Page content

Je kentekenplaathouders laten bedrukken door een professional?

Wil je een kentekenplaathouder met tekst laten bedrukken? In dat geval wil je kiezen voor een professional die een eindresultaat levert waar je 100% tevreden over zult zijn. Of je nu de kentekenplaathouders van je bedrijfsauto, scooter of motor wilt laten bedrukken, je doet het bij ons. In deze blog vertellen we je meer over waarom wij de specialist zijn op het gebied van kentekenplaathouders bedrukken. Daarnaast laten we je zien hoe ons proces in zijn werk gaat en welke soorten kentekenplaathouders je kunt laten bedrukken bij ons.

Bedrukken van je kentekenplaat

Kentekenplaathouder bedrukken: wat maakt ons tot de specialist op dit vlak?

Wij leveren kentekenplaathouders voor elk type voertuig. Zo kun je jouw bedrijfsvoertuigen, wat ze ook zijn, omtoveren tot een promotiemiddel op wielen. Maar waarom zou je kiezen voor ons?

De kwaliteit van de kentekenplaathouder staat buiten kijf

Een kentekenplaathouder bedrukken is één ding, maar je wilt ook dat dit gepaard gaat met een kentekenplaathouder van een hoge kwaliteit. Wij leveren altijd kwaliteit. Dit komt onder meer doordat wij onze kentekenplaathouders maken van kwalitatief hoogstaande ABS. Dit materiaal is stevig en gaat lang mee. ABS is slijtvast en ook de bedrukking komt goed tot zijn recht op dit materiaal.

Persoonlijke service

Wij bieden iedere klant persoonlijke service op maat. Immers kunnen de wensen per klant behoorlijk verschillen. Het is mogelijk dat je jouw eigen design aanlevert, maar wij kunnen ook kosteloos het ontwerp voor je uit handen nemen. Wil je weten wat je kunt verwachten van onze kentekenplaathouders? In dat geval kun je via onze website kosteloos een gratis sample aanvragen. Wij hebben vertrouwen in de kwaliteit van onze producten.

Scherpe prijzen en snelle levertijden

Een kentekenplaat bedrukken kan bij meerdere aanbieders, maar nergens anders tref je lagere prijzen aan dan bij ons. Ben je niet tevreden over het resultaat, dan kun je gebruik maken van onze niet goed, geld terug garantie. Het mooie aan kentekenplaathouders bestellen via onze webshop is dat je nooit lang hoeft te wachten op een levering. Al binnen één tot twee weken kunnen jouw bedrijfsvoertuigen voorzien worden van een kentekenplaathouder met tekst.

Hoe kun je een kentekenplaat laten bedrukken?

In slechts drie stappen krijg je het voor elkaar om via onze website kentekenplaten te laten bedrukken voor jouw bedrijfsvoertuigen. Ten eerste kies je de categorie op onze website. Hierbij heb je de keuze uit een ruim aanbod aan voertuigen. Zo kun je kiezen voor:

Vervolgens selecteer je het model van de kentekenplaathouder die je op jouw bedrijfsvoertuig wilt laten aanbrengen. Verderop in deze blog vertellen we je meer over de mogelijkheden die je op dit vlak hebt. De tweede stap is het aanvragen van een gratis en geheel vrijblijvende offerte. Dit doe je via een formulier. Hetzelfde geldt voor het aanvragen van een drukproef formulier. Binnen één werkdag ontvang je een reactie hierop. Bij stap drie beoordeel je de offerte en de drukproef, waarbij je eventuele wijzigingen en voorkeuren kunt doorgeven. Hierna gaan wij voor jou aan de slag met het definitieve ontwerp.

Welke kentekenplaathouders kan ik kiezen?

Via onze webshop heb je de keuze uit meerdere soorten kentekenplaathouders. Wij zetten ze hieronder voor je op een rij.

Model Fast Click kentekenplaathouder

Zoals de naam al aangeeft, kun je deze kentekenplaat bijzonder gemakkelijk monteren. Dankzij het kliksysteem is dit een fluitje van een cent. Zo kunnen je bedrijfsvoertuigen meteen voorzien worden van een kentekenplaathouder.

kentekenplaathouder

Model Clipper kentekenplaathouder

Je kunt ook het Clipper Model laten bedrukken met de naam van jouw bedrijf. Deze kentekenplaathouder heeft zijn naam te danken aan de meegeleverde clipjes. Deze clipjes zorgen voor extra beveiliging van de kentekenplaat.

