Onderlegplaten bestellen met of zonder reclame bedrukking

Onderlegplaten bestellen met of zonder reclame bedrukking

Onderlegplaten kenteken bestellen

Om  kentekenplaten op uw auto’s, motoren, brommers of scooters te monteren maakt u gebruik van zogenaamde onderlegplaten. De onderlegplaten kenteken of ook wel nummerplaathouders of kentekenplaathouders genoemd zijn zowel verkrijgbaar zonder tekstrand voor een eventuele opdruk, maar ook mét een tekstrand eronder geschikt voor (uw) bedrijfsreclame.

onderlegplaten kenteken

kentekenplaathouders bedrukken

Welke modellen zijn er verkrijgbaar?

Voor de auto zijn er 3 standaard modellen verkrijgbaar met tekstrand, welke dus kunnen worden voorzien van een bedrukking.

  1. Model Fast Click
  2. Model Clicker
  3. Model Easy Click

Kentekenhouders zonder tekstrand zijn er alleen van de Fast Click en de Clicker modellen. Prijzen hiervan zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Wat zijn de prijzen van deze onderlegplaten?

U kunt van alle modellen een offerte opvragen via onze homepage mét daarbij een geheel gratis en vrijblijvende digitale drukproef met uw eigen tekst en logo. Kies het door u gewenste model via 1 van de 6 hoofd buttons en de rest wijst zich vanzelf.

U navigeert naar het gewenste model waarbij we voor u nog even alle specificaties opsommen. Vervolgens klikt u op de buttons Vrijblijvende offerte & Digitale drukproef.

Hier vult u in hoeveel stuks u zou willen hebben, welke tekst erop moet komen en in welk lettertype met welke drukkleur. Indien van toepassing kunt u ook nog een logo hierbij uploaden en aangeven hoe u de tekst (en eventuele logo) ten opzichte van elkaar geplaatst zou willen hebben.

Vul tot slot even uw naam en e-mailadres is en u ontvangt vervolgens binnen 1 werkdag een offerte op maat mét daarbij een digitaal voorbeeld van uw eigen ontwerp kentekenplaathouder.

Bestellen, leveren en betalen

Bent u tevreden over het ontwerp en de prijs en wilt u overgaan tot bestellen? Beantwoord gewoon even de mail met de offerte met een akkoord en vermeld daarbij het gewenste aflever- en factuuradres.

Wij sturen het ontwerp vervolgens naar de drukkerij en uw platen zullen binnen 5 tot 8 werkdagen worden gedrukt en geleverd. De factuur ontvangt u na correcte ontvangst van de kentekenplaathouders.

Makkelijk, snel en duidelijk!

Kentekenplaathoudersbedrukken.nl!

Bij vragen of opmerkingen kunt u altijd even bellen of mailen.

Over de schrijver
Reactie plaatsen