Transport voor Kentekenplaathouders

Voor leveringen in Nederland en België gebruiken we afzonderlijke transportbedrijven. Onze klanten in België krijgen geleverd via DHL, en onze leveringen in Nederland gaan via DPD.

Kosten transport

U betaald geen extra kosten voor het transport. De kosten hiervan zitten (deels) reeds opgenomen in de gehanteerd totaalprijzen die we op onze website bij alle modellen en staffels hanteren.

Levertijd

De levertijd van onze bedrukte kentekenplaathouders ligt gedurende het jaar gemiddeld op 1.5 week na ingeven van de order en akkoord op het ontwerp. In de rustige weken heeft u ze ooit binnen een week in huis, bij drukkere tijden of onvoorziene omstandigheden kan het ooit 2 weken duren. Maar dit zullen wij dan reeds in de offerte aangeven, indien dit op dat moment reeds bekend is.

Het transport is maximaal 2 werkdagen. Bij zowel DPD (leveringen in Nederland) als DHL (leveringen in België) maken we gebruik van 48-uurs leveringen. Meestal worden deze 'gewoon' de volgende dag afgeleverd, maar soms ook een dagje later.
Indien u dus onbedrukte houders besteld, of zonder tekstrand, dan heeft u ze reeds binnen enkele werkdagen in huis.=

Voor meer vragen over levertijden of transport kunt u altijd even bellen of mailen!

Afmetingen doos

De afmetingen van een (volle) doos kentekenplaathouders van onze 2 meest verkochte modellen zijn als volgt:

Een volle doos van 100 stuks model Fast Click (met tekstrand) heeft de afmetingen:
L: 54 cm.
B: 52 cm.
H: 27.5 cm.

Een volle doos van 100 stuks model Clipper (met tekstrand) heeft de afmetingen:
L: 54 cm.
B: 41 cm.
H: 44 cm.

Deze informatie kan handig zijn om te weten wanneer u als tussenhandelaar bijvoorbeeld de bij ons bestelde houders nog zelf moet versturen. Wilt u van een ander model houder de afmetingen weten, vraag het ons!

Gewicht doos

Het gewicht van van een volle doos kentekenplaathouders van onze 2 meest verkochte modellen is:

Een volle doos van 100 stuks model Fast Click (met tekstrand) weegt om en nabij de 14 kg.

Een volle doos van 100 stuks model Clipper (met tekstrand) weeg om en nabij de 18 kg.

Deze informatie kan handig zijn om te weten wanneer u als tussenhandelaar bijvoorbeeld de bij ons bestelde houders nog zelf moet versturen. Wilt u van een ander model houder het gewicht weten, vraag het ons!
Reactie plaatsen