Model Clipper - kentekenplaathouder

Model 3D Reliëf

Bij meerdere voertuigen heb je de mogelijkheid om reliëf toe te passen op de kentekenplaathouder. Dan kies je voor het Model 3D Reliëf. Hierdoor komt de opdruk op de houder nog beter tot zijn recht. De bedrukking springt in het oog en valt meer op. Zowel mat als glanzend chroom zijn een optie.

3D Reliëf Model - Kentekenplaathouder bedrukken

Model 4×4 voertuig

De vorm van een kentekenplaathouder voor een 4×4 voertuig is net wat anders dan andere kentekenplaathouders. Daarom kun je bij ons terecht voor speciale modellen voor 4×4 voertuigen. Deze houders zijn geschikt voor onder meer jeeps, caravans en diverse landbouwvoertuigen.

4x4 Model - kentekenplaathouder

Kentekenplaathouders bestellen doe je hier

Bij ons profiteer je van een ongeëvenaarde persoonlijke service, kentekenplaathouders van een uitzonderlijke kwaliteit, mooie bedrukkingen, snelle leveringen en lage prijzen. Je kunt uiteenlopende bedrijfsvoertuigen laten voorzien van een gepersonaliseerde kentekenplaathouder. Er zijn genoeg redenen om een kentekenplaathouder te laten bedrukken. Twijfel niet langer, en doe het vandaag nog. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via onze website. Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen.

De geschiedenis van kentekenplaathouders

Veel voertuigen hebben een kenteken. Dit is de voornaamste vorm van identificatie voor een voertuig in ons land. Het kan hierbij gaan om diverse soorten voertuigen, uiteenlopend van auto’s tot aan scooters. Om het plaatsen van een kentekenplaat gemakkelijker te maken, kun je gebruik maken van een kentekenplaathouder. Kentekenplaathouders maken zowel het bevestigen als het demonteren van een kenteken een stuk eenvoudiger. Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om kentekenplaathouders te bedrukken. Maar hoe is dit eigenlijk ontstaan?

In deze blog vertellen we je meer over de geschiedenis van zowel kentekens als kentekenplaathouders. We laten je ten eerste zien hoe de kentekenplaat is ontstaan en waarom dit een verplicht onderdeel is van je voertuig. Ook vertellen we je meer over hoe kentekenplaathouders zijn begonnen. Wil je een kentekenplaathouders bestellen en bedrukken? Voor diverse voertuigen kunnen wij dit voor jou doen. Ideaal voor ondernemingen met meerdere bedrijfsvoertuigen.

Hoe is de kentekenplaat ontstaan?

Sinds het einde van de 19e eeuw waren er voertuigen. Omdat er steeds meer voertuigen zich op de weg begaven, werd besloten dat het gemakkelijker moest worden om een voertuig te kunnen identificeren. Frankrijk en Duitsland waren de eerste twee landen waarin het hebben van een kentekenplaat voor je auto verplicht was. Nederland volgde als derde land in 1898. Kentekenplaten werden toen nog rijvergunningen genoemd. W.A. van Dam uit Groningen was de eerste persoon in Nederland met een eigen kentekenplaat. Hij kreeg als kenteken het cijfer 1.

Verandering van kenteken systeem

In 1906 werd besloten om het systeem te veranderen. Dit was om praktische redenen, want tot dan toe was het zo dat iedere nieuwe kentekenplaat een opvolgend nummer kreeg. Er werd begonnen met het cijfer 1, en in 1906 was men al aanbeland bij het cijfer 2065. Gelet op de flink groeiende productie van auto’s, was de vrees dat het kenteken al snel niet meer op de plaat zou passen. Vanaf 1906 werd er gekozen voor een nummerbewijs. Dit bewees dat jouw auto ook daadwerkelijk van jou was. Het kenteken bestond vanaf nu uit cijfers en letters. Alhoewel de precieze combinaties van tijd tot tijd verschillen, is dit nog altijd het systeem dat gehanteerd wordt.

