Page content

Wie is Leon?

Wie is Leon?

Even voorstellen

Graag stel ik me even aan u voor. Mijn naam is Leon Langedijk, initiatiefnemer van Kentekenplaathoudersbedrukken.nl. Deze website viel tot 2015 onder het ‘moederbedrijf’ PR Products. Wij verkochten de kentekenplaathouders in eerste instantie ook alleen via onze website van PR Products, en doen dit overigens nog steeds. Om de kentekenplaathouders toch wat uitgebreider te kunnen presenteren hebben we halverwege 2015 besloten om hiervoor een aparte website te realiseren. Door het succes en om de zaken wat beter gescheiden te kunnen houden is er begin 2016 besloten om het bedrijf Kentekenplaathoudersbedrukken.nl apart in te schrijven bij de KVK en dus los van PR Products verder te gaan. Ik (Leon Langedijk) zet mijn werkzaamheden bij PR Products ook gewoon voort en doe de kentekenplaathouders er dus apart bij. Qua bereikbaarheid zijn er geen problemen aangezien ik beide mailboxen de gehele dag open heb en ook telefonisch voor beide bereikbaar ben.

PR Products

Samen met mijn collega Bob van der Staak (mede-eigenaar van PR Products) timmer ik sinds 2008 flink aan de weg in de promotieartikelen branche.

PR Products is een one-stop totaalleverancier van huisstijlartikelen. Wij zijn distributeur van Relatiegeschenken en Promotionele artikelen en we werken vanuit het Noord Brabantse Beek en Donk. We beleveren veel klanten in Nederland en België, van multinational tot eenmanszaak.

De wensen van de klant zijn bij ons altijd het uitgangspunt. Daarnaast proberen we waar nodig een adviserende en ondersteunende rol te spelen in het hele proces van artikel keuze tot drukbestand en aflevering.

Onze achtergrond

Hiervoor hadden we beiden een functie met raakvlakken op het gebied van marketing en communicatie. Verder had Bob reeds een grafische opleiding gevolgd. Contact met klanten en leveranciers was hierbij voor ons al dagelijkse kost. De dagelijkse bezigheden en opgedane ervaringen en kennis waren een goede basis voor hetgeen we bij PR Products verder naar onze eigen business hebben geoptimaliseerd.

Jarenlange ervaring

Inmiddels zijn we reeds een jaar of 7 onderweg in deze branche. Dagelijks bezig met onze producten, digitale drukproeven, het meedenken met klanten over passende producten voor hun beurs, reclamecampagne of relatiegeschenk enzovoorts. Vaak zit er ook nog een tijdsdruk achter wat de uitdaging om iets te realiseren alleen maar groter maakt. Het gaat er uiteindelijk toch om dat we een tevreden klant hebben.

Toekomstvisie

Wij hoeven niet per se de grootste distributeur van Relatiegeschenken en Promotieartikelen te worden, maar wel degene met de meest(e) tevreden klanten. Dit proberen we te realiseren door middel van service, kwaliteit, goede prijzen, door mee te denken met klant én door voorop te lopen bij trends en evenementen.

Dit geldt ook voor Kentekenplaathoudersbedrukken.nl.

Leon Langedijk

Comment Section

0 reacties op “Wie is Leon?

Plaats een reactie


*