Kentekenplaathouders bestellen als autodealer
05 oktober 2021 
in Blogs

Kentekenplaathouders bestellen als autodealer

Voor een autodealer kan het een interessante optie zijn om een kentekenplaathouder te laten bedrukken. Autodealers kopen vaak tweedehands auto’s in die in orde worden gemaakt en vervolgens met winst de deur uit gaan. Eén van de onderdelen van een tweedehands auto die vaak aan vervanging toe is, is de kentekenplaathouder. Via onze website kun je kentekenplaathouders bestellen van een hoge kwaliteit. Maar dat is niet het enige. Wij kunnen ook een showroom kentekenplaat met tekst voor je ontwerpen. Hier kun je bijvoorbeeld de naam en het logo van je onderneming op laten plaatsen.

Zo kan iedereen zien waar iemand zijn auto heeft gekocht. Met een beetje geluk inspireert het zelfs anderen om ook bij jouw bedrijf een auto aan te schaffen. Bij ons kun je een showroom kentekenplaat laten maken die precies bij jouw onderneming past. Nergens anders kun je goedkoper een showroom kentekenplaat maken. In deze blog vertellen we je meer over het nut van kentekenplaten voor autodealers, waarom autodealers ze vaak nodig hebben, wat de voordelen zijn van een kentekenplaathouder met tekst en waarom je dit het beste door ons uit kunt laten voeren.

Waar gebruiken autodealers de kentekenplaten voor?

Het kenteken is de belangrijkste vorm van identificatie van een voertuig. Zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde van voertuigen zoals auto’s, motoren en brommers kan een kenteken bevestigd zitten. Het kenteken bestaat uit een combinatie van cijfers en letters. Het hebben van een kentekenplaat is verplicht. Daarnaast dien je ook te beschikken over het kentekenbewijs. Dit toont aan dat het kenteken op jouw naam staat geschreven. Autodealers moeten logischerwijs al hun te koop aangeboden auto’s van een kentekenplaat voorzien. Daarnaast moeten zij kentekens overschrijven op de naam van de koper. Het bevestigen van een kentekenplaat kan gemakkelijker gemaakt worden met behulp van een kentekenplaathouder.

Waarom tref je kentekens zo vaak aan bij autodealers?

Het is niet vreemd dat je kentekens (en kentekenplaathouders) zo vaak aantreft bij autodealers. Auto’s mogen immers niet zonder kentekenplaat verkocht worden. Dit is een vereiste met betrekking tot de identificatie van individuele voertuigen (en hun eigenaren). De meeste autodealers hebben goedkeuring gekregen van de RDW voor het verkopen van kentekens. Het bijzondere aan kentekenplaten bij autodealers is het feit dat ze perfect op maat kunnen worden gemaakt voor specifieke ondernemingen. Zo is het voor een autodealer mogelijk om bijvoorbeeld de naam, het logo en/of de slogan van het bedrijf te laten plaatsen op een kenteken. Zo kan iedere voorbijganger zien waar iemand zijn of haar auto heeft gekocht. Een kenteken bedrukken doe je bij ons.

Hoe kun je kentekenplaathouders voor autodealers inzetten?

Zowel kentekenplaten als kentekenplaathouders kun je bij ons laten bedrukken. Je kunt ze laten voorzien van iedere uiting die je maar wilt. Zowel letters als afbeeldingen kunnen wij op kentekens drukken. De naam, het logo, de slogan of je website: het kan allemaal. Maar op welke manieren kun je kentekenplaathouders bedrukken en gebruiken als autodealer? We vertellen het je hieronder.

Kentekenplaathouders als relatiegeschenk

Een relatiegeschenk wordt altijd gewaardeerd door klanten. Dit is helemaal het geval wanneer een geschenk functioneel is. Een kentekenplaathouder maakt het gemakkelijker om een kentekenplaat te bevestigen. Bovendien vinden mensen het leuk dat de kentekenplaathouder gepersonaliseerd is. Ze voelen zich hierdoor meer betrokken bij jouw onderneming, want ze dragen dankzij de bedrukking jouw merk uit.

Kentekenplaathouders als promotiemateriaal

Als onderneming wil je altijd meer klanten aantrekken. Bij ons kun je een showroom kentekenplaat laten maken die voorzien is van bijvoorbeeld de naam en het logo van je bedrijf. Auto’s zijn continu onderweg, waardoor de kans groot is dat de kentekenplaathouders bij mensen onder de ogen komen. Het valt op onderweg. Dat is gratis reclame. Als mensen van je bedrijf gehoord hebben, is de kans automatisch groter dat ze gebruik willen maken van je diensten.

Kentekenplaathouders maken de montage van een kentekenplaat gemakkelijker

Het handige van een kentekenplaathouder is het feit dat je eenvoudiger dan ooit je kentekenplaat kunt bevestigen. Dit komt dankzij het handige kliksysteem. Hetzelfde geldt als je jouw kentekenplaat weer moet demonteren. Kentekenplaathouders zijn geschikt voor de meeste modellen.

Kentekenplaathouders zijn betaalbaar

Het promoten van je eigen onderneming kan in sommige gevallen behoorlijk wat geld kosten. Het mooie aan een kentekenplaathouder is dat het een goedkope en efficiënte manier van promoten is. Zo vergroot je de naamsbekendheid van je autobedrijf.

Kentekenplaathouders bedrukken? Je doet het bij ons

Op meerdere manieren kan een kenteken bedrukken je als autodealer voordelen opleveren. Daarom is dit een interessante optie. Bij ons zit je helemaal goed als je de kentekenplaathouder van een auto wilt laten bedrukken. Je kunt ook kiezen voor een kentekenplaat met reliëf. Ook hebben we geschikte kentekenplaathouders voor grotere modellen zoals een 18.2 Amerikaan of een 4×4 voertuig. Wil je weten wat we voor jouw autobedrijf kunnen betekenen? Neem een kijkje op onze website of neem contact met ons op voor meer info. Wij maken een kentekenplaathouder met tekst op maat voor jou.

Over de schrijver
Reactie plaatsen