Wat betekenen de gegevens op de kentekenplaat?

Een kenteken bestaat uit een combinatie van letters en cijfers. Op de personenauto na heeft iedere voertuigcategorie een eerste eigen letter. In het geval van aanhangwagens is dit bijvoorbeeld een W, terwijl het bij motorfietsen een M is. Bij auto’s betekenen de letters en cijfers uit de combinatie niets. Het soort combinatie kan je wel iets vertellen over het jaar waarin de auto is verschenen. Een auto met een combinatie zoals 999-XX-9 is afkomstig uit 2019, terwijl een auto met de combinatie XXX-99-X afkomstig is uit 2015.

Welke verplichtingen heb je als kentekenhouder van een auto?

Als je een kenteken hebt, ben je wettelijk gebonden aan een aantal zaken. Ten eerste dien je altijd minimaal een WA verzekering te hebben voor je voertuig. Ga je in overtreding, dan is het betalen van de verkeersboete een verplichting. Tevens zul je motorrijvoertuigbelasting moeten betalen. Tot slot zal je voertuig een verplichte keuring in de vorm van de APK moeten ondergaan.

Is een kenteken verplicht?

Voor alle motorrijtuigen geldt dat een kenteken verplicht is. Hier vallen ook brom- en snorfietsen onder. Voor bijvoorbeeld een Speed Pedelec is een kenteken ook verplicht. Hetzelfde geldt voor aanhangwagens boven de 750 kg. Zonder geldige kentekenplaat en kentekenbewijs mag je niet met jouw voertuig op de openbare weg.

Hoe is de kentekenplaathouder ontstaan?

Het monteren van een kentekenplaat was niet voor iedereen even simpel. Om het mensen wat gemakkelijker te maken, werd de kentekenplaathouder ontwikkeld. Kentekenplaathouders maken het bevestigen en demonteren van kentekenplaten eenvoudiger dan ooit. Voor iedereen is het nu mogelijk om zonder moeite een kentekenplaat te monteren. Bovendien biedt een kentekenhouder ruimte voor meer. Zo kun je hier van alles op laten drukken. Dit is voornamelijk een interessante optie voor bedrijven. Zij kunnen hier onder meer de naam, het logo, de slogan en het adres van hun website op laten drukken. Ook een kentekenplaat bedrukken behoort tot de mogelijkheden.

Kentekenplaathouder bestellen en bedrukken? Het kan hier

Als je kentekenplaathouders wilt bestellen, ben je bij ons aan het juiste adres. Dat is niet het enige, want wij kunnen ook showroom kentekens voor je bedrukken. Dit is perfect voor ondernemingen met verkoop van voertuigen. Het bedrukken van kentekenplaathouders is een extra manier om je bedrijf te promoten. Maar voor autodealers kan een bedrukte kentekenplaathouder ook een leuk relatiegeschenk zijn. Zowel tekst als afbeeldingen zijn mogelijkheden. Wil je de kentekenplaathouders van je bedrijfswagens laten bedrukken? Of heb je een bedrijfsmotor? Het kan allemaal bij ons. Neem gerust een kijkje of neem vrijblijvend contact met ons op.

Kentekenplaathouders bestellen voor een autodealer

Voor een autodealer kan het een interessante optie zijn om een kentekenplaathouder te laten bedrukken. Autodealers kopen vaak tweedehands auto’s in die in orde worden gemaakt en vervolgens met winst de deur uit gaan. Eén van de onderdelen van een tweedehands auto die vaak aan vervanging toe is, is de kentekenplaathouder. Via onze website kun je kentekenplaathouders bestellen van een hoge kwaliteit. Maar dat is niet het enige. Wij kunnen ook een showroom kentekenplaat met tekst voor je ontwerpen. Hier kun je bijvoorbeeld de naam en het logo van je onderneming op laten plaatsen.

