Kentekenplaathoudersbedrukken.nl

Persoonlijke service, kwaliteit en de beste prijs!

plaathouder

Plaathouder met personalisatie

AUTO - Fast Click

plaathouder

€ 105,-

100 stuks met 1 kleur opdruk.

Prijs is ALL-IN ex. BTW


De overige staffelprijzen ziet u via 

de offerte button hieronder

De best verkochte houder van NL!

MOTOR plaathouder

plaathouder

€ 152,-

100 stuks met 1 kleur opdruk

Prijs is ALL-IN ex. BTW

De overige staffelprijzen ziet u via

de offerte button hieronder

Ook voor België verkrijgbaar!

BROMMER / SCOOTER

plaathouder

€ 110,-

100 stuks met 1 kleur opdruk

Prijs is ALL-IN ex. BTW


De overige staffelprijzen ziet u via

de offerte button hieronder

Zowel liggend als staand model!

Plaathouder bedrukt bestellen

De kwaliteit van een plaathouder wordt bepaald door het materiaal waarvan deze is geproduceerd. Veel gebruikte materialen zijn polystyreen, polypropyleen en ABS. De meeste van onze plaathouders zijn gemaakt van een hoge kwaliteit ABS. Kenmerken van ABS zijn onder andere dat het naast sterk en kleurvast is, ook buigzaam is en goed geschikt is voor bedrukken.

Bedrukking op plaathouder

Naast een plaathouder van goede kwaliteit is daarna uiteraard de kwaliteit en de duurzaamheid van de bedrukking ook heel erg belangrijk. Wij werken nauw samen met een zeefdrukkerij welke al meer dan 10 jaar ervaring heeft met het bedrukken van allerlei modellen plaathouders, en die hiervan inmiddels hun expertise hebben gemaakt. We zullen te allen tijde zorgen voor een scherpe, kleur- en slijtvaste bedrukking, welke onder normale omstandigheden jarenlang mee zal gaan.

De meest gebruikte drukkleur is wit. Dit zet het beste af op de zwarte ondergrond. Daarnaast komen kentekenplaat-geel en zilvergrijs (pantone 877) ook veel voor. De meeste drukkleuren kunnen ook in 1 keer op de plaathouder gedrukt worden, maar het komt ooit voor dat een specifieke kleur direct op zwart lastig te drukken is, en dan uiteindelijk niet dusdanig overkomt zoals gewenst. In dat geval moet er dan ooit eerst wit onder worden gedrukt. Dan moeten we hiervoor dus een extra drukgang gebruiken, wat meerkosten van € 0,15 per stuk met zich meebrengt ongeacht de afname staffel.

Levertijd bedrukte houders

Wanneer én de kwaliteit van de plaathouders in orde is, én de bedrukking naar wens dan is het daarnaast natuurlijk ook prettig als dit binnen een redelijke termijn kan worden gerealiseerd. De levertijd na akkoord op de digitale drukproef én de offerte ligt gemiddeld op 1 week. Ooit kan het zelfs wat sneller. In wat drukkere tijden in de drukkerij kan het ooit zijn dat het 1.5 tot maximaal 2 weken duurt. Heeft u ze met spoed nodig, geef dit dan even aan bij uw bestelling dan geven wij vooraf wel even aan in overleg met de drukkerij of dit realiseerbaar is of niet.

Plaathouders met bedrukking bestellen? Bij Leon van Kentekenplaathoudersbedrukken.nl!