Je kentekenplaathouders laten drukken door een professional?
10 november 2021 
in Blogs

Je kentekenplaathouders laten drukken door een professional?

Wil je een kentekenplaathouder met tekst laten bedrukken? In dat geval wil je kiezen voor een professional die een eindresultaat levert waar je 100% tevreden over zult zijn. Of je nu de kentekenplaathouders van je bedrijfsauto, scooter of motor wilt laten bedrukken, je doet het bij ons. In deze blog vertellen we je meer over waarom wij de specialist zijn op het gebied van kentekenplaathouders bedrukken. Daarnaast laten we je zien hoe ons proces in zijn werk gaat en welke soorten kentekenplaathouders je kunt laten bedrukken bij ons.

Bedrukken van je kentekenplaat

Kentekenplaathouder bedrukken: wat maakt ons tot de specialist op dit vlak?

Wij leveren kentekenplaathouders voor elk type voertuig. Zo kun je jouw bedrijfsvoertuigen, wat ze ook zijn, omtoveren tot een promotiemiddel op wielen. Maar waarom zou je kiezen voor ons?

De kwaliteit van de kentekenplaathouder staat buiten kijf

Een kentekenplaathouder bedrukken is één ding, maar je wilt ook dat dit gepaard gaat met een kentekenplaathouder van een hoge kwaliteit. Wij leveren altijd kwaliteit. Dit komt onder meer doordat wij onze kentekenplaathouders maken van kwalitatief hoogstaande ABS. Dit materiaal is stevig en gaat lang mee. ABS is slijtvast en ook de bedrukking komt goed tot zijn recht op dit materiaal.

Persoonlijke service

Wij bieden iedere klant persoonlijke service op maat. Immers kunnen de wensen per klant behoorlijk verschillen. Het is mogelijk dat je jouw eigen design aanlevert, maar wij kunnen ook kosteloos het ontwerp voor je uit handen nemen. Wil je weten wat je kunt verwachten van onze kentekenplaathouders? In dat geval kun je via onze website kosteloos een gratis sample aanvragen. Wij hebben vertrouwen in de kwaliteit van onze producten.

Scherpe prijzen en snelle levertijden

Een kentekenplaat bedrukken kan bij meerdere aanbieders, maar nergens anders tref je lagere prijzen aan dan bij ons. Ben je niet tevreden over het resultaat, dan kun je gebruik maken van onze niet goed, geld terug garantie. Het mooie aan kentekenplaathouders bestellen via onze webshop is dat je nooit lang hoeft te wachten op een levering. Al binnen één tot twee weken kunnen jouw bedrijfsvoertuigen voorzien worden van een kentekenplaathouder met tekst.

Hoe kun je een kentekenplaat laten bedrukken?

In slechts drie stappen krijg je het voor elkaar om via onze website kentekenplaten te laten bedrukken voor jouw bedrijfsvoertuigen. Ten eerste kies je de categorie op onze website. Hierbij heb je de keuze uit een ruim aanbod aan voertuigen. Zo kun je kiezen voor:

Vervolgens selecteer je het model van de kentekenplaathouder die je op jouw bedrijfsvoertuig wilt laten aanbrengen. Verderop in deze blog vertellen we je meer over de mogelijkheden die je op dit vlak hebt. De tweede stap is het aanvragen van een gratis en geheel vrijblijvende offerte. Dit doe je via een formulier. Hetzelfde geldt voor het aanvragen van een drukproef formulier. Binnen één werkdag ontvang je een reactie hierop. Bij stap drie beoordeel je de offerte en de drukproef, waarbij je eventuele wijzigingen en voorkeuren kunt doorgeven. Hierna gaan wij voor jou aan de slag met het definitieve ontwerp.

Welke kentekenplaathouders kan ik kiezen?

Via onze webshop heb je de keuze uit meerdere soorten kentekenplaathouders. Wij zetten ze hieronder voor je op een rij.

Model Fast Click kentekenplaathouder

Zoals de naam al aangeeft, kun je deze kentekenplaat bijzonder gemakkelijk monteren. Dankzij het kliksysteem is dit een fluitje van een cent. Zo kunnen je bedrijfsvoertuigen meteen voorzien worden van een kentekenplaathouder.

kentekenplaathouder

Model Clipper kentekenplaathouder

Je kunt ook het Clipper Model laten bedrukken met de naam van jouw bedrijf. Deze kentekenplaathouder heeft zijn naam te danken aan de meegeleverde clipjes. Deze clipjes zorgen voor extra beveiliging van de kentekenplaat.

Model Clipper - kentekenplaathouder

Model 3D Reliëf

Bij meerdere voertuigen heb je de mogelijkheid om reliëf toe te passen op de kentekenplaathouder. Dan kies je voor het Model 3D Reliëf. Hierdoor komt de opdruk op de houder nog beter tot zijn recht. De bedrukking springt in het oog en valt meer op. Zowel mat als glanzend chroom zijn een optie.

3D Reliëf Model - Kentekenplaathouder bedrukken

Model 4×4 voertuig

De vorm van een kentekenplaathouder voor een 4×4 voertuig is net wat anders dan andere kentekenplaathouders. Daarom kun je bij ons terecht voor speciale modellen voor 4×4 voertuigen. Deze houders zijn geschikt voor onder meer jeeps, caravans en diverse landbouwvoertuigen.

4x4 Model - kentekenplaathouder

Kentekenplaathouders bestellen doe je hier

Bij ons profiteer je van een ongeëvenaarde persoonlijke service, kentekenplaathouders van een uitzonderlijke kwaliteit, mooie bedrukkingen, snelle leveringen en lage prijzen. Je kunt uiteenlopende bedrijfsvoertuigen laten voorzien van een gepersonaliseerde kentekenplaathouder. Er zijn genoeg redenen om een kentekenplaathouder te laten bedrukken. Twijfel niet langer, en doe het vandaag nog. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via onze website. Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen.

Over de schrijver
Reactie plaatsen