Zo kan iedereen zien waar iemand zijn auto heeft gekocht. Met een beetje geluk inspireert het zelfs anderen om ook bij jouw bedrijf een auto aan te schaffen. Bij ons kun je een showroom kentekenplaat laten maken die precies bij jouw onderneming past. Nergens anders kun je goedkoper een showroom kentekenplaat maken. In deze blog vertellen we je meer over het nut van kentekenplaten voor autodealers, waarom autodealers ze vaak nodig hebben, wat de voordelen zijn van een kentekenplaathouder met tekst en waarom je dit het beste door ons uit kunt laten voeren.

Waar gebruiken autodealers de kentekenplaten voor?

Het kenteken is de belangrijkste vorm van identificatie van een voertuig. Zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde van voertuigen zoals auto’s, motoren en brommers kan een kenteken bevestigd zitten. Het kenteken bestaat uit een combinatie van cijfers en letters. Het hebben van een kentekenplaat is verplicht. Daarnaast dien je ook te beschikken over het kentekenbewijs. Dit toont aan dat het kenteken op jouw naam staat geschreven. Autodealers moeten logischerwijs al hun te koop aangeboden auto’s van een kentekenplaat voorzien. Daarnaast moeten zij kentekens overschrijven op de naam van de koper. Het bevestigen van een kentekenplaat kan gemakkelijker gemaakt worden met behulp van een kentekenplaathouder.

Waarom tref je kentekens zo vaak aan bij autodealers?

Het is niet vreemd dat je kentekens (en kentekenplaathouders) zo vaak aantreft bij autodealers. Auto’s mogen immers niet zonder kentekenplaat verkocht worden. Dit is een vereiste met betrekking tot de identificatie van individuele voertuigen (en hun eigenaren). De meeste autodealers hebben goedkeuring gekregen van de RDW voor het verkopen van kentekens. Het bijzondere aan kentekenplaten bij autodealers is het feit dat ze perfect op maat kunnen worden gemaakt voor specifieke ondernemingen. Zo is het voor een autodealer mogelijk om bijvoorbeeld de naam, het logo en/of de slogan van het bedrijf te laten plaatsen op een kenteken. Zo kan iedere voorbijganger zien waar iemand zijn of haar auto heeft gekocht. Een kenteken bedrukken doe je bij ons.

Hoe kun je kentekenplaathouders voor autodealers inzetten?

Zowel kentekenplaten als kentekenplaathouders kun je bij ons laten bedrukken. Je kunt ze laten voorzien van iedere uiting die je maar wilt. Zowel letters als afbeeldingen kunnen wij op kentekens drukken. De naam, het logo, de slogan of je website: het kan allemaal. Maar op welke manieren kun je kentekenplaathouders bedrukken en gebruiken als autodealer? We vertellen het je hieronder.

Kentekenplaathouders als relatiegeschenk

Een relatiegeschenk wordt altijd gewaardeerd door klanten. Dit is helemaal het geval wanneer een geschenk functioneel is. Een kentekenplaathouder maakt het gemakkelijker om een kentekenplaat te bevestigen. Bovendien vinden mensen het leuk dat de kentekenplaathouder gepersonaliseerd is. Ze voelen zich hierdoor meer betrokken bij jouw onderneming, want ze dragen dankzij de bedrukking jouw merk uit.

Kentekenplaathouders als promotiemateriaal

Als onderneming wil je altijd meer klanten aantrekken. Bij ons kun je een showroom kentekenplaat laten maken die voorzien is van bijvoorbeeld de naam en het logo van je bedrijf. Auto’s zijn continu onderweg, waardoor de kans groot is dat de kentekenplaathouders bij mensen onder de ogen komen. Het valt op onderweg. Dat is gratis reclame. Als mensen van je bedrijf gehoord hebben, is de kans automatisch groter dat ze gebruik willen maken van je diensten.

Kentekenplaathouders maken de montage van een kentekenplaat gemakkelijker

Het handige van een kentekenplaathouder is het feit dat je eenvoudiger dan ooit je kentekenplaat kunt bevestigen. Dit komt dankzij het handige kliksysteem. Hetzelfde geldt als je jouw kentekenplaat weer moet demonteren. Kentekenplaathouders zijn geschikt voor de meeste modellen.

Kentekenplaathouders zijn betaalbaar

Het promoten van je eigen onderneming kan in sommige gevallen behoorlijk wat geld kosten. Het mooie aan een kentekenplaathouder is dat het een goedkope en efficiënte manier van promoten is. Zo vergroot je de naamsbekendheid van je autobedrijf.

