Synoniemen voor kentekenplaathouders

Er zijn veel andere woorden die regelmatig gebruikt worden als men het over kentekenplaathouders heeft. Zogenoemde synoniemen. Hieronder hebben we ze even voor u op een rijtje gezet:

Kentekenhouders

Éen van de meest gebruikte synoniemen voor het woord kentekenplaathouders is het woord kentekenhouders. Een wat korte versie van het woord, en toch in principe alles omvattend. Houders voor uw kenteken(plaat). Aangezien het woord kentekenplaathouder een behoorlijke mond vol is, zal deze korte versie kentekenhouders wat makkelijker 'bekken'.

Nummerbordhouders

Nummerbordhouders is een vergelijkbaar alternatief als nummerplaathouders. Nummerbord is een synoniem voor kentekenplaat, vandaar dat hetzelfde wordt doorgetrokken voor nummerbordhouders ten aanzien van kentekenplaathouders. Met name gebruikt in Nederland, incidenteel in België.

Nummerplaathouders

Hét meest gebruikte synoniem voor het woord kentekenplaathouders in Nederland en België is nummerplaathouders. Dit aangezien de kentekenplaat ook vaak nummerplaat genoemd wordt. Het woord nummerplaathouders is daaruit voortvloeiend ook een logische vervanger voor het woord kentekenplaathouders. Voor onze Belgische klanten hebben wij bijvoorbeeld ook een aparte website onder de domeinnaam nummerplaathouderbedrukken .be

Plaathouders

Plaathouders wordt ook soms als synoniem gebruikt voor kentekenplaathouders. Dit begrip is wat minder concreet dan de andere, eerder genoemde alternatieven. Dit aangezien er geen enkele referentie aan het kenteken in staat. Het zou hierbij dus ook altijd kunnen gaan over een houder voor een ander soort plaat dan een kenteken plaathouder.

Onderlegplaten

Een ander woord dat regelmatig gebruikt wordt ter vervangen van het woord kentekenplaathouders is het woord onderlegplaten. Ook in België wordt is dit woord regelmatig een vervanger voor het daar vooral gebruikte begrip en andere synoniem nummerplaathouders.
Reactie plaatsen