Kentekenplaathouder caravan, trailers en 4x4 auto's

Kentekenplaathouder caravan, trailers en 4x4 auto's

Kentekenplaathouder caravan, 4×4 auto’s en trailers bestellen

Kentekenplaathouder caravan, trailer en 4 x 4 auto’s bedrukken met uw eigen reclame. Kentekenplaathouders bedrukken.nl levert u ook deze plaathouder tegen de allerscherpste prijs met en zonder bedrukking. De minimale afname van dit model nummerplaathouder voor onder andere caravans is 50 stuks. Ze zitten tevens per 50 stuks verpakt in een omdoos.

kentekenplaathouder caravan

kentekenplaathouder caravan

Nummer plaathouder caravan monteren

Eenvoudig te monteren kentekenplaathouder voor 4×4 Jeep, trailer en Caravans. De kentekenplaathouder is zonder boren aan te brengen. De binnenmaat van deze plaathouder is 34 x 21 cm.

Prijzen onbedrukt en met 1 kleur druk

Onbedrukt zijn de totaalprijzen als volgt:
50 stuks: € 100,-
100 stuks: € 185
150 stuks: € 270,-
200 stuks: € 350,-
250 stuks: € 425,-

Prijzen inclusief 1 kleur opdruk:
50 stuks: € 165,-
100 stuks: € 235,- 
150 stuks: € 335,-
200 stuks: € 425,-
250 stuks: € 515,-

U betaald verder geen instelkosten of verzendkosten. Het zijn all-in prijzen exclusief BTW. De levertijd van de onbedrukte platen is enkele werkdagen. De bedrukte platen hebben een levertijd van ongeveer 1 tot 2 weken na akkoord van de digitale drukproef. Moet het sneller, dan kunnen we altijd even kijken wat er mogelijk is in de planning.

Offerte op maat en digitaal voorbeeld ontvangen?

Dit model nummerplaatkader staat tevens apart op onze website vermeld met prijzen en met een offerte formulier waarbij een meteen ook een gratis drukproef kunnen laten maken. Klik op de button om naar dit artikel te gaan:

caravan-plaathouders-button

kentekenplaathouders caravan

Wilt u dus een prijsopgave en digitaal voorbeeld ontvangen dan kunt u gewoon even contact opnemen via de button hierboven of apart via de mail  of telefoon. Onderaan op de homepage vindt u alle contactgegevens.

Kentekenplaathouders bedrukken als reclame artikel: kentekenplaathoudersbedrukken.nl !!

Uitgebreide info kentekenhouders

Over de schrijver
Reactie plaatsen