Kentekenplaathouders bedrukken? Je doet het bij ons

Op meerdere manieren kan een kenteken bedrukken je als autodealer voordelen opleveren. Daarom is dit een interessante optie. Bij ons zit je helemaal goed als je de kentekenplaathouder van een auto wilt laten bedrukken. Je kunt ook kiezen voor een kentekenplaat met reliëf. Ook hebben we geschikte kentekenplaathouders voor grotere modellen zoals een 18.2 Amerikaan of een 4×4 voertuig. Wil je weten wat we voor jouw autobedrijf kunnen betekenen? Neem een kijkje op onze website of neem contact met ons op voor meer info. Wij maken een kentekenplaathouder met tekst op maat voor jou.

Waarom zou je kentekenplaathouders bedrukken?

Het is een slim idee om kentekenplaathouders te bedrukken. Voor bedrijven met eigen bedrijfsvoertuigen is dit een optie. De gemiddelde nummerplaathouder biedt ruimte voor meer opdrukken dan alleen het kenteken. Hier kun je zowel tekst als afbeeldingen op laten drukken. Bij ons kun je terecht voor het laten bedrukken van kentekenplaathouders. Dit kunnen wij voor uiteenlopende voertuigen voor je doen, van e-bikes tot aan landbouwvoertuigen. Je bepaalt zelf of je gebruik maakt van een eigen ontwerp of dat je het design aan ons overlaat. Wij zorgen ervoor dat er een eindresultaat ontstaat waar je 100% tevreden over zult zijn. In deze blog vertellen we je meer over de mogelijkheden van kentekenplaathouders bedrukken.

De voordelen van kentekenplaathouders bedrukken

Het bedrukken van een kentekenplaathouder is een goedkope en efficiënte manier om je eigen bedrijf of onderneming extra te promoten. Bedrijfsvoertuigen zijn geregeld onderweg, naar bijvoorbeeld zakelijke relaties of klanten. Als je onderweg bent, zijn er veel mensen die je bedrijfsvoertuig te zien krijgen. Omdat zoveel mensen dit voertuig zien, is een bedrijfsvoertuig een ideaal promotiemiddel. Dit heeft als hoger doel om de naamsbekendheid van je bedrijf in de regio te verhogen. Hoe bekender je onderneming is, hoe groter de kans is dat je nieuwe klanten aantrekt. Mensen zijn immers geneigd om te kiezen voor een bedrijf waar ze bekend mee zijn, al is het maar van naam.

Kentekenplaathouders voor verschillende bedrijfsvoertuigen

Een ander voordeel van het bedrukken van kentekenplaathouders is dat je bij ons de keuze hebt uit meerdere varianten. Bovendien kun je de nummerplaathouders van verscheidene soorten voertuigen bij ons laten bedrukken. De meest gekozen optie is het bedrukken van de kentekenplaathouder van een auto. Logisch, want er zijn veel bedrijven met eigen bedrijfswagens. Maar ook de kentekenplaathouder van een motor kun je bij ons laten bedrukken. Daarnaast kun je bij ons terecht voor het bedrukken van de kentekenplaathouder van een scooter, de kentekenplaathouder van een 18.2 Amerikaan en de kentekenplaathouder van een 4×4 voertuig. Daarnaast benoemden we in de eerste alinea al dat je ook bij ons terecht kunt voor e-bikes en landbouwvoertuigen.

Je bepaalt zelf het design

Een bijkomend voordeel is dat je bij ons als klant veel invloed hebt op het uiteindelijke design. Je kunt ervoor kiezen om dit zelf uit te voeren, of om het ontwerp te laten maken door een door jezelf gekozen derde partij. Maar het is ook een optie om een ontwerp door ons te laten maken. Wij laten het design pas afdrukken wanneer jij 100% tevreden over het design. Bovendien houden we te allen tijde rekening met de huisstijl van je bedrijf. Wij maken gebruik van grote letters, zodat alles goed te lezen valt. Zo weet je zeker dat de bedrukking niet gemist wordt. Je hebt de keuze uit meerdere kleuren. Daarnaast kun je kiezen voor 3D reliëf, zodat de bedrukking nog meer opvalt.

