Kentekenplaathouders bedrukken: De mogelijkheden.
16 september 2021 
in Blogs

Kentekenplaathouders bedrukken: De mogelijkheden.

De kentekenplaathouders van je bedrijfsvoertuigen zijn veelzijdiger dan je misschien zou denken. Een kentekenplaathouder bevat ruimte voor meer dan alleen het kenteken. Je kunt hier bijvoorbeeld ook de naam en het logo van je bedrijf of onderneming op laten drukken. Zo tover je jouw bedrijfsvoertuigen in één klap om tot promotiemiddelen op wielen. Bij Kentekenplaathoudersbedrukken.nl kun je de kentekenplaathouders van je bedrijfsvoertuigen laten bedrukken. Je kunt de kentekens van diverse voertuigen van een opdruk voorzien.

Maar wat zijn precies de mogelijkheden als je een nummerplaathouder wilt laten bedrukken? We vertellen je er in deze blog meer over. Ten eerste gaan we dieper in op de meerwaarde van het laten bedrukken van de kentekenplaathouders van je bedrijfsvoertuigen. Vervolgens laten we je zien van welke voertuigen je de kentekenplaten bij ons kunt laten bedrukken. Ook vertellen we je meer over hoe dit precies in zijn werk gaat.

Waarom kies je voor een kentekenplaathouder met tekst?

Een kentekenplaathouder met tekst kent meerdere voordelen. Voornamelijk is het een extra manier om je bedrijf te promoten. Je bedrijfsgegevens zijn duidelijk zichtbaar als je werknemers van hot naar her reizen binnen de regio. Hoe meer mensen de naam (en het logo) van je bedrijf te zien krijgen, hoe meer dit je naamsbekendheid vergroot. Hoe bekender je bent, hoe groter de kans is dat je nieuwe klanten aantrekt. Dit wordt ook wel het Mere Exposure effect genoemd: simpelweg doordat mensen bekend zijn met je bedrijf, is de kans groter dat ze met je in zee gaan. Bedrukte kentekenplaathouders kunnen hieraan bijdragen.

Voor welke voertuigen kun je een kentekenplaat bestellen?

Het mooie aan kentekenplaten bestellen via onze website is dat je de keuze hebt uit meerdere soorten kentekenplaathouders. Daarnaast kun je deze nummerplaathouders laten plaatsen op verschillende soorten bedrijfsvoertuigen. Hieronder zetten we de mogelijkheden voor je op een rij.

Kentekenplaathouder voor een auto

Er zijn vele bedrijven die auto’s als bedrijfsvoertuigen hanteren. Ook voor auto kentekenplaathouders zit je bij ons goed. Je kunt zelf het design voor de bedrukking aanleveren, maar je kunt dit ook aan ons overlaten. Wij zorgen ervoor dat er een design ontstaat dat naadloos aansluit op de huisstijl van je bedrijf. Je profiteert bij ons van scherpe prijzen en een hoge kwaliteit. Op het gebied van kentekenplaathouders heb je de volgende opties voor je bedrijfsauto’s:

  • Model fast click: de naam zeg het al, dit is een variant die je eenvoudig en snel kunt plaatsen dankzij het handige kliksysteem. Niet voor niets is dit de meest verkochte kentekenplaathouder in zowel Nederland als België. Gemaakt van hoogwaardig ABS.
  • Model clipper: de clips van deze variant maken de montage bijzonder simpel. Deze variant valt op door de hoge mate van beveiliging.
  • Model 3D reliëf: als je de bedrukking op de kentekenplaathouders nog meer wilt laten opvallen, kies je voor 3D reliëf.
  • Model 4×4 voertuig: bedrijfsauto’s zijn er in allerlei soorten en maten. Als je op zoek bent naar een passende kentekenplaathouder voor bijvoorbeeld een jeep, is dit de optie voor jou.

Kentekenplaathouder voor een motor

Een andere populaire optie als bedrijfsvoertuig is de motor. Bij ons kun je ook een bedrukte kentekenplaathouder voor een motor bestellen. Ook deze houder is gemaakt van ABS. Dit materiaal is uiterst stevig en gaat bijzonder lang mee. Bij ons ben je altijd gegarandeerd van een lage prijs, een hoge kwaliteit en een snelle levering. Een motor met bedrukte kentekenplaathouder springt nog meer in het oog bij de mensen. Dit zal een positief effect hebben op het aantal nieuwe klanten dat je aantrekt.

Kentekenplaathouder voor een scooter

Ook scooters worden vaak ingezet als bedrijfsvoertuig. Zo zie je bijvoorbeeld vaak de bezorgers van horecagelegenheden door de regio rijden op hun bedrijfsscooters. Wij bedrukken de kentekenplaathouder van een scooter met jouw opdruk naar keuze. Deze kentekenplaathouders zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit ABS.

Kentekenplaathouder voor een e-bike

Waar je vroeger nog geregeld bezorgers op normale fietsen zag rijden, kiezen bedrijven tegenwoordig steeds vaker voor e-bikes. Verwonderlijk is dit niet, want e-bikes kunnen snelheden behalen waar je op een normale fiets alleen maar van kunt dromen. Daarom zijn e-bikes ideaal voor de bezorgers van diverse horecagelegenheden. Door de hoge snelheid hoeven klanten minder lang te wachten op hun bestelling. Als je een kentekenplaathouder van een e-bike wilt laten bedrukken met jouw design, ben je bij ons aan het juiste adres. Zo kunnen we onder meer de kentekenplaathouder van een Speed Pedelec voor je bedrukken.

Kentekenplaathouder voor landbouwvoertuigen

Ook voor de kentekenplaathouders van landbouwvoertuigen en andere grotere auto’s kun je bij ons terecht. Hierboven vertelden we je onder meer dat het bedrukken van een kentekenplaathouder voor een 4×4 voertuig (bijvoorbeeld een jeep) mogelijk is. Dankzij de invoering van een nieuwe wet is er een grote behoefte aan nieuwe kentekenplaathouders voor bijvoorbeeld tractoren. Je kunt meteen van de gelegenheid gebruik maken door bijvoorbeeld de naam en het logo van je agrarische onderneming hierop te laten drukken.

Hoe kun je kentekenplaathouders laten bedrukken?

Via onze site is het mogelijk om snel, gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Wij reageren binnen één werkdag op dit verzoek met een overzichtelijke offerte. Zo weet je wat je kunt verwachten. Daarnaast sturen we je een gratis visual van het design, zodat je een beter beeld krijgt van het eindresultaat. Gebaseerd op jouw feedback gaan we aan de slag met het definitieve ontwerp. Als de klant 100% tevreden is over ons ontwerp, kunnen de kentekenplaathouders gedrukt worden bij de drukkerij. Dankzij onze snelle levering hoef je niet lang te wachten op je nieuwe kentekenplaathouders.

Kentekenplaathouder bedrukken bij Kentekenplaathoudersbedrukken.nl

Als je een nummerplaathouder van tekst wilt laten voorzien, vind je bij ons alles wat je nodig hebt. Door onze jaren aan ervaring weten wij precies wat nodig is om jouw design het beste tot zijn recht te laten komen. Voor al onze kentekenplaathouders maken wij gebruik van kwalitatief hoogwaardige ABS. Zowel een hoge kwaliteit als een lage prijs zijn bij ons gegarandeerd. Wij gaan altijd voor 100% klanttevredenheid. Dankzij onze persoonlijke service en snelle levering hoef je nooit lang te wachten op je kentekenplaathouders. Zelf de mogelijkheden ontdekken? Neem een kijkje op onze website of neem contact met ons op.

Over de schrijver
Reactie plaatsen