Bedrukking kentekenkaders met tekst

Kentekenplaathouders bedrukken met tekst wordt bij ons gedaan door middel van de druktechniek zeefdruk. We kunnen elk gewenst lettertype gebruiken. Houdt bij het bepalen van uw opdruk tekst rekening met het feit dat de uiteindelijke lezer het gemiddeld vanaf een afstand van meerdere meters moet lezen.

Een tekst (of logo) met hele fijne details of erg klein is dus minder goed te lezen van een dergelijke afstand. Een duidelijk lettertype, de grootte van de letters en een opdruk-kleur die goed afzet tegen zwart zijn dus belangrijke zaken bij kentekenhouders met tekst.

U kunt via de homepage navigeren naar het model houder dat u zoekt. Daarbij staat een werktekening als download weergegeven. Deze kunt u gebruiken ten behoeve van de opmaak indien u deze zelf wilt (laten) verzorgen. Zo niet, dan nemen wij dit u met alle plezier uit handen!

Bij het invullen van het aanvraag-/offerte formulier kunt u gemakkelijk aangeven hoe u de opmaak wilt hebben, en eventueel een (logo) bestand bijvoegen. Wij reageren binnen 1 werkdag met een voorstel op maat!
Reactie plaatsen