Hoe kun je een kentekenplaathouder met tekst inzetten?

Een bijkomend voordeel van het bedrukken van kentekenplaathouders is de veelzijdigheid waarmee je dit product kunt inzetten. Hieronder zetten we de beste voorbeelden hiervan voor je op een rij.

Nummerplaat bedrukken als reclame

Eén van de grootste voordelen van kentekenplaathouders bedrukken is het feit dat je jouw bedrijfsvoertuig, van auto tot e-bike, omtovert tot een promotiemiddel op wielen. Kentekenplaathouders zijn een fantastische manier om reclame te maken voor je eigen bedrijf of organisatie. Wij zorgen ervoor dat deze houders opvallen, zodat mensen ze echt te zien krijgen. Hoe meer een reclame-uiting opvalt, hoe beter de resultaten zijn die je zult behalen. Het voornaamste doel is om de naamsbekendheid van je onderneming te vergroten. Als mensen weten wie je bent, is dit een belangrijke eerste stap richting het gebruik maken van jouw producten of diensten. Veel van onze klanten gebruiken daarom onze kentekenplaathouders als reclame.

Gepersonaliseerde kentekenplaathouders als relatiegeschenk

Relatiegeschenken worden altijd gewaardeerd door klanten. Dit effect wordt nog eens versterkt als het relatiegeschenk daadwerkelijk een functie heeft voor hen. In het geval van een kentekenplaat is dit absoluut het geval. Voor een bedrijf is het mogelijk om kentekenplaathouders te personaliseren en vervolgens als relatiegeschenk weg te geven aan klanten. Ook hiervoor kun je bij ons terecht. Je bepaalt zelf wat je op de nummerplaathouders laat drukken.

Kentekenplaathouders op maat voor autobedrijven

Er is geen betere sector waar kentekenplaathouders als relatiegeschenk kunnen dienen dan voor autobedrijven. Bovendien vinden klanten het leuk om bijvoorbeeld van hun eigen garage een gepersonaliseerde houder te ontvangen. Zo voelen ze net wat meer verbinding met je autobedrijf.

De eigenschappen van onze kentekenplaathouders

Voor ieder bedrijfsvoertuig hebben wij een kentekenplaathouder op maat. Voor welk soort houder je ook kiest, je bent altijd verzekerd van een hoge kwaliteit. Dit komt onder meer omdat al onze producten gemaakt zijn van ABS van de beste kwaliteit. Daarnaast heb je bij ons de keuze uit meerdere modellen. Zo is er bijvoorbeeld het Fast Click Model, een optie die eenvoudig te plaatsen valt. Hetzelfde geldt voor het Clipper Model. Wij hebben kentekenplaathouders voor zowel kleinere als grotere voertuigen. Je hebt de optie om de houder van een 3D reliëf te laten voorzien.

Extra promotieartikelen als je bij ons bestelt

Wij zijn een specialist op het gebied van kentekenplaathouders. Maar het mooie aan ons bedrijf is dat we je ook een aantal aantrekkelijke promotieartikelen aanbieden. Zo kunnen we ook showroom platen op maat voor je maken. Hoe meer stuks je inkoopt, hoe hoger de korting per stuk zal zijn. Daarnaast kun je bij ons terecht voor gepersonaliseerde sleutelhangers met lasergravure. Ook matmetalen, imitatieleer en RFID signal blockers behoren tot de mogelijkheden. Tevens zijn smeerkaarthoesjes en handelsklemmen opties.

Kentekenplaat bestellen bij Kentekenplaathoudersbedrukken.nl

De mogelijkheden van bedrukte kentekenplaathouders zijn enorm. Wil je de kentekenplaathouder van je bedrijfsauto’s personaliseren? Wij helpen je hier graag bij. Dankzij onze vele jaren aan ervaring weten we er iedere keer weer voor te zorgen dat onze klanten 100% tevreden zijn. Kwaliteit is gegarandeerd dankzij het gebruik van ABS. Hoe meer houders je in één keer inkoopt, hoe lager de prijs per stuk zal zijn. Onze snelle levering zorgt ervoor dat het niet lang duurt voordat je jouw gepersonaliseerde nummerplaathouders op je bedrijfsvoertuigen kunt plaatsen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Kentekenplaathouders bedrukken: welke mogelijkheden zijn er?

De kentekenplaathouders van je bedrijfsvoertuigen zijn veelzijdiger dan je misschien zou denken. Een kentekenplaathouder bevat ruimte voor meer dan alleen het kenteken. Je kunt hier bijvoorbeeld ook de naam en het logo van je bedrijf of onderneming op laten drukken. Zo tover je jouw bedrijfsvoertuigen in één klap om tot promotiemiddelen op wielen. Bij Kentekenplaathoudersbedrukken.nl kun je de kentekenplaathouders van je bedrijfsvoertuigen laten bedrukken. Je kunt de kentekens van diverse voertuigen van een opdruk voorzien.

Maar wat zijn precies de mogelijkheden als je een nummerplaathouder wilt laten bedrukken? We vertellen je er in deze blog meer over. Ten eerste gaan we dieper in op de meerwaarde van het laten bedrukken van de kentekenplaathouders van je bedrijfsvoertuigen. Vervolgens laten we je zien van welke voertuigen je de kentekenplaten bij ons kunt laten bedrukken. Ook vertellen we je meer over hoe dit precies in zijn werk gaat.

Waarom kies je voor een kentekenplaathouder met tekst?

Een kentekenplaathouder met tekst kent meerdere voordelen. Voornamelijk is het een extra manier om je bedrijf te promoten. Je bedrijfsgegevens zijn duidelijk zichtbaar als je werknemers van hot naar her reizen binnen de regio. Hoe meer mensen de naam (en het logo) van je bedrijf te zien krijgen, hoe meer dit je naamsbekendheid vergroot. Hoe bekender je bent, hoe groter de kans is dat je nieuwe klanten aantrekt. Dit wordt ook wel het Mere Exposure effect genoemd: simpelweg doordat mensen bekend zijn met je bedrijf, is de kans groter dat ze met je in zee gaan. Bedrukte kentekenplaathouders kunnen hieraan bijdragen.

Voor welke voertuigen kun je een kentekenplaat bestellen?

Het mooie aan kentekenplaten bestellen via onze website is dat je de keuze hebt uit meerdere soorten kentekenplaathouders. Daarnaast kun je deze nummerplaathouders laten plaatsen op verschillende soorten bedrijfsvoertuigen. Hieronder zetten we de mogelijkheden voor je op een rij.

Kentekenplaathouder voor een auto

Er zijn vele bedrijven die auto’s als bedrijfsvoertuigen hanteren. Ook voor auto kentekenplaathouders zit je bij ons goed. Je kunt zelf het design voor de bedrukking aanleveren, maar je kunt dit ook aan ons overlaten. Wij zorgen ervoor dat er een design ontstaat dat naadloos aansluit op de huisstijl van je bedrijf. Je profiteert bij ons van scherpe prijzen en een hoge kwaliteit. Op het gebied van kentekenplaathouders heb je de volgende opties voor je bedrijfsauto’s:

  • Model fast click: de naam zeg het al, dit is een variant die je eenvoudig en snel kunt plaatsen dankzij het handige kliksysteem. Niet voor niets is dit de meest verkochte kentekenplaathouder in zowel Nederland als België. Gemaakt van hoogwaardig ABS.
  • Model clipper: de clips van deze variant maken de montage bijzonder simpel. Deze variant valt op door de hoge mate van beveiliging.
  • Model 3D reliëf: als je de bedrukking op de kentekenplaathouders nog meer wilt laten opvallen, kies je voor 3D reliëf.
  • Model 4×4 voertuig: bedrijfsauto’s zijn er in allerlei soorten en maten. Als je op zoek bent naar een passende kentekenplaathouder voor bijvoorbeeld een jeep, is dit de optie voor jou.

Kentekenplaathouder voor een motor

Een andere populaire optie als bedrijfsvoertuig is de motor. Bij ons kun je ook een bedrukte kentekenplaathouder voor een motor bestellen. Ook deze houder is gemaakt van ABS. Dit materiaal is uiterst stevig en gaat bijzonder lang mee. Bij ons ben je altijd gegarandeerd van een lage prijs, een hoge kwaliteit en een snelle levering. Een motor met bedrukte kentekenplaathouder springt nog meer in het oog bij de mensen. Dit zal een positief effect hebben op het aantal nieuwe klanten dat je aantrekt.

Kentekenplaathouder voor een scooter

Ook scooters worden vaak ingezet als bedrijfsvoertuig. Zo zie je bijvoorbeeld vaak de bezorgers van horecagelegenheden door de regio rijden op hun bedrijfsscooters. Wij bedrukken de kentekenplaathouder van een scooter met jouw opdruk naar keuze. Deze kentekenplaathouders zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit ABS.

Kentekenplaathouder voor een e-bike

Waar je vroeger nog geregeld bezorgers op normale fietsen zag rijden, kiezen bedrijven tegenwoordig steeds vaker voor e-bikes. Verwonderlijk is dit niet, want e-bikes kunnen snelheden behalen waar je op een normale fiets alleen maar van kunt dromen. Daarom zijn e-bikes ideaal voor de bezorgers van diverse horecagelegenheden. Door de hoge snelheid hoeven klanten minder lang te wachten op hun bestelling. Als je een kentekenplaathouder van een e-bike wilt laten bedrukken met jouw design, ben je bij ons aan het juiste adres. Zo kunnen we onder meer de kentekenplaathouder van een Speed Pedelec voor je bedrukken.

Kentekenplaathouder voor landbouwvoertuigen

Ook voor de kentekenplaathouders van landbouwvoertuigen en andere grotere auto’s kun je bij ons terecht. Hierboven vertelden we je onder meer dat het bedrukken van een kentekenplaathouder voor een 4×4 voertuig (bijvoorbeeld een jeep) mogelijk is. Dankzij de invoering van een nieuwe wet is er een grote behoefte aan nieuwe kentekenplaathouders voor bijvoorbeeld tractoren. Je kunt meteen van de gelegenheid gebruik maken door bijvoorbeeld de naam en het logo van je agrarische onderneming hierop te laten drukken.

Hoe kun je kentekenplaathouders laten bedrukken?

Via onze site is het mogelijk om snel, gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Wij reageren binnen één werkdag op dit verzoek met een overzichtelijke offerte. Zo weet je wat je kunt verwachten. Daarnaast sturen we je een gratis visual van het design, zodat je een beter beeld krijgt van het eindresultaat. Gebaseerd op jouw feedback gaan we aan de slag met het definitieve ontwerp. Als de klant 100% tevreden is over ons ontwerp, kunnen de kentekenplaathouders gedrukt worden bij de drukkerij. Dankzij onze snelle levering hoef je niet lang te wachten op je nieuwe kentekenplaathouders.

Kentekenplaathouder bedrukken bij Kentekenplaathoudersbedrukken.nl

Als je een nummerplaathouder van tekst wilt laten voorzien, vind je bij ons alles wat je nodig hebt. Door onze jaren aan ervaring weten wij precies wat nodig is om jouw design het beste tot zijn recht te laten komen. Voor al onze kentekenplaathouders maken wij gebruik van kwalitatief hoogwaardige ABS. Zowel een hoge kwaliteit als een lage prijs zijn bij ons gegarandeerd. Wij gaan altijd voor 100% klanttevredenheid. Dankzij onze persoonlijke service en snelle levering hoef je nooit lang te wachten op je kentekenplaathouders. Zelf de mogelijkheden ontdekken? Neem een kijkje op onze website of neem contact met ons op.

Kentekenplaathouder caravan, trailers en 4×4 auto’s

Kentekenplaathouder caravan, 4×4 auto’s en trailers bestellen

Kentekenplaathouder caravan, trailer en 4 x 4 auto’s bedrukken met uw eigen reclame. Kentekenplaathouders bedrukken.nl levert u ook deze plaathouder tegen de allerscherpste prijs met en zonder bedrukking. De minimale afname van dit model nummerplaathouder voor onder andere caravans is 50 stuks. Ze zitten tevens per 50 stuks verpakt in een omdoos.

kentekenplaathouder caravan

kentekenplaathouder caravan

Lees meer

Pagina 1 van 3123