd gegarandeerd van een lage prijs, een hoge kwaliteit en een snelle levering. Een motor met bedrukte kentekenplaathouder springt nog meer in het oog bij de mensen. Dit zal een positief effect hebben op het aantal nieuwe klanten dat je aantrekt.

Kentekenplaathouder voor een scooter

Ook scooters worden vaak ingezet als bedrijfsvoertuig. Zo zie je bijvoorbeeld vaak de bezorgers van horecagelegenheden door de regio rijden op hun bedrijfsscooters. Wij bedrukken de kentekenplaathouder van een scooter met jouw opdruk naar keuze. Deze kentekenplaathouders zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit ABS.

Kentekenplaathouder voor een e-bike

Waar je vroeger nog geregeld bezorgers op normale fietsen zag rijden, kiezen bedrijven tegenwoordig steeds vaker voor e-bikes. Verwonderlijk is dit niet, want e-bikes kunnen snelheden behalen waar je op een normale fiets alleen maar van kunt dromen. Daarom zijn e-bikes ideaal voor de bezorgers van diverse horecagelegenheden. Door de hoge snelheid hoeven klanten minder lang te wachten op hun bestelling. Als je een kentekenplaathouder van een e-bike wilt laten bedrukken met jouw design, ben je bij ons aan het juiste adres. Zo kunnen we onder meer de kentekenplaathouder van een Speed Pedelec voor je bedrukken.

Kentekenplaathouder voor landbouwvoertuigen

Ook voor de kentekenplaathouders van landbouwvoertuigen en andere grotere auto’s kun je bij ons terecht. Hierboven vertelden we je onder meer dat het bedrukken van een kentekenplaathouder voor een 4×4 voertuig (bijvoorbeeld een jeep) mogelijk is. Dankzij de invoering van een nieuwe wet is er een grote behoefte aan nieuwe kentekenplaathouders voor bijvoorbeeld tractoren. Je kunt meteen van de gelegenheid gebruik maken door bijvoorbeeld de naam en het logo van je agrarische onderneming hierop te laten drukken.

Hoe kun je kentekenplaathouders laten bedrukken?

Via onze site is het mogelijk om snel, gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Wij reageren binnen één werkdag op dit verzoek met een overzichtelijke offerte. Zo weet je wat je kunt verwachten. Daarnaast sturen we je een gratis visual van het design, zodat je een beter beeld krijgt van het eindresultaat. Gebaseerd op jouw feedback gaan we aan de slag met het definitieve ontwerp. Als de klant 100% tevreden is over ons ontwerp, kunnen de kentekenplaathouders gedrukt worden bij de drukkerij. Dankzij onze snelle levering hoef je niet lang te wachten op je nieuwe kentekenplaathouders.

Kentekenplaathouder bedrukken bij Kentekenplaathoudersbedrukken.nl

Als je een nummerplaathouder van tekst wilt laten voorzien, vind je bij ons alles wat je nodig hebt. Door onze jaren aan ervaring weten wij precies wat nodig is om jouw design het beste tot zijn recht te laten komen. Voor al onze kentekenplaathouders maken wij gebruik van kwalitatief hoogwaardige ABS. Zowel een hoge kwaliteit als een lage prijs zijn bij ons gegarandeerd. Wij gaan altijd voor 100% klanttevredenheid. Dankzij onze persoonlijke service en snelle levering hoef je nooit lang te wachten op je kentekenplaathouders. Zelf de mogelijkheden ontdekken? Neem een kijkje op onze website of neem contact met ons op.

Kentekenplaathouder caravan, trailers en 4×4 auto’s

Kentekenplaathouder caravan, 4×4 auto’s en trailers bestellen

Kentekenplaathouder caravan, trailer en 4 x 4 auto’s bedrukken met uw eigen reclame. Kentekenplaathouders bedrukken.nl levert u ook deze plaathouder tegen de allerscherpste prijs met en zonder bedrukking. De minimale afname van dit model nummerplaathouder voor onder andere caravans is 50 stuks. Ze zitten tevens per 50 stuks verpakt in een omdoos.

kentekenplaathouder caravan

kentekenplaathouder caravan

Lees meer

Kentekenplaathouders zonder tekstrand goedkoop bestellen

Bij ons kunt u uiteraard ook onbedrukte kentekenplaathouders zonder tekstrand bestellen. In de meeste gevallen worden deze alleen gebruikt op de voorzijde van de auto, aangezien een reclametekst daar natuurlijk veel minder attentiewaarde heeft dan aan de achterzijde van de auto. Maar u kunt ze uiteraard ook voor de voor- én achterkant gebruiken uit kostenoverweging. Klik eventueel direct door naar onze pagina kentekenplaathouders zonder tekstrand.
Lees meer

Pagina 1 van 212