Kentekenplaathoudersbedrukken.nl

Persoonlijke service, kwaliteit en de beste prijs!

kentekenplaathouder motor
kentekenplaathouder motor

€ 185,-

€ 150,- (50 stuks)

kentekenplaathouder Jeep - 4x4

Kentekenplaathouders speciaal voor Jeep, 4x4 en caravan. Ook voor België!


De hierboven gegeven prijs is op basis van 1 kleur bedrukking en zijn ALL-IN (exclusief BTW). Hier komen dus geen instel- of verzendkosten meer bij.


Prijzen voor hogere staffels ziet u via de offerte button hieronder:

 • Top kwaliteit & service

  houders van het beste ABS materiaal en een strakke duurzame bedrukking!

  De voordeligste aanbieder

  wij zijn de voordeligste aanbieder van motor plaathouders in de markt

  Snel geleverd

  onze Jeep plaathouders worden binnen 1.5 week na akkoord van de digitale drukproef geleverd.

  Kentekenplaathouders voor Jeeps, 4x4 terreinwagens en caravan

  Ook voor jeeps, terreinwagens (4x4) en caravans hebben we een speciaal model nummerplaathouder. Deze kunnen we zowel mét als zonder bedrukking leveren. Ook voor onze zuiderburen hebben we een apart België model. Voor meer informatie hierover kunt u kijken op onze Belgische website voor nummerplaathouders bedrukken.


  Houd voor het bedrukken van de 4x4 houders rekening met een maximaal opdrukgebied van ongeveer 1.6 cm hoog en 32 cm breed. Binnen deze ruimte kun je de opmaak naar eigen wens invullen. Houd hierbij rekening met het feit dat de uiteindelijke lezer het van een behoorlijk afstandje gemiddeld zal moeten aflezen. Hele kleine letters of logo's met fijne details hebben dus in principe weinig meerwaarde om te drukken. Vaak is een duidelijke tekst met een prettig leesbaar lettertype de beste keuze. Het gaat er uiteindelijk om dat mensen het lezen en bij voorkeur onthouden.


  Daarnaast is de keuze van de tekst ook belangrijk. Je kunt niet alles kwijt binnen het maximaal te bedrukken gebied. U zult dus een keuze moeten maken. De meest gekozen zaken die men op de houders plaatst zijn de bedrijfsnaam (wel of niet icm de plaats van vestiging), en de website url. Vaak wordt bij 1 van deze 2 een telefoonnummer gemaakt voor direct contact.


  Voor al uw advies aangaande kentekenplaathouders jeeps bedrukken kunt u altijd contact opnemen. Zowel per e-mail als telefonisch voorzien wij u graag van advies. Digitale voorbeeldjes maken we ook kosteloos en geheel vrijblijvend. Het verplicht u tot niet. Ook een fysiek sample sturen we met alle plezier op, zodat u de kwaliteit van de houders (en de eventuele opdruk) goed kunt beoordelen. De samples bedrukken we niet met uw eigen gewenste bedrukking. Deze vraag krijgen we met regelmaat, maar dat is een te tijdrovend en duur 'geintje' om hier aan te beginnen. Wanneer u een sample ontvangt van een willekeurige eerdere bedrukte houder kunt u naar onze mening zowel de houder zelf als de bedrukking goed beoordelen.


  Kentekenplaathouders Jeep 4x4 bedrukken? Kentekenplaathoudersbedrukken.nl! 

  Overtuigd?

  Vraag dan nu je offerte en drukproef op maat op!