Belgische kentekenplaathouders van ABS materiaal bestellen

Belgische kentekenplaathouders van ABS materiaal bestellen

Ook voor onze Belgische klanten hebben we uiteraard een model kentekenplaathouder / nummerplaat kader beschikbaar. Het betreft een model dat bijna identiek is aan de Nederlandse Fast Click 2009-1. De Kentekenplaathouders België 2009-1 BE!

Kentekenplaathouders België bevestigen

Er zit een klein verschil in het bevestigen van de kentekenplaathouder zelf op de auto. Bij de Belgische nummerplaathouders zitten 4 schroefgaten in de hoeken waarin met behulp van schroefjes de plaathouder op de auto kan worden bevestigd. Ooit wordt ook nog de kentekenplaat zelf hiermee bevestigd samen met de nummerplaathouder, maar aangezien er bij ons model vaste klik nokjes in de plaathouder / kader zitten waarin de nummerplaat vanzelf vastklikt, is dit in principe niet meer nodig.

Bij de Nederlandse kentekenplaathouders Fast Click (in België ook wel ooit Easyclick genoemd) wordt deze bevestigd in het op 2 plaatsen meer naar het midden, met behulp 2 van de 4 uit te klikken rondjes die u in de nummerplaathouders verwerkt ziet.

Mocht u meer informatie willen hebben over het bevestigen van de kentekenplaathouders kunt u uiteraard altijd even contact opnemen.

Offerte en drukproef opvragen

Om van de kentekenplaathouders België een offerte op te vragen en een drukproef te ontvangen met uw eigen tekst op de reclamerand en eventueel logo kunt u gewoon op de homepage op de grote vierkante button klikken met het standaard Fast Click model. U kunt ook hieronder op de OFFERTE BUTTON klikken om hier rechtstreeks naartoe te gaan:

offerte kentekenplaathouders België

offerte kentekenplaathouders België

Vermeld bij opmerkingen eventueel erbij dat het een Belgische plaathouder ofwel kentekenplaat kader betreft, al zouden we dat uit de opdruktekst en contactgegevens al zelf kunnen zien uiteraard. De prijs is overigens gewoon hetzelfde als voor de Nederlandse versie, dit zou niets uitmaken.

Schroeven

Wilt u schroeven bijgeleverd hebben? Dat is uiteraard geen probleem. Geef ons even aan hoeveel, en we offreren u deze meteen te samen met uw prijsopgave voor de nummerplaat kaders. De schroeven leveren wij overigens via kostprijs, aangezien wij dit als service artikel zien voor u als klant.

Levertijd

De doorlooptijd voor een order bedrukte kentekenplaathouders België zit op ongeveer een week. Nadat u akkoord heeft gegeven op de drukproef én het gewenste aflever- en factuur adres heeft doorgegeven gaan we het voor u in gang zetten en gaat de levertijd in.

Facturatie

De factuur ontvangt u per mail, nadat de nummerplaathouders door u in goede orde zijn ontvangen. Betaling graag binnen 8 werkdagen na ontvangst van de kentekenplaathouders.

Leon Langedijk
Kentekenplaathouders bedrukken .nl

Uitgebreide info plaathouders

Over de schrijver
Reactie plaatsen