Kentekenplaathouder Clicker volgt de Clipper op!

Kentekenplaathouder Clicker volgt de Clipper op!

Een van de bekendste modellen kentekenplaathouders, de Clipper heeft vanaf februari 2016 een nieuwe versie: Kentekenplaathouder Clicker. Het betreft een verbeterde versie welke nog steviger is doordat de middelste ruitjes nu zijn dicht gelaten. Het is ook een tikkeltje robuuster maar heeft zijn buigzaamheid behouden.

Nog een voordeel van de Clicker

Maar wat ook zeker het vermelden waard is, is dat hij ook wat goedkoper is dan de ‘oude’ Clipper kentekenplaathouders. In de header zie je een foto van de Clipper kentekenplaathouders die we eerst leverde, hieronder een afbeelding van de nieuwe Clicker:

kentekenplaathouder Clicker

kentekenplaathouder Clicker

Overgang van Clipper naar Clicker

Om de overstap wat rustig te laten verlopen zetten we momenteel nog even beide namen, zowel Clipper als Clicker bij dit artikel op de website. Anders kan het uiteraard verwarrend worden.

Sample kentekenplaathouder Clicker

Wilt u het nieuwe model eerst eens zelf beoordelen voordat u een bestelling plaatst? Dat begrijpen we! Vraag even per mail (of telefonisch) een kosteloos sample op van de nieuwe kentekenplaathouder Clicker om de kwaliteit zelf en met eventuele collega’s te kunnen bekijken. Geef even het gewenste afleveradres door en we sturen u er dezelfde dag nog eentje gratis toe.

Tijdelijk andere doos inhoud Clicker

Momenteel is de besteleenheid van de Clicker platen nog 84 stuks per doos. Dit zal normaliter vanaf maart of uiterlijk april opgelost zijn, aangezien er dan nieuwe dozen voor binnen komen. De eerste periode zouden ‘de snelle bestellers’ dus nog even in een veelvoud van 84 stuks moeten bestellen in plaats van de normaal gesproken 100 stuks per doos.

Andere vragen over de kentekenplaathouder Clicker?

Heeft u verder vragen of deze nieuwe kentekenplaathouder of over een van onze andere modellen dan kunt u uiteraard altijd even bellen of mailen voor meer informatie. Voor offertes raden wij u aan gebruik te maken van ons offerteformulier, hiermee kunt u binnen 1 á 2 minuten precies aangeven wat uw wensen zijn, ook qua bedrukking. Vervolgens krijgt u binnen 1 werkdag een scherpe offerte met gratis en geheel vrijblijvende digitale drukproef met de door u gewenste opdruk.

Kentekenplaathoudersbedrukken.nl

Leon Langedijk

 

Promotiemateriaal kentekenplaathouders bedrukken

 

Over de schrijver
Jan Cijffers
Door

Jan Cijffers

op 16 May 2018

Beste, ik wilde graag een sample ontvangen van jullie nieuwe Clicker kentekenplaathouder. Wij zijn op zoek naar een degelijke en eventueel bedrukte kentekenplaathouder die van soepel kunststof is gemaakt zodat deze niet snel breekt wanneer het koud is en er met een poetsborstel, misschien iets te ruw, tegenaan gestoten wordt. Mvg, Jan Cijffers

Reactie plaatsen