Kentekenplaathouder speed pedelec e-bike

Kentekenplaathouder E-bike, Speed Pedelec

Binnen 1 werkdag een digitaal voorbeeld en scherp(st)e prijs!

e-bike kentekenplaathouders bedrukken
Onze gemiddelde levertijd is 1 tot 1.5 week na bestelling
e-bike nummerplaathouder bedrukken
Wij hanteren de scherpste prijzen in de branche
e-bike kentekenplaathouders
Onze houders zijn sterk, licht buigzaam en kleurvast 

Met behulp van een kentekenplaathouder voor een Speed Pedelec E-bike creëer je een promotiemiddel op wielen. Zelfs als je werknemers onderweg zijn naar klanten op hun elektrische fietsen, maken ze promotie voor jouw bedrijf. Het bedrukken van de kentekenplaathouders van Speed Pedelec E-bikes is een uitmuntende manier om de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten. Hoe meer mensen de opdruk onder ogen komen, hoe groter de kans is dat zij van de diensten van jouw bedrijf gebruik zullen maken. Bij Kentekenplaathoudersbedrukken.nl kun je terecht voor het bedrukken van de kentekenplaathouders van jouw bedrijfsvoertuigen. Naast E-bikes kun je bij ons ook terecht voor auto’s, scooters of motoren

Pedelec kentekenplaathouder bedrukken

€ 110,-

€ 100,- (excl. BTW) | 100 stuks

E-bike, Speed Pedelec kentekenplaathouder bedrukken?

Kentekenplaathouder E-bike / Speed Pedelec staand model. 


  • 200 stuks: € 175,-
  • 300 stuks: € 255,-
  • 500 stuks: € 410,-


De hierboven gegeven prijzen zijn op basis van 1 kleur bedrukking, en zijn ALL-IN (ex. BTW). Hier komen dus geen instel- of verzendkosten meer bij.


Bekijk meer informatie hier beneden of vraag een persoonlijke offerte aan.

Kentekenplaathouder scooter laten ontwerpen

Heb je zelf geen gelegenheid of tijd om een ontwerp te maken voor de bedrukking op je E-bike of Speed Pedelec kentekenplaathouder? Dat is geen enkel probleem!

Wij doen het dagelijks en hebben het zo gemaakt.

Via het offerte aanvraag formulier vul je jou opdruktekst in en voegt eventueel een logo toe. Wij zorgen (kosteloos) voor de rest!


Two Wheels Service logo
Snel, betrouwbaar en meedenkend. Super vriendelijk en je kan altijd op ze rekenen. Wij van Two Wheels Service in Amsterdam raden ze dubbel en dwars aan !!!!
S. Hadouchi, Two Wheels Service
pedelec nummerplaathouder bestellen

Na ontvangst van het ingevulde offerte formulier, krijg je van ons binnen 1 werkdag een bericht per e-mail. Hierin geven we onze scherpe offerte én een digitaal voorbeeldje van je kentekenplaathouder scooter met daarop je opgegeven tekst..

Na akkoord op offerte + visual (na eventuele correctie ronde(n) voor het ontwerp) gaat de order door naar de drukkerij. Binnen 1.5 week zal de order worden gedrukt en gaat deze op transport.

Betaling op factuur

Betaling bij opdracht via email-factuur

De betaling van uw kentekenplaathouder scooter order gaat via een factuur die u per mail ontvangt. Deze factuur zit als pdf bijgevoegd.


Na ontvangst van uw betaling zetten wij uw order in gang en wordt deze binnen 1-2 weken uitgeleverd. 


Zelf scooter kentekenplaathouders ontwerpen

Zelf je opmaak (Laten) verzorgen

Mocht je zelf je opmaak willen verzorgen of laten verzorgen door een derden partij? Dan hebben wij voor jou een opzet die je kunt downloaden. Je kunt hier zelf een ontwerp in plaatsen en vervolgens opsturen naar ons.
Kentekenplaathouder scooter offerte

Er kleven meerdere pluspunten aan een kentekenplaathouder met tekst. Bovendien geniet je van extra voordelen als je het bedrukken van een kenteken aan ons overlaat. Hieronder zetten we de belangrijkste voordelen van een kentekenplaathouder met tekst bedrukken voor je op een rij.


Bedrukte kentekenplaathouders promoten je bedrijf

Gedurende een werkdag zijn je werknemers continu onderweg. Dit kan met behulp van diverse voertuigen, waaronder E-bikes. Vooral restaurants en cafetaria’s die aan huis bezorgen maken veel gebruik van elektrische fietsen. Door de kentekenplaathouders van Speed Pedelec E-bikes van een bedrukking te voorzien, tover je deze bedrijfsvoertuigen om tot promotiemiddelen op wielen. Veel mensen zien dagelijks meerdere bezorgers de revue passeren binnen hun woonplaats. Hierdoor zijn je eigen E-bikes een uitstekende manier om je bedrijf aan de man te brengen.


De vele mogelijkheden van een kentekenplaathouder bedrukken

Op de kentekenplaathouder van een Speed Pedelec E-bike kun je diverse soorten opdrukken laten plaatsen. Veel bedrijven kiezen voor hun naam en logo, maar ook bedrukkingen als een slogan of een mailadres zijn opties. Je mag je eigen design aanleveren, maar je kunt het creëren van een design ook aan ons overlaten. Wij zorgen ervoor dat het design goed past bij je huisstijl. Voor de opdruk kunnen meerdere kleuren gebruikt worden. Daarnaast letten wij erop dat de opdruk duidelijk zichtbaar is. Zo weet je zeker dat jouw boodschap je doelgroep bereikt.


Kentekenplaathouders van een hoge kwaliteit

Wij gaan altijd voor 100% klanttevredenheid. Eén van de manieren waarop we dit bereiken is door kentekenplaathouders van een hoge kwaliteit te leveren. Onze kentekenplaathouders voor E-bikes zijn gemaakt van ABS. Dit materiaal gaat lang mee en is bijzonder stootvast. Bovendien kunnen wij hier teksten en afbeeldingen op afdrukken. Zelfs 3D reliëf bedrukking behoort tot de mogelijkheden. Je kunt bij ons ook kiezen voor 3D reliëf voor een auto of 3D reliëf voor een motor.


Als je de kentekenplaathouders van je E-bikes wilt laten bedrukken, ben je bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze snelle levering hoef je niet lang te wachten totdat je bedrijfsvoertuigen voorzien zijn van een gepersonaliseerde kentekenplaathouder. Dit alles doen wij tegen scherpe tarieven. Hoe meer kentekenplaathouders je laat bedrukken, hoe lager de prijs per stuk zal zijn. Wil je weten hoe scherp de prijzen zijn? Via onze website kun je gratis en compleet vrijblijvend een offerte aanvragen.