Specificaties over scooter Kentekenplaathouders

Hierbij de technische specificaties voor de Nederlandse scooter kentekenplaat.

De binnenmaat van de vierkante scooter kentekenplaathouders is 145 mm breed en 125 mm hoog.
De te bedrukken tekstrand heeft een hoogte van ongeveer 19 mm. Voor het bedrukken hiervan heeft met zowel boven als onder 1.5 mm marge nodig die niet bedrukt kan worden. Vandaar dat de maximale te bedrukken hoogte 1.6 cm is.

In de scooter kentekenplaathouders zijn 2 extra clipjes verwerkt die u eruit kunt halen alvorens u de houder op de scooter vastmaakt. Wanneer u vervolgens de houder heeft bevestigd en het kentekenplaatje erin heeft geklikt, dan kunt u vervolgens deze clipjes nog in beide bovenhoeken drukken. De kentekenplaat zit dan extra beveiligd in de nummerplaathouder.

Het materiaal van de scooter kentekenplaathouders die wij leveren is hoge kwaliteit ABS. Dit materiaal kenmerkt zich dat het erg stevig is, maar toch nog goed buigbaar. Dit zorgt ervoor dat de houders niet snel breken wanneer een kentekenplaat, of de houder zelf vervangen moet worden. Ook hebben onze abs houders een diep zwarte kleur. Deze kan altijd per productie batch ietwat afwijken van een voorgaande batch, dit aangezien de grondstof natuurlijk niet altijd 100% hetzelfde is. Hierdoor kan het bijvoorbeeld zo zijn dat de houders de ene keer nét wat meer glanzen dan een vorige productie run.
Reactie plaatsen