Waarom zou je kentekenplaathouders laten bedrukken?
16 september 2021 
in Blogs

Waarom zou je kentekenplaathouders laten bedrukken?

Het is een slim idee om kentekenplaathouders te bedrukken. Voor bedrijven met eigen bedrijfsvoertuigen is dit een optie. De gemiddelde nummerplaathouder biedt ruimte voor meer opdrukken dan alleen het kenteken. Hier kun je zowel tekst als afbeeldingen op laten drukken. Bij ons kun je terecht voor het laten bedrukken van kentekenplaathouders. Dit kunnen wij voor uiteenlopende voertuigen voor je doen, van e-bikes tot aan landbouwvoertuigen. Je bepaalt zelf of je gebruik maakt van een eigen ontwerp of dat je het design aan ons overlaat. Wij zorgen ervoor dat er een eindresultaat ontstaat waar je 100% tevreden over zult zijn. In deze blog vertellen we je meer over de mogelijkheden van kentekenplaathouders bedrukken.

De voordelen van kentekenplaathouders bedrukken

Het bedrukken van een kentekenplaathouder is een goedkope en efficiënte manier om je eigen bedrijf of onderneming extra te promoten. Bedrijfsvoertuigen zijn geregeld onderweg, naar bijvoorbeeld zakelijke relaties of klanten. Als je onderweg bent, zijn er veel mensen die je bedrijfsvoertuig te zien krijgen. Omdat zoveel mensen dit voertuig zien, is een bedrijfsvoertuig een ideaal promotiemiddel. Dit heeft als hoger doel om de naamsbekendheid van je bedrijf in de regio te verhogen. Hoe bekender je onderneming is, hoe groter de kans is dat je nieuwe klanten aantrekt. Mensen zijn immers geneigd om te kiezen voor een bedrijf waar ze bekend mee zijn, al is het maar van naam.

Kentekenplaathouders voor verschillende bedrijfsvoertuigen

Een ander voordeel van het bedrukken van kentekenplaathouders is dat je bij ons de keuze hebt uit meerdere varianten. Bovendien kun je de nummerplaathouders van verscheidene soorten voertuigen bij ons laten bedrukken. De meest gekozen optie is het bedrukken van de kentekenplaathouder van een auto. Logisch, want er zijn veel bedrijven met eigen bedrijfswagens. Maar ook de kentekenplaathouder van een motor kun je bij ons laten bedrukken. Daarnaast kun je bij ons terecht voor het bedrukken van de kentekenplaathouder van een scooter, de kentekenplaathouder van een 18.2 Amerikaan en de kentekenplaathouder van een 4×4 voertuig. Daarnaast benoemden we in de eerste alinea al dat je ook bij ons terecht kunt voor e-bikes en landbouwvoertuigen.

Je bepaalt zelf het design

Een bijkomend voordeel is dat je bij ons als klant veel invloed hebt op het uiteindelijke design. Je kunt ervoor kiezen om dit zelf uit te voeren, of om het ontwerp te laten maken door een door jezelf gekozen derde partij. Maar het is ook een optie om een ontwerp door ons te laten maken. Wij laten het design pas afdrukken wanneer jij 100% tevreden over het design. Bovendien houden we te allen tijde rekening met de huisstijl van je bedrijf. Wij maken gebruik van grote letters, zodat alles goed te lezen valt. Zo weet je zeker dat de bedrukking niet gemist wordt. Je hebt de keuze uit meerdere kleuren. Daarnaast kun je kiezen voor 3D reliëf, zodat de bedrukking nog meer opvalt.

Hoe kun je een kentekenplaathouder met tekst inzetten?

Een bijkomend voordeel van het bedrukken van kentekenplaathouders is de veelzijdigheid waarmee je dit product kunt inzetten. Hieronder zetten we de beste voorbeelden hiervan voor je op een rij.

Nummerplaat bedrukken als reclame

Eén van de grootste voordelen van kentekenplaathouders bedrukken is het feit dat je jouw bedrijfsvoertuig, van auto tot e-bike, omtovert tot een promotiemiddel op wielen. Kentekenplaathouders zijn een fantastische manier om reclame te maken voor je eigen bedrijf of organisatie. Wij zorgen ervoor dat deze houders opvallen, zodat mensen ze echt te zien krijgen. Hoe meer een reclame-uiting opvalt, hoe beter de resultaten zijn die je zult behalen. Het voornaamste doel is om de naamsbekendheid van je onderneming te vergroten. Als mensen weten wie je bent, is dit een belangrijke eerste stap richting het gebruik maken van jouw producten of diensten. Veel van onze klanten gebruiken daarom onze kentekenplaathouders als reclame.

Gepersonaliseerde kentekenplaathouders als relatiegeschenk

Relatiegeschenken worden altijd gewaardeerd door klanten. Dit effect wordt nog eens versterkt als het relatiegeschenk daadwerkelijk een functie heeft voor hen. In het geval van een kentekenplaat is dit absoluut het geval. Voor een bedrijf is het mogelijk om kentekenplaathouders te personaliseren en vervolgens als relatiegeschenk weg te geven aan klanten. Ook hiervoor kun je bij ons terecht. Je bepaalt zelf wat je op de nummerplaathouders laat drukken.

Kentekenplaathouders op maat voor autobedrijven

Er is geen betere sector waar kentekenplaathouders als relatiegeschenk kunnen dienen dan voor autobedrijven. Bovendien vinden klanten het leuk om bijvoorbeeld van hun eigen garage een gepersonaliseerde houder te ontvangen. Zo voelen ze net wat meer verbinding met je autobedrijf.

De eigenschappen van onze kentekenplaathouders

Voor ieder bedrijfsvoertuig hebben wij een kentekenplaathouder op maat. Voor welk soort houder je ook kiest, je bent altijd verzekerd van een hoge kwaliteit. Dit komt onder meer omdat al onze producten gemaakt zijn van ABS van de beste kwaliteit. Daarnaast heb je bij ons de keuze uit meerdere modellen. Zo is er bijvoorbeeld het Fast Click Model, een optie die eenvoudig te plaatsen valt. Hetzelfde geldt voor het Clipper Model. Wij hebben kentekenplaathouders voor zowel kleinere als grotere voertuigen. Je hebt de optie om de houder van een 3D reliëf te laten voorzien.

Extra promotieartikelen als je bij ons bestelt

Wij zijn een specialist op het gebied van kentekenplaathouders. Maar het mooie aan ons bedrijf is dat we je ook een aantal aantrekkelijke promotieartikelen aanbieden. Zo kunnen we ook showroom platen op maat voor je maken. Hoe meer stuks je inkoopt, hoe hoger de korting per stuk zal zijn. Daarnaast kun je bij ons terecht voor gepersonaliseerde sleutelhangers met lasergravure. Ook matmetalen, imitatieleer en RFID signal blockers behoren tot de mogelijkheden. Tevens zijn smeerkaarthoesjes en handelsklemmen opties.

Kentekenplaat bestellen bij Kentekenplaathoudersbedrukken.nl

De mogelijkheden van bedrukte kentekenplaathouders zijn enorm. Wil je de kentekenplaathouder van je bedrijfsauto’s personaliseren? Wij helpen je hier graag bij. Dankzij onze vele jaren aan ervaring weten we er iedere keer weer voor te zorgen dat onze klanten 100% tevreden zijn. Kwaliteit is gegarandeerd dankzij het gebruik van ABS. Hoe meer houders je in één keer inkoopt, hoe lager de prijs per stuk zal zijn. Onze snelle levering zorgt ervoor dat het niet lang duurt voordat je jouw gepersonaliseerde nummerplaathouders op je bedrijfsvoertuigen kunt plaatsen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Over de schrijver
Reactie plaatsen