Kentekenplaathouders reliëf bestellen

Kentekenplaathouders met een verchroomde reliëf bedrukking worden steeds populairder. Het geeft net even dat stukje extra aan de reclame boodschap die op de kentekenplaathouders staat. Het valt net wat meer op en komt een stuk fraaier over dan een standaard bedrukte plaat.

Kentekenplaathouders reliëf, wat houdt dat precies in?

Bij reliëf kentekenplaathouders staat de tekst van uw autobedrijf in relief op de nummerplaathouder. Er worden bij de spuitgieter met behulp van een speciaal gemaakte mal van uw opdruk een tekstbalkjes gemaakt met daarop uw tekst verwerkt.

Deze opgespoten tekst wordt vervolgens verchroomd en in de kentekenplaathouders geplaatst waar exacte uitsparing zit waar deze tekstbalkjes inpassen, wat voor een exclusieve uitstraling van uw reclame zorgt. Het wordt ook wel ooit een opdruk in 3-D genoemd. Op de afbeelding hieronder krijgt u een goed beeld van onze kentekenplaathouders reliëf met verchroomde tekst:

Kentekenplaathouders reliëf

Kentekenplaathouders reliëf

Levertijd kentekenplaathouder reliëf

Bij de meeste leverancier is de levertijd ongeveer 5 weken. Bij ons is de levertijd doorgaans slechts zo’n 3 weken, met ooit wat uitloop naar 4 weken. Heeft u ze op zeer korte termijn nodig, vraag ons dan gewoon even om de snelst mogelijke levertijd. Wellicht dat er een gaatje in de planning zit en het toevallig die periode weer net wat sneller kan.

Wat kost het?

De kosten voor deze kentekenplaathouders reliëf met verchroomde tekst liggen uiteraard wel wat hoger dan de standaard bedrukte nummerplaathouders, maar in verhouding valt het heel erg mee.

Hieronder vindt u de staffelprijzen vanaf de minimale afname van 200 stuks:

Eenmalige* kosten voor de mal van de tekstbalk: € 85,-
*Bij nabestellingen hoeft u deze kosten dus niet meer te maken!

Prijs per stuk, per staffel:
200 stuks: € 1,80
300 stuks: € 1,75
500 stuks: € 1,70
1000 stuks: € 1,65

De prijzen zijn uiteraard exclusief BTW.

Kentekenplaathouders reliëf bestellen, hoe doe ik dat?

Ga naar onze reliëf kentekenplaathouders pagina, waar u alle info en prijzen vindt, én snel en kosteloos een digitaal voorbeeldje van uw eigen reliëf houder met tekst en / of logo kunt opvragen!

U kunt deze nummerplaathouders met verchroomde reliëf print ook bestellen door heel eenvoudig een mailtje te sturen naar ons met daarin het volgende:

– uw opdruk tekst
– het lettertype van deze tekst
– eventueel het logo dat u erbij gedrukt wilt hebben (dit bestand moet een vectorbestand zijn, liefst PDF of EPS)
– het aantal stuks dat u wilt bestellen
– het gewenste aflever- en factuuradres

U krijgt vervolgens een bevestigings- e-mail met daarin de digitale drukproef. U krijgt altijd binnen 1 werkdag reactie van ons.

Terug naar de homepage

Kentekenplaathouders 3D

Over de schrijver
Reactie plaatsen