GRIJZE kentekenplaathouders bedrukt te bestellen

GRIJZE kentekenplaathouders bedrukt te bestellen

Al langer verkrijgbaar, maar eigenlijk nog nooit aandacht aan geschonken: onze grijze kentekenplaathouders. Dit model is in principe identiek aan de zwarte nummerplaathouder Fast Click. Wel zitten er standaard schroef nokjes in de hoeken, zodat ze tegelijkertijd zowel inzetbaar zijn voor de Nederlandse markt als voor de Belgische markt.

grijze kentekenplaathouders

grijze kentekenplaathouders

Grijze kentekenplaathouders bedrukken

Deze grijze nummerplaathouders hebben ook dezelfde mogelijkheden qua bedrukken. Ze worden ook standaard geleverd met tekstrand. De minimale afname bedraagt 100 stuks voor zowel bedrukt als onbedrukt. Prijzen zijn op aanvraag verkrijgbaar. Geeft u bij uw aanvraag even aan om hoeveel stuks het zou gaan (een veelvoud van 100) én of u er een bedrukking op wenst. Zo ja, graag ook even het aantal drukkleuren vermelden.

Materiaal

Deze grijze plaathouders worden van hetzelfde materiaal geproduceerd als het meest verkochte model van Nederland, de Fast Click. Namelijk zeer goede kwaliteit ABS! Dit materiaal is sterk, licht buigzaam en kleurvast.

Digitale drukproef en offerte

Indien u bent geïnteresseerd in de grijze kentekenplaathouders en u wilt deze voorzien van een bedrukking van uw tekst of logo, dan maken we voor u met alle plezier kosteloos en zonder enige verplichtingen een digitaal voorbeeldje. Hiermee krijgt u een goed beeld van hoe het eventuele eindresultaat eruit zou komen te zien. We kunnen voorbeeldjes maken met verschillende teksten, indelingen en drukkleuren zodat u uiteindelijk de beste keus kunt maken. Mail ons de gewenste opdruk tekst met eventuele voorkeur van lettertype en drukkleur en we gaan voor u aan de slag.

Als u een logo meestuurt dan graag zorgen dat dit een vectorbestand is, opgeslagen in PDF of EPS bestandsformaat. Indien er een specifieke PMS Pantone drukkleur is dan deze graag ook vermelden in uw aanvraag.

Bestellen, levertijd en betaling

Mocht u vervolgens tot bestelling over willen gaan dan moet u qua levertijd rekenen op zo’n 5 tot 8 werkdagen. Vermeld bij uw bestelling even het gewenste aflever- en factuuradres. Bent u een Belgische klant, dan aub graag ook uw BTW nummer vermelden indien van toepassing om de btw te verleggen.

Hopelijk is alles duidelijk. U kunt bij vragen altijd even bellen of mailen.

Leon Langedijk
Kentekenplaathoudersbedrukken.nl

Over de schrijver
Reactie plaatsen