Kentekenplaathoudersbedrukken.nl

Persoonlijke service, kwaliteit en de beste prijs!

kentekenplaathouder scooter
kentekenplaathouder scooter

€ 125,-

€ 110,- (100 stuks)

kentekenplaathouder scooter

Kentekenplaathouder scooter in liggend of staand model van de hoogste kwaliteit ABS. 


De hierboven gegeven prijs is op basis van 1 kleur bedrukking, en is ALL-IN (ex. BTW). Hier komen dus geen instel- of verzendkosten meer bij.


 Prijzen voor hogere staffels ziet u via de offerte button hieronder:

 • Top kwaliteit & service

  houders van het beste ABS materiaal en een strakke duurzame bedrukking!

  De voordeligste aanbieder

  wij zijn de voordeligste aanbieder van scooter plaathouders in de markt

  Snel geleverd

  onze scooter plaathouders worden binnen 1 week na akkoord van de digitale drukproef geleverd.

  Kentekenplaathouder scooter met tekst bedrukken

  Kentekenplaathouder scooter bestellen

  U wilt voor uw scooterzaak nummerplaathouders laten maken met bedrukking van uw zaak. Dat kan heel eenvoudig een bedrijfsnaam zijn, de website domeinnaam, uw logo én wellicht tevens een vermelding van het telefoonnummer. Hoe regelt u dit nu? Het is heel eenvoudig! Op deze pagina vindt u meerdere oranje buttons om een gratis en vrijblijvende offerte en drukproef op te vragen. Wanneer u deze button aanklikt komt u eerst op een pagina waar de belangrijkste informatie over de kentekenplaathouder scooter staat vermeld. Ook staan hier de staffelprijzen vermeld. U kunt vervolgens doorklikken naar een beknopt invulformulier. Dit heeft u in slechts enkele minuten ingevuld. We vragen u onder andere even om de gewenste opdruktekst in te voeren en de opdruk kleur die u graag zou willen voor op u nummerplaathouders. U ontvangt vervolgens binnen 1 werkdag (vaak al binnen een uur) een offerte én digitaal voorbeeldje op maat voor uw kentekenplaathouder scooter met eigen reclame.


  Wat is de volgende stap?

  Wanneer u de digitale drukproef en offerte heeft ontvangen kunt u eventueel nog wijzigingen doorgeven voor in de opmaak. Wellicht een ander lettertype, of toch een logo er nog bij. Het is geheel aan u. Wanneer vervolgens de offerte én het ontwerp akkoord zijn hebben we nog het gewenste aflever- en factuuradres van u nodig. De order wordt vervolgens in zijn geheel doorgezet naar de drukkerij. Daar zorgt men voor een vlotte afhandeling van uw order. De order wordt ingepland, en op de dag van productie worden allereerst de benodigde zeven gemaakt. Voor 1 opdrukkleur is 1 zeef nodig. Heeft u 2 of 3 kleuren bedrukking dan betekent dit dat er evenzoveel zeven voor nodig zijn. Per drukkleur moet er natuurlijk ook inkt gemengd worden. Elke drukkleur wordt afzonderlijk op de houders gezet. Heeft u 100 houders met 3 kleuren opdruk, dan moet elke kentekenplaathouders dus 3 keer gedrukt worden. 

  Normaal gesproken wordt uw bestelling binnen 1 week na akkoord verzonden. Dit gebeurt via DPD of DHL.


  Hoe werkt de betaling?

  De betaling van uw kentekenplaathouder scooter order gaat via een factuur na correcte levering. Wanneer ik (Leon) vanuit de drukkerij het seintje krijg dat uw bestelling is verzonden, mail ik u de dag erna een factuur in PDF. De betalingstermijn is vervolgens 8 dagen. 

  Dus… Bent u op zoek naar top kwaliteit kentekenplaathouder scooter? Dan moet u bij Leon zijn van kentekenplaathoudersbedrukken.nl!

  Overtuigd?

  Vraag dan nu je offerte en drukproef op maat op!