Specificaties Jeep / 4x4 Kentekenplaathouders

Hierbij de technische specificaties voor de Nederlandse 4x4 JEEP kentekenplaat.

De binnenmaat van de Jeep kentekenplaathouders is 340 mm breed en 210 mm hoog.
De te bedrukken tekstrand heeft een hoogte van ongeveer 19 mm. Voor het bedrukken hiervan heeft met zowel boven als onder 1 mm marge nodig die niet bedrukt kan worden. Vandaar dat de maximale te bedrukken hoogte 1.7 cm is.

Afhankelijk van de positie van de schroefmogelijkheden op de 4x4 wagen, kunt u de gleuven / openingen gebruiken die er zitten om de houder op de motor vast te schroeven. In de 4 hoeken zitten standaard schroefgaten om eventueel de kentekenplaat extra vast te schroeven bij het bevestigen, maar dit is in Nederland niet per se nodig.

Het materiaal van de 4x4 kentekenplaathouders die wij leveren is hoge kwaliteit ABS. Dit materiaal kenmerkt zich dat het erg stevig is, maar toch nog goed buigbaar. Dit zorgt ervoor dat de houders niet snel breken wanneer een kentekenplaat, of de houder zelf vervangen moet worden. Ook hebben onze abs houders een diep zwarte kleur. Deze kan altijd per productie batch ietwat afwijken van een voorgaande batch, dit aangezien de grondstof natuurlijk niet altijd 100% hetzelfde is. Hierdoor kan het bijvoorbeeld zo zijn dat de houders de ene keer nét wat meer glanzen dan een vorige productie run.
Reactie plaatsen