Kentekenplaathouders zonder tekstrand bestellen

Kentekenplaathouders zonder tekstrand bestellen

Kentekenplaathouders bedrukken met tekst of logo wordt in de meeste gevallen alleen gedaan voor de nummerplaathouders die aan de achterzijde van de auto worden gemonteerd. Daar is de reclame natuurlijk ook het beste en meeste zichtbaar. Ook leverbaar: Kentekenplaathouders zonder tekstrand!

Kentekenplaathouders zonder tekstrand bestellen

Maar op de voorzijde van de auto moet natuurlijk ook een kentekenplaathouder komen. Uiteraard kunt u bij ons hiervoor ook nummerplaathouders zonder tekstrand bestellen.

Deze kentekenplaathouders zonder tekstrand hebben we in 2 modellen beschikbaar, namelijk in de Fast-click en in de Clipper.

kentekenplaathouders zonder tekstrand

kentekenplaathouders zonder tekstrand

Levertijd en betaling

De nummerplaathouders zonder tekstrand kunnen we binnen enkele werkdagen voor u leveren. U krijgt na correcte ontvangst van de nummerplaathouders een factuur per post, welke binnen 8 werkdagen voldaan dient te worden.

Minimale afname en transport

Net als bij Fast Click en Clipper met tekstrand gaan de modellen zonder tekstrand ook per doos van 100 stuks. Dit is dan ook de minimale afname per bestelling. Besteld u dus 200 stuks, dan krijgt u 2 dozen van 100 stuks. De verzendkosten berekenen we wel altijd maar 1 keer á € 9,-

Dus ook voor kentekenhouders zonder tekstrand bent u bij Kentekenplaathoudersbedrukken.nl aan het juiste adres!
De beste kwaliteit ABS kentekenplaathouders, de beste service, de snelste levertijd én de goedkoopste in de markt.

Kentekenplaathouders zonder tekstrand

Uitgebreide informatie over al onze kentekenplaathouders

Over de schrijver
Reactie plaatsen