Monteren van kentekenplaathouder op uw auto

Een auto kentekenplaathouder monteren zijn slechts een paar eenvoudige stappen. Verwijder eerst met enige voorzichtigheid de kentekenplaat uit de ‘oude’ / huidige kentekenplaathouder. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door met een schroevendraaier achter de kentekenplaat deze met beleid op diverse plaatsen om en om los te klikken uit de kentekenhouder. Probeer ervoor te zorgen dat u de kentekenplaat niet beschadigd.

Kentekenplaathouder auto monteren met schroefjes

Nu zit alleen de kentekenplaathouder nog op de auto, en zijn de 2 schroefjes waarmee deze op de auto is gemonteerd zichtbaar. Schroef deze los en verwijder de ‘oude’ kentekenplaathouder van de auto. De schroefjes kunt u in 99% van de gevallen hergebruiken. Indien dit niet het geval is, óf wanneer er nog geen houder op de auto zat, dan neemt u 2 (eventueel ook bij ons te bestellen) eigen schroefjes.

Neem de ‘nieuwe’ houder en schroef deze met de 2 schroefjes vast op de auto. Bepaal aan de hand van de positie van de schroefgaatjes op de auto, welke gaten in de houder u nodig heeft. Bekijk alvorens dat u de schroeven helemaal vast schroeft om de houder recht en op de juiste hoogte zit.

Verschillende modellen

Bij model Fast Click kunt u ervoor kiezen om 2 (van de 4 beschikbare) rondjes / ringetjes / revetjes uit het binnenste gedeelte van de houder te halen, en deze ertussen te doen wanneer u de houder op de auto schroeft.

Bij model Clipper kunt u 2 (van de 4 beschikbare) hoekjes uit het binnenste gedeelte van de houder klikken, waarmee u na het plaatsen van de kentekenplaat, deze in de linker en rechter bovenhoek nog extra vastzet.

Klik met beleid de kentekenplaat in de kentekenhouder. Zorg dat de kentekenplaat achter alle nokjes valt, zodat deze goed vast zit. En… Klaar is Kees!
Reactie plaatsen