Kentekenplaathoudersbedrukken.nl

Persoonlijke service, kwaliteit en de beste prijs!

kentekenplaathouder motor
kentekenplaathouder motor

€ 185,-

€ 125,- (100 stuks)

kentekenplaathouder motor

Kentekenplaathouder motor van top kwaliteit ABS materiaal. Ook voor België!


De hierboven gegeven prijs is op basis van 1 kleur bedrukking en zijn ALL-IN (exclusief BTW). Hier komen dus geen instel- of verzendkosten meer bij.


Prijzen voor hogere staffels ziet u via de offerte button hieronder:

 • Top kwaliteit & service

  houders van het beste ABS materiaal en een strakke duurzame bedrukking!

  De voordeligste aanbieder

  wij zijn de voordeligste aanbieder van motor plaathouders in de markt

  Snel geleverd

  onze motor plaathouders worden binnen 1 week na akkoord van de digitale drukproef geleverd.

  Kentekenplaathouder motor bedrukken

  Ook voor motoren hebben we kentekenplaathouders ter promotie van uw bedrijf. Zowel voor de Nederlandse als voor de Belgische markt hebben we een model in ons assortiment. Qua afmetingen verschillen de kentekenplaathouder motor BE en NL net een paar centimeter. En ook in de wijze van bevestiging van de kentekenplaat zit een verschil. Bij de Belgische kentekenplaathouders motoren zitten namelijk in de 4 hoeken schroef nokjes. Hiermee zit de kentekenplaat naast vastgeklikt in de plaathouder tevens vastgeschroefd. Een wat extra beveiliging tegen diefstal van de kentekenplaat.

  Digitaal voorbeeld kentekenplaathouders motoren

  De kentekenplaathouder motor heeft een maximaal opdruk gebied van 1.6 centimeter hoog en een breedte van ongeveer 20 centimeter. Wilt u een vrijblijvend digitaal voorbeeld (ook wel digitale drukproef genoemd) van uw eigen ontwerp kentekenplaathouder motor? Vult u dan ons offerte en drukproef aanvraag formulier in. U komt hier door via de homepage te kiezen voor kentekenplaathouders motoren. Klik vervolgens op de groene offerte en drukproef aanvraag button.
  Fysieke drukproeven, 1 kentekenplaathouder met reeds uw eigen ontwerp bedrukking erop kunnen we helaas niet verzorgen. Deze vraag krijgen we regelmatig, maar dit is qua tijd en kostenplaatje geen beginnen aan. Twijfelt u aan de kwaliteit van de houders of van de bedrukking, dan sturen we u met alle plezier een model toe van een eerdere bedrukte order die we nog hebben liggen. Zo kunt u zowel de kwaliteit van de houder beoordelen als de bedrukking.

  Offerte en drukproef invulformulier kentekenplaathouder motor

  In dit formulier ‘brieft’ u ons over uw wensen. U kunt in een paar minuten aangeven welk model kentekenplaathouder u wilt, welke tekst u hierop gedrukt wilt hebben en in welk lettertype en met welke opdruk kleur. Wanneer er tevens een logo bij geplaatst moet worden kunt u dit ook uploaden in dit formulier. Geef eventueel aan hoe u e.e.a. uitgelijnd wilt hebben. Dan maken we voor u kosteloos en geheel vrijblijvend een digitaal voorbeeld met uw eigen opmaak.

  Op basis van het ingegeven model, de afname en het aantal drukkleuren geven we ook meteen het kostenplaatje aan u door.

  Overtuigd?

  Vraag dan nu je offerte en drukproef